Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Άλκης Τσαβδαράς: Η ανάλυση του Klassiker

Άλκης Τσαβδαράς: Η ανάλυση του Klassiker

Την Πέμπτη η Αούστρια όχι μόνο μας δικαίωσε, διέλυσε την Ριέκα και μας χάρισε στο 2,5άρι στη διπλή ευκαιρία. Ένα ακόμα να περνούσε από Στεάουα και Λουντογκόρετς στο over θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Δεν πειράζει. Συνεχίζουμε στο Σαββατοκύριακο των πρωταθλημάτων.

ΤΟ KLASSIKER

Μάχη κορυφής το ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν. Η απόλυτη κόντρα στη Γερμανία τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από λίγο καιρό η Ντόρτμουντ ήταν στο +5. Τρεις αγωνιστικές πριν. Τώρα η Μπάγερν είναι στο +3. Τη στιγμή που οι Βαυαροί έκαναν το 3 στα 3 σε νίκες με τον Χάινκες στον πάγκο, η Μπορούσια άρπαξε μόνο την ισοπαλία στη Φρανκφούρτη. Ηττήθηκε από Λειψία και Ανόβερο, δέχτηκε σε τρία ματς 9 γκολ και έφερε δις ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Χειρότερα δεν γίνεται για την Ντόρτμουντ. Ή μάλλον μπορεί να γίνει, αν διασυρθεί εντός από την Μπάγερν και μείνει στο -6, έχοντας παράλληλα και τη μουρμούρα στο… πλευρό της.

Αντίθετα, στην Μπάγερν η εικόνα είναι πολύ διαφορετική. Πιο βελτιωμένη, πιο… χαρούμενη, με την παρουσία του Χάινκες να της προσδίδει το κάτι παραπάνω. Τρεις σερί νίκες με μηδέν παθητικό, είχε, όμως, και αυτή τις δυσκολίες της στη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ. Έγινε πιο απρόβλεπτη, αυξήθηκαν οι σκόρερ της. Έχει τον τρόπο να σκοράρει με τον οποιονδήποτε και κυρίως με τον Λεβαντόφσκι, που θεωρητικά είναι έτοιμος για το ντέρμπι, αν και αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Ντόρτμουντ. Λαβωμένοι μεν, ετοιμοπόλεμοι δε, οι Κομάν και Μπόατενγκ, νέο πρόβλημα ο Κίμιχ. Και η απουσία του ενδεχομένως να είναι καταλυτική. Διότι θα τον αντικαταστήσει ο Ραφίνια. Και αυτό είναι θετικό για την Ντόρτμουντ, γιατί ο Βραζιλιάνος είναι το αδύναμο σημείο στην αλυσίδα των Βαυαρών. Αν χτυπήσει εκεί η γηπεδούχος ομάδα, θα έχει τύχη.

Αμυντικά η Μπορούσια τα έχει κάνει μαντάρα. Το γνωρίζει ο κόουτς Μπος, αλλά δεν το βελτιώνει. Συνήθως τα ματς τους είναι σφιχτά τελευταία στο πρωτάθλημα. Αν παρατάξει ο Ολλανδός την ομάδα όπως στα προηγούμενα ματς, τότε θα φάει 5άρα. Με τον ΑΠΟΕΛ πάλι δεν σκόραρε όσα γκολ θα έπρεπε. Ο Ομπαμεγιάνγκ βρήκε μόλις το δοκάρι, έμεινε μακριά από την επιτυχία και η Ντόρτμουντ των 27 τελικών προσπαθειών, περιορίστηκε στο 1-1. Αμυντικά προβλήματα, ψυχολογία σε κακή φάση, βαθμολογικά υπό πίεση αν χάσει, ο 1ος σκόρερ Ομπαμεγιάνγκ (10 γκολ, 15 συνολικά σε επίσημα ματς εφέτος) διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δεν είναι πολλά τα στοιχεία υπέρ των «κτρινόμαυρων».

Και πάλι, klassiker είναι, η Μπάγερν έχει ευάλωτα στοιχεία στο ρόστερ της, όπως και στο παιχνίδι της. Δεν είναι άνευ τύχης η Ντόρτμουντ, αλίμονο. Η 11άδα της θα είναι σούπερ ποιοτική. Στο κέντρο έχει παίκτες ικανούς να ανακόψουν την δημιουργία της Μπάγερν. Το έχει καταφέρει ξανά. Ο Μπος θα πρέπει να αντιγράψει τα περυσινά κατορθώματα του Τούχελ. Στον ημιτελικό η Μπορούσια νίκησε μέσα στο Μόναχο (3-2). Αυτά είναι μαθήματα. Πιστεύουμε πως ο Ολλανδός δεν είναι τόσο εγωιστής για να επιτρέψει στον Χάινκες να τον κάνει με τα… κρεμμυδάκια. Πιο μαζεμένη η Μπορούσια, πιο ομάδα, πιο προσεκτική. Και μετά η Μπάγερ θα έχει θέμα.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 DNB 2.35 (Netbet)

Anytime σκόρερ: Μαξιμίλιαν Φίλιπ (Ντόρτμουντ) 3.90 (Netbet)

Σύνολο Over 9,5 κόρνερ 1.86 (Netbet)

Να υπάρξει πέναλτι: ΝΑΙ 3.50 (Netbet)

ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ

Διαπιστώσαμε πως κακώς εμπιστευτήκαμε τη Λειψία στο παιχνίδι με την Πόρτο μεσοβδόμαδα. Όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος, αλλά και ελέω της εικόνας που παρουσίασε η γερμανική ομάδα. Σιγά-σιγά τα ματς γίνονται ολοένα και περισσότερα, το πολύ μεγάλο βάθος μπορεί να το έχει, εντούτοις δεν είναι μαθημένη στο πως να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις. Πρωτάρα στην Ευρώπη, ενώ στη Γερμανία προσπαθεί να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αήττητη εντός έδρας η Λειψία, γκέλα μόνο στο 2-2 με την Γκλάντμπαχ. Οι δύο τελευταίες εντός έδρας νίκες ήρθαν με ένα γκολ διαφορά, κόντρα σε Στουτγκάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στην ίδια κατηγορία ομάδων ανήκει και το Αννόβερο. Έκπληξη η πορεία του. Στην 4η θέση βρίσκεται και στο -1 από τη Λειψία. Όπλο η έδρα του, παπάδες έκανε στο 4-2 με την Ντόρτμουντ. Εκτός έδρας στο 2-2-1, έχοντας χάσει μόλις στο Μενχενγκλάντμπαχ.

Απουσία νέα ο Ογκουστέν στη Λειψία. Ξεμένει από λύσεις πίσω από τον Βέρνερ. Το Αννόβερο έχει τη 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 9 γκολ παθητικό. Ο Χάρνικ ξέρει πως να σκοράρει (5 γκολ, όσα και ο Βέρνερ της Λειψίας). Φαντάζει μαζεμένο ματς. Η Λειψία έχει την κούραση της, όπως και τη δυνατή έδρα. Το Αννόβερο θα το παλέψει. Να χάσει με παραπάνω από ένα γκολ, το αποκλείουμε. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα έχουμε στα υπέρ μας μία πολύ καλή απόδοση. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμά μας θα επιστραφεί.

ΛΕΙΨΙΑ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αννόβερο +1 2.55 (Stoiximan)

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

Γυαλίζει πάντα το μάτι μας με το συγκεκριμένο στοίχημα. Και μας αρέσει και μας δίνει μία υψηλή απόδοση. Στην Μπουντεσλίγκα είμαστε, τα γκολ πέφτουν βροχή σε ορισμένα ζευγάρια. Για την 11η αγωνιστική, αυτό περιμένουμε να συμβεί στο Άουγκσμπουργκ. Τρίτη καλύτερη επίθεση η Λεβερκούζεν με 22 γκολ (τα 13 στα 5 τελευταία). Ανεβασμένη πολύ στο τελευταίο διάστημα με 3-2-0 στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια. Στο παθητικό της είναι 15 γκολ, αλλά με την Άουγκσμπουργκ, άλλο είναι το ζητούμενο. Είναι αήττητη κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα. Ναι, σε 13 επίσημα ματς δεν έχει νικήσει ποτέ η ομάδα από τον γερμανικό Νότο. Επίτευγμα αν μη τι άλλο.

Το διπλό βέβαια «χαμήλωσε» επικίνδυνα, μιας και η Μπάγερ πήρε μπρος, ενώ η Άουγκσμπουργκ βέβαια δεν έχει ρίξει την απόδοσή της. Από 3άρα στη Βρέμη προέρχεται η ομάδα του Μπάουμ, που βρίσκεται στο σίγουρο κέντρο της βαθμολογίας. Πρώτη νίκη μετά από 4 άγονα ματς. Εντός έδρας χάνει δύο σερί ματς με το ίδιο σκορ (1-2), αλλά από καλές ομάδες (Αννόβερο, Ντόρτμουντ). Πάμε για υψηλό σκορ. Η Άουγκσμπουργκ δεν κρύβεται στο γήπεδό της. Η Λεβερκούζεν έχει βρει ρυθμό και θα έχει ευκαιρίες.

Ψάχνουμε το Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα. Δύσκολο στοίχημα, με το ανάλογο κέρδος και την «γεμάτη» απόδοση.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Και τα δύο ημίχρονα πάνω από 1,5 γκολ 4.05 (Championsbet)



Σχετικά άρθρα

Συμπεριφορά ομάδων 12-9

Συμπεριφορά ομάδων στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Bet of the day: Νις – Ρεμς

Αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της Λιγκ 1, με τη Νις να αντιμετωπίζει στο «Allianz Riviera» τη Ρεμς.

Aγγλία Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Σίτι, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική.

Alexa.com