Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Άλκης Τσαβδαράς: Αξιόλογη έδρα η Χέρτα

Άλκης Τσαβδαράς: Αξιόλογη έδρα η Χέρτα

Η Λάουτερν μας την έκανε χθες στο 93’, η Ντόρτμουντ ακόμα περιμένουμε να ανοίξει το σκορ. Με 10 παίκτες η Φράιμπουργκ από το πρώτο μέρος, ταμπουρώθηκε και άντε να περάσει μπαλιά. Συμβαίνουν και αυτά. Χειρότερα δεν μπορούμε να πάμε. Συνεχίζουμε με μία πλούσια Κυριακή.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Δυνατό ματς από τη Β’ Γερμανίας. Φαβορί τύπου Στουτγκάρδη και Αννόβερο δεν υπάρχουν. Η Ντάρμσταντ, ωστόσο, έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή είναι η δουλειά της, καθώς είναι σύνολο που έπεσε από την Μπουντεσλίγκα. Βέβαια ουδείς μιλά για άνοδο, μιας και η ενίσχυση το καλοκαίρι ήταν περιορισμένη. Το θετικό είναι πως ο βασικός κορμός παρέμεινε ως έχει και μπορεί να ποντάρει τουλάχιστον σ’ αυτόν.

Τρεις νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εντός έδρας δεν έχει δεχτεί καν γκολ. Βρίσκει λύσεις, είτε κόντρα σε κλειστές, είτε κόντρα σε ανοιχτές άμυνες. Στην 4η αγωνιστική πέτυχε ανατροπή με την Ντούισμπουργκ. Δείχνει πως έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να κρίνουν το ματς. Οι έμπειροι Γκρόσκροϊτς και Άλτιντοπ είναι μερικοί εξ’ αυτών. Και δεν έχει πάρει καν μπρος ο Πολωνός Ζόμπιχ. Μην ξεχνάμε και τον ικανότατο στο σκοράρισμα Ζούλου.

Οι χώροι θα βρεθούν για την Ντάρμσταντ, μιας και η Μπόχουμ είναι ομάδα που παίρνει πρωτοβουλίες. Σπάνια θα καθίσει να περιμένει τον αντίπαλο. Έχει βαρύ φορ, αλλά με την προσθήκη του Σαμ κερδίζει σε ταχύτητα από τα εξτρέμ. Μην ξεχνάμε πως και ο αμυντικός Μπάστιανς είναι απειλητικός, καθώς σκόραρε δύο γκολ με την Ντινάμο. Ήρθε η πρώτη νίκη για την Μπόχουμ, εντούτοις έχει μεγάλη διαφορά από εντός σε εκτός έδρας ματς. Ακόμα και να σκοράρει, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της Ντάρμσταντ λόγω περισσότερων λύσεων στο παιχνίδι της.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΜΠΟΧΟΥΜ    1    2.32 (Championsbet)

ΧΕΡΤΑ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Ύπουλο παιχνίδι στο Βερολίνο. Η Χέρτα έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα με τη Στουτγκάρδη και έδειξε στη 2η αγωνιστική ότι είναι πάντα κακή εκτός έδρας (0-2 Ντόρτμουντ). Εντός έδρας έχει τον τρόπο της. Εκεί βασίζεται για μία ποιοτική πορεία. Από την άλλη υπάρχει η Βέρντερ. Μηδέν γκολ, μηδέν βαθμοί. Το πρόγραμμα-μαμούθ που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζεται. Χόφενχαϊμ, Μπάγερν, Χέρτα τώρα και ακολουθούν Σάλκε, Βόλφσμπουργκ. Τρελό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η ουσία είναι πως με τη Χόφενχαϊμ έκανε φάσεις και με την Μπάγερν έπαιξε μόνο άμυνα. Ενισχύθηκε επιθετικά με τον Μπελφοντίλ από τη Σταντάρ Λιέγης. Επιστροφές έχει επίσης στο ρόστερ και το κυριότερο, μετρά ένα δυνατό αήττητο σερί κόντρα στη Χέρτα. Επτά ματς χωρίς αποτυχία, 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία. Βλέπει Χέρτα και παίρνει βαθμούς. Πέρυσι δύο νίκες, πριν από δύο χρόνια δύο ισοπαλίες, τελευταία ήττα της, τον Δεκέμβριο του 2013 στο Βερολίνο.

Καιρός είναι να σπάσει τη συγκεκριμένη παράδοση. Η Χέρτα έχει ποιοτική επίθεση με Καλού, Ιμπίσεβιτς, Λέκι (2 γκολ με Στουτγκάρδη). Στη έδρα της είναι από… άλλον πλανήτη. Η Βέρντερ παίζει θαρραλέα στο Βερολίνο και ξέρει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αλλά εφέτος πιστεύουμε ότι είναι η σειρά της πρωτευουσιάνας. Αξιόλογος ο άσος, κρατάμε, όμως, για καλύτερη απόδοση, το γεγονός του ενός γκολ (τουλάχιστον) σε κάθε ημίχρονο από πλευράς Χέρτα.

ΧΕΡΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ    NAI    2.90 (Stoiximan)

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Χτυπάμε και ένα έξτρα ματς από Ολλανδία. Προκαλεί αίσθηση η παράδοση που έχει η Χέρενφεν στο «Άμπε Λένστρα» κόντρα στην Αϊντχόφεν. Πέντε χρόνια έχει να κερδίσει στο συγκεκριμένο γήπεδο η PSV. Μετρά δύο σερί ισοπαλίες και τρεις ήττες στην έδρα με τις «καρδούλες». Τελευταία επιτυχία ήταν τον Δεκέμβριο του 2011 (5-1). Έκτοτε τα έχει βρει σκούρα.

Οι παραδόσεις μπορεί να είναι για να σπάνε, μπορεί και όχι. Η Χέρενφεν είναι αήττητη, όπως και η αντίπαλός της. Η Φέγενορντ έκανε το 4 στα 4 και η PSV είναι υπό πίεση, καθώς την επόμενη Κυριακή υποδέχεται την ομάδα από το Ρότερνταμ στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Στο 6-5 τα γκολ της Χέρενφεν. Και σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία. Τώρα δεν έχει ανάγκη. Μπορεί να περιμένει τις μανιασμένες επιθέσεις της Αϊντχόφεν και να βγάζει αντεπιθέσεις.

Η PSV εφέτος δεν δέχτηκε γκολ μόνο από την αδύναμη Ρόντα. Τελευταία φορά που δεν παραβιάστηκε η εστία της στο Χέρενφεν ήταν το 2006! Βρίσκει τρόπο να κάνει χαλάστρα στην Αϊντχόφεν η Χέρενφεν και θα ποντάρουμε  σε αρκετά ειδικά στοιχήματα για να τονίσουμε την κόντρα προς την PSV.

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 4.45

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1Ο ΓΚΟΛ 2.60

ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 1 DNB 3.40

* Οι αποδόσεις είναι της εταιρείας Stoiximan



Σχετικά άρθρα

Κόπα Σουνταμερικάνα 2ος γύρος: Μπάνφιλντ-Μπόστον Ρίβερ

Σκληρή αναμέτρηση περιμένουμε να παρακολουθήσουμε στο Μπάνφιλντ – Μπόστον Ρίβερ για την ρεβάνς του δεύτερου γύρου του Κόπα Σουνταμερικάνα, μετά την νίκη με…

Με Μπακασέτα και Γκρινόνις σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ με τον “λαβωμένο” Παναθηναϊκό απέναντι στην Μιλάνο, σπουδαία ρεβάνς στο Περιστέρι για Ατρόμητο και πράσινους! Ανάλυση και προγνωστικά.

Τσιώκος: Με το 1.97 της Αταλάντα και το combo της Τσέλσι

Δύο επιλογές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (31/10), στόχος το απόλυτο για να κλείσει με μεγαλύτερο κέρδος ο μήνας.

Alexa.com