Ετοιμάσου για τα πιο cool μουντιαλικά stickers!

by Konstantinos Spyropoulos | 15 Ιουνίου 2018 21:29

H κουβέντα σου σε άλλο επίπεδο! Εντελώς ποδοσφαιρικό και το κυριότερο; Μουντιαλικό… Η betshop.gr συνεχίζει την πετυχημένη συνταγή των αυτοκόλλητων στο Viber και σύντομα θα λανσάρει το νέο της πακέτο με άρωμα… Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Νέα μηνύματα που σε βάζουν στο κλίμα της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, αλλά και στοιχηματικές ατάκες, όλα αυτά με funny σχεδιασμό, έρχονται να απογειώσουν την επικοινωνία με την παρέα σου! Ετοιμάσου λοιπόν! Θα είναι διαθέσιμα, εντελώς δωρεάν στις 19/6!

Για να καταλάβεις τι εννοούμε, δες το παρακάτω… spoiler:

 

Επί τη ευκαιρία, λοιπόν, να σε ενημερώσουμε ότι το πρώτο πακέτο «betshop.gr stickers», που πραγματικά προκάλεσε… πάταγο με περισσότερα από 69.000 downloads, θα είναι διαθέσιμο στο Viber μέχρι το τέλος του Ιουνίου!

«Τρέξε» να το προλάβεις! Ο τρόπος είναι απλός: Μπες στη γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, επέλεξε «Aγορά Αυτοκόλλητων» και κατέβασε το πακέτο «betshop.gr stickers»!

ΣτοιχηματικήΠροσφορά
betshop.gr[1]
Παίξε νόμιμα[2]
Παρουσίαση[3]
Έχει μπει δυναμικά στο χώρο του ελληνικού στοιχήματος, ανακοινώνοντας συνεχώς βελτιώσεις στις υπηρεσίες της. Νόμιμη λειτουργία, συνδυάζει ανταγωνιστικές αποδόσεις και εξαιρετικά combo στοιχήματα! Νέα πλατφόρμα στο Live Στοίχημα, περισσότερες Live Streaming μεταδόσεις, αλλά και προσφορές* σε sportsbook και Casino! Κάθε μέρα που περνά «μεγαλώνει» και κερδίζει τις προτιμήσεις των παικτών. (Ισχύουν όροι και προυποθέσεις)
www.betshop.gr[4]
Endnotes:
  1. [Image]: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/
  2. Παίξε νόμιμα: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/
  3. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/betshop/
  4. www.betshop.gr: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/

Source URL: https://www.betpicks.gr/%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-cool-%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-stickers/