Η απόλυτη ισοβαθμία για Ισπανία και Πορτογαλία!

by Konstantinos Spyropoulos | 21 Ιουνίου 2018 06:15

Μόλις μία… κίτρινη κάρτα είναι η διαφορά μεταξύ της Ισπανίας και της Πορτογαλίας στον 2ο Όμιλο του Μουντιάλ και το ενδεχόμενο κλήρωσης για το ποια από τις δυο θα πάρει την πρωτιά, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ουτοπικό σενάριο!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο των εκπλήξεων, συνεχίζει να… εκπλήσσει. Άλλωστε αυτό που συμβαίνει στον 2ο Όμιλο της διοργάνωσης, δεν είναι κάτι που συναντάς και καθημερινά.

Ισπανία και Πορτογαλία, μετά το πέρας δύο αγωνιστικών, είναι ισόβαθμοι με τέσσερις βαθμούς, ωστόσο η ισοβαθμία τους έχει πάει… σε άλλο επίπεδο. Και εξηγούμε.


Daily Predictor* με έπαθλο* €125.000 μετρητά* σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)


Μετά το μεταξύ τους 3-3 στην «πρεμιέρα», τόσο οι Ισπανοί, όσο και οι Πορτογάλοι κέρδισαν με το ίδιο σκορ (1-0), Ιράν και Μαρόκο αντιστοίχως. Την τελευταία αγωνιστική λοιπόν, αν οι δύο χώρες φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα στα παιχνίδια τους, τότε η 1η θέση στο γκρουπ, είτε θα κριθεί στις… κάρτες, είτε μετά από κλήρωση!

Ουσιαστικά, στην παρούσα φάση, έχουν ακριβώς τους ίδιους αριθμούς στα πρώτα έξι κριτήρια ισοβαθμίας της FIFA. Το έβδομο είναι το fair play, δηλαδή το πόσες κίτρινες και κόκκινες κάρτες έχουν οι δύο ομάδες. Με την Ισπανία να έχει μία κίτρινη λιγότερη, αυτή τη στιγμή, έχει την πρωτιά.

Παρόλα αυτά, αν την τελευταία αγωνιστική καλυφθεί η διαφορά και στο συγκεκριμένο κριτήριο, το όγδοο και τελευταίο είναι η κλήρωση από τη διοργανώτρια αρχή, τη FIFA δηλαδή.

Αναλυτικά τα κριτήρια σε περίπτωση ισοβαθμίας:

1. Βαθμοί στον όμιλο

2. Διαφορά τερμάτων

3. Καλύτερη διαφορά τερμάτων

4. Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια

5. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια

6. Γκολ υπέρ στα μεταξύ τους παιχνίδια

7. Περισσότεροι βαθμοί στην κατάταξη fair play (Κίτρινη κάρτα: -1 βαθμός, Έμμεση κόκκινη κάρτα: -3 βαθμοί, Απευθείας κόκκινη κάρτα: -3 βαθμοί, Κίτρινη κάρτα και αμέσως κόκκινη κάρτα: -5 βαθμοί)

8. Κλήρωση

Source URL: https://www.betpicks.gr/%ce%b9%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%ce%b8%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b1/