Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παρουσιάστηκε η συνεργασία Ολυμπιακού και Stoiximan

Παρουσιάστηκε η συνεργασία Ολυμπιακού και Stoiximan

Ο Stoiximan αποτελεί πλέον τον Mεγάλο Xορηγό της ομάδας του Ολυμπιακού (Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο κοσμεί τη φανέλα του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου!

Αυτή η συνεργασία παρουσιάστηκε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε χώρα στο Vammos του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Σε αυτή παρευρέθησαν οι κ. Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Σπανουδάκης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan.gr και κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της Stoiximan.gr.

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, οι τρεις φανέλες που θα φοράει φέτος η ομάδα του Πειραιά με το λογότυπο του Stoiximan.gr, ενώ δόθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στους εκπροσώπους του Stoiximan μία «ερυθρόλευκη» φανέλα του Θρύλου ως επισφράγιση της συνεργασίας.

Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο κ. Γιάννης Βρέντζος ο οποίος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους. Σας καλωσορίζω , εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας της Stoiximan και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κύριο Σπανουδάκη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan και τον κύριο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας. Και φυσικά είναι μαζί μας, εκπροσωπώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Θέλω επισήμως να καλωσορίσω την Stoiximan στην χορηγική οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μία σημαντική συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, αφού η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Stoiximan επικυρώνει το τέλος των μονοπωλίων και των εκβιαστικών διλλημάτων για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ομάδες, πλέον, μπορούν να επιλέγουν τον χορηγό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους και να μην υποκύπτουν σε στρατηγικές που μπορεί να έχουν και άλλες παραμέτρους. Οι ελληνικές εταιρίες στοιχηματισμού στηρίζονται, ωφελούνται και κερδίζουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις που κάνουν οι ομάδες σε αυτό και πεποίθησή μας είναι πως οφείλουν να επιστρέφουν μέρος των ωφελειών αυτών πίσω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για εμάς μία πολύ σημαντική παράμετρος είναι ότι με την Stoiximan μας συνδέει η θέληση για προσφορά στην κοινωνία και στα πλαίσια της συνεργασίας μας έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη μίας σειράς κοινών δράσεων. Θα ήθελα να περάσω τον λόγο τον λόγο στον Γρηγόρη Γεωργάτο για ένα καλωσόρισμα και από πλευράς του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πριν περάσει ο λόγος στους συνεργάτες μας από την Stoiximan».

Στην συνέχεια ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος ανέφερε: «Καλησπέρα και από εμάς. Το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού καλωσορίζουμε την Stoiximan για μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Η Stoiximan είναι μία εταιρεία κορυφαία και συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό που είναι μία κορυφαία ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Νομίζω ότι αυτή η συνεργασία δύο κορυφαίων στο χώρο τους, το μόνο που μπορούν να δώσουν είναι επιτυχία, να βγάλουν ενέργεια και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε και εμείς και η Stoiximan ακόμα πιο ψηλά. Εύχομαι η συνεργασία αυτή να είναι τυχερή για τον Ολυμπιακό και νομίζω ότι θα την έχουμε γιατί πιστεύω, αυτά που είπα και πιο πριν, ότι η ενέργεια που θα βγει από αυτή την συνεργασία θα είναι πάρα πολύ θετική».

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÓÕÍÅÑÃÁÓÉÁÓ ÔÇÓ ÐÁÅ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÊÁÉ ÔÇÓ STOIXIMAN.GR

Ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης είπε: «Ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα. Εκ μέρους της Stoiximan θα ήθελα και εγώ να εκφράσω την χαρά μας για την επίτευξη αυτής της μεγάλης χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Stoiximan.gr.

Για την Stoiximan, την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στο διαδίκτυο στην χώρα μας, δεν θα υπήρχε καταλληλότερη ομάδα για την είσοδό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας, τον Ολυμπιακό των 42 πρωταθλημάτων, των 27 κυπέλλων, με την μεγάλη ευρωπαϊκή καταξίωση.

Αυτή η χορηγική συνεργασία έγινε δυνατή γιατί και οι δύο πλευρές, η κάθε μία στο πεδίο της δικής της δραστηριοποίησης και δραστηριότητας, έχουν κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο dna τους. Σκληρή δουλειά για την διατήρηση του πρωταγωνιστικού τους ρόλου, συνεχής προσπάθεια για περαιτέρω καταξίωση και μαχητικότητα για την διατήρηση στην κορυφή.

Τα παραπάνω γνωρίσματα καταδεικνύουν μία φιλοσοφία και έναν τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αρμόζουν μόνο στους κορυφαίους. Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας αυτή με τον Ολυμπιακό θα είναι μακρόχρονη, ιδιαίτερα θετική, θα παράξει ενέργεια όπως είπε ο κύριος Γεωργάτος, παραγωγική και για τις δύο πλευρές, καθώς εδράζεται σε στέρεες βάσεις.

Όπως είπε και ο κύριος Βρέντζος είναι εξίσου σημαντικό για εμάς ότι συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική και χορηγική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας.

Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού έχει παράδοση δεκαετιών κοινωνικής προσφοράς και αυτήν θα ενισχύσουμε περαιτέρω μέσα από στοχευμένες δράσεις προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας που δοκιμάζεται. Παράλληλα, θα υπάρξουν και κοινές δράσεις εξωστρέφειας και ανάδειξης της χώρας μας σε συνεργασία και με την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, της οποίας τόσο η Stoiximan, όσο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελούν χορηγούς και πολύτιμους συνεργάτες.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι η συνεργασία μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός εντάσσεται πλήρως στην στρατηγική στόχευση της Stoiximan για ενίσχυση τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και αθλητών του ελληνικού αθλητισμού. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, σε όλα τα αθλήματα, σε μια χρονική συγκυρία που χρειάζεται τόσο, όσο ποτέ άλλοτε.

Κλείνοντας εύχομαι στον Ολυμπιακό μας να συνεχίσει δυναμικά στον δρόμο της ευρωπαϊκής καταξίωσης και των επιτυχιών σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

fanela3

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Καλησπέρα και από μένα. Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας της Stoiximan τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα σε όλα τα επίπεδα, που οδήγησε στην επίτευξη της συμφωνίας αυτής. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί το ίδιο επιτυχημένα και στο μέλλον.

Η είσοδος της Stoiximan στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω της χορηγίας της κατά τεκμήριο κορυφαίας ελληνικής ομάδας, του Ολυμπιακού αποτελεί για εμάς φυσική εξέλιξη του χορηγικού και στρατηγικού μας πλάνου, όπου με συνέπεια χτίζουμε τα τελευταία δύο χρόνια. Φιλοδοξούμε ως μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πρωτοπορήσουμε με ενέργειες που θα βελτιώνουν την εμπειρία των φιλάθλων της ομάδας, τόσο εκτός, όσο και εντός του γηπέδου.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να προχωρήσουμε από κοινού σε ένα στοχευμένο πλάνο ενεργειών κοινωνικής ευθύνης για την βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την επιστροφή στην κοινωνία. Είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της συνεργασίας μας, το οποίο χαιρόμαστε που βλέπουμε να υπάρχει κοινή οπτική με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Stoiximan ξεκίνησε πέρυσι τις αθλητικές χορηγίες στον ελληνικό αθλητισμό. Μέσα στην χρονιά κάναμε πράξη την στρατηγική μας, υποστηρίζοντας συλλόγους, καθώς και εθνικές ομάδες όπως αυτή του βόλεϊ και του πόλο, αλλά και αθλητές, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Συνεχίζουμε και φέτος πολύ δυναμικά. Θεωρώ καθήκον μας ως αμιγώς ελληνική εταιρεία την στήριξη του ελληνικού αθλητισμού. Ευχαριστώ πολύ».


Αναλυτικές πληροφορίες και παρουσίαση της νόμιμης εταιρείας στοιχήματος Stoiximan.gr


ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)

Σχετικά άρθρα

Η betshop.gr είναι ο Μεγάλος Χορηγός της Κ.Α.Ε. Ρέθυμνο Cretan Kings για τη σεζόν 2019-20!

Η παρέα της betshop.gr γίνεται ακόμη πιο δυνατή μιας που υποδέχεται ακόμη ένα ισχυρό μέλος, την ομάδα που έχει αγκαλιάσει η Κρήτη…

Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της bwin στα Ψαρά

Οι Γιατροί του Κόσμου, με την καθοριστική στήριξη της bwin, βρέθηκαν τον Σεπτέμβριο στα Ψαρά, παρέχοντας υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του ιστορικού νησιού του Αιγαίου.

Τρία βραβεία στα EGR Marketing & Innovation Awards 2020 για την Kaizen Gaming

Περισσότερες διακρίσεις για την εταιρεία των brands Stoiximan και Betano, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου διεθνώς.

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com