Αναλύσεις παιχνιδιών Δευτέρα 03-08-2015

Αναλύσεις παιχνιδιών Δευτέρα 03-08-2015

437. ΚΟΤΚΑ – ΒΑΑΣΑ

Μπορούσε να πάρει την ισοπαλία στο Ελσίνκι η Κότκα, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις. Βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική. Έχει πάντως το προβάδισμα. Υστερεί επιθετικά και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα εντός έδρας παιχνίδια. Επιστρέφει ο μέσος Μακφόλ. Η Βάασα ξεκουράστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και προσπάθησε να ανακτήσει δυνάμεις, καθώς το παιχνίδι είναι ζωής ή θανάτου, μιας και με ήττα θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι σε μετριότατη κατάσταση και πολύ αδύναμη μακριά από το γήπεδό της.

439. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ – ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

Επιβεβαιώνει το αναμενόμενο η Κορόνα, είναι ενισχυμένη και έχει φιλοδοξίες για φέτος. Έκανε δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς της σεζόν και πάει πλήρης και στο τρίτο παιχνίδι της σεζόν. Η Ρουχ Χόρζοφ πέτυχε την πρώτη της νίκη εντός έδρας και προς το παρόν σίγησαν οι όποιες αμφισβητίες. Οιι διοικούντες την ομάδα αναγνώρισαν πως το ρόστερ έχει ελλείψεις και προχώρησαν σε μεταγραφή, ενώ αναμένονται να γίνουν τουλάχιστον δύο ακόμα. Υπέγραψε και υπολογίζεται ο επιθετικός Μάριους Στεπίνσκι (πρώην Βίσλα, 2 γκολ πέρυσι), ως δανεικός από τη Νυρεμβέργη.

440. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Αν και στην πρεμιέρα έφερε 2-2 υποδεχόμενη την Ούφα, ισοπαλία που δεν την ικανοποίησε, η Σπαρτάκ Μόσχας κατάφερε να κερδίσει τη 2η αγωνιστική με 1-0 στο Κράσνονταρ την ομώνυμη ομάδα και πήρε και πάλι τα πάνω της. Αποχώρησε ο Έμπερτ.
Αν η εντός έδρας ήττα με 1- στην πρεμιέρα από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα είναι μέσα στο πρόγραμμα για την Ρουμπίν Καζάν, τότε το 2-0 και πάλι εντός από την Άμκαρ δεν… χωνεύεται. Προέρχεται από δύσκολο ματς στο Γκρατς κόντρα στη Στουρμ για το Γιουρόπα Λιγκ. Τιμωρημένος είναι ο Κβερκβέλια (α). Απέκτησε τον Μπιλιαλέντινοφ (μ), ενώ αποχώρησε ο Ασμούν (ε).

441. ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Χάλια μαύρα για τη Νόρτζελαντ, με μηδέν βαθμούς και μηδέν γκολ. Στο προηγούμενο ματς ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο και είναι φανερό ότι η ομάδα του Ολαφούρ Κρίστιανσον έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν έχει νέες απουσίες, ο Πέτρι (μ) είναι τραυματίας. Η Άαλμποργκ από την άλλη, πήρε τη νίκη που άξιζε με τη Χόμπρο, αλλά δεν έπεισε και πάλι. Επιθετικά υπάρχει θέμα, καθώς οι στράικερ δεν βρίσκουν δίχτυα και έτσι αναζητούνται λύσεις από τις πίσω γραμμές. Αμφίβολοι είναι οι πολύτιμοι Ρίσγκαρντ (μ) και Βερτζ (μ). Τραυματίες είναι οιΆλμαν (α) και Γκίλι Σόρενσεν (ε).

442. ΜΠΡΑΝ – ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Η Μπραν όταν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία. Με τη συγκομιδή των 13 βαθμών στα 6 τελευταία κατάφερε να ανέλθει στην πρώτη τριάδα και πλέον μπορεί να ονειρεύεται ακόμα και την απευθείας άνοδο. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τη φανέλα της ο άρτι αφιχθείς, Χέλτνε Νίλσεν (χαφ). Η Λεβάνγκερ έπρεπε να περάσουν δύο μήνες για να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης. Θετικό σημάδι πως βρήκε ξανά ρυθμό στον επιθετικό τομέα. Τιμωρημένοι οι Σόρμο (μπακ, 13 συμ.), Νόρντμπεργκ (στόπερ, 15 συμ.), εξέτισε ο φορ Στόκε (15/4).

443. ΡΑΝΧΑΪΜ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ

Η Ρανχάιμ πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» έπειτα από 11 μήνες. Τη δεδομένη χρονική στιγμή λογίζεται ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Συμπλήρωσε 6 σερί αγώνες δίχως ήττα (4-2-0) και αναπροσαρμόζει τους στόχους της. Τώρα κρυφοκοιτάει την εξάδα. Η Σόγκνταλ πριν την διακοπή του πρωταθλήματος μετρούσε τρεις διαδοχικές ισοπαλίες με σκορ 1-1. Έφτασε το αήττητο σερί της στα 11 παιχνίδια, με 7 νίκες και 4 ισοπαλίες. Σταθερά βρίσκεται σε θέση οδηγού και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά. Εκτίει ποινή ο Σικέ (στόπερ, 15/1).

444. ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Παραμένει μαχητική στα περισσότερα ματς η Σούντσβαλ, ωστόσο δεν νικάει και μοιραία βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ σωτηρίας, έναν βαθμό πάνω από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού. Εχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Δεν προκύπτουν νέα προβλήματα. Παραμένει σε μία σχετική απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις η Χάμαρμπι, ωστόσο δεν έχει σώσει τη σεζόν, παρότι παίρνει θετικά αποτελέσματα σε κάθε ματς. Συμπλήρωσαν κάρτες τόσο ο αναντικατάστατος μέσος Γιόχαν Πέρσον (2 γκολ), όσο και ο βασικός ακραίος μπακ Μπάτα και αμφότεροι δεν παίζουν κόντρα στη Σούντσβαλ.

445. ΜΙΑΛΜΠΙ – ΓΚΑΪΣ

Θα μπορούσε να έχει πάρει νίκη με την Ουτσίκτενς η Μίαλμπι, ωστόσο δεν τα κατάφερε και το μέλλον της στην κατηγορία παραμένει δυσοίωνο, αν και ενισχύθηκε μεταγραφικά. Δεν έχει νέα αξιοσημείωτα προβλήματα. Η ΓΚΑΪΣ έμεινε στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Λιουνγκσκίλε και ενώ παραμένει ασφαλής στο +6 από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής, έχει χάσει αντίθετα πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά της να προλάβει τη μάχη της τρίτης θέσης. Μόνο με θαύμα θα τα καταφέρει Χωρίς νέα προβλήματα.

446. ΛΙΤΕΚΣ ΛΟΒΕΤΣ – ΜΟΝΤΑΝΑ

Με δεδομένο ότι η Λίτεξ Λόβετς έπαιξε με 10 παίκτες στο τελευταίο 20λεπτο με τη Λέφσκι και κράτησε το 2-2, είναι επιτυχία. Θα τη βοηθήσει ψυχολογικά στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μοντάνα. Είναι αήττητη στα δύο πρώτα ματς και έχει τιμωρημένο τον αμυντικό Μίνεφ. Η Μοντάνα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με την Μπότεφ και δείχνει στην παρούσα φάση να είναι μία από τις πιο σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος. Με τη Λόβετς θα φανεί αν το 6-0 της περασμένης αγωνιστικής ήταν τυχαίο.

223. ΛΕΙΨΙΑ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η Λειψία δεν ήταν τόσο καλή στην πρεμιέρα, κατάφερε ωστόσο, να εκπληρώσει τον στόχο της, που ήταν η νίκη, καθώς επικράτησε (0-1) της ΦΣΒ Φρανκφούρτης. Λείπει ακόμα η ευστοχία στην τελική προσπάθεια. Εντός έδρας θα έχει και το άγχος από τον πολύ κόσμο. Πάντα εκτός ο φορ Μπόιντ. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ράνγκνικ έδωσε δυνατό φιλικό νικώντας την Ίνγκολσταντ (νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα) με σκορ 2-0, χάρη σε δύο γκολ στο β’ μέρος. Η Γκρόιτερ Φιρτ νίκησε (1-0) την Καρλσρούη ξεκινώντας με το δεξί το νέο πρωτάθλημα. Είχε πάθος, διάθεση και σωστή τακτική. Θέλει να κάνει… χαλάστρα και στη Λειψία. Απόντες οι Σρεκ (μπακ-χαφ), Κορτσμάρ (α), Αζέμι (ε).

224. ΝΑΝΣΙ – ΤΟΥΡ

Η Νανσί θεωρητικά είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο. Όμως, έκανε πολλές μεταγραφές στο φινάλε και σίγουρα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να «δέσει», παρά το ότι συνεχίζει στον πάγκο της ο Πάμπλο Κορέα. Στα φιλικά μέτρησε δύο ισοπαλίες και από μια νίκη και ήττα. Έχει φιλοξενήσει συνολικά εφτά φορές την αντίπαλό της καταγράφοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Στα 5 από τα 7 αυτά ματς μάλιστα, σημειώθηκε over, ενώ στα 4 εξ αυτών μπήκαν περισσότερα από τέσσερα γκολ. Η τελευταία φορά που οι δυο τους αναδείχθηκαν ισόπαλες ήταν πίσω στο μακρινό 1982. Η Τουρ έχει στην άκρη του πάγκου της τον Μάρκο Σιμόνε. Ο 46χρονος Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία από τα γαλλικά γήπεδα κάνει ακόμη μία προπονητική προσπάθεια (μετά τη Μονακό και τη Λοζάνη). Η παρουσία του, πάντως, δεν εξασφαλίζει την επιτυχία. Στα φιλικά είχε δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα. Τιμωρημένος ο Μιλόσεβιτς (στόπερ), αμφίβολοι οι Λουβιόν (στόπερ), Μπερενζέ (αμ. χαφ), Κουακού (ε).

448. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Η Γκάλγουεϊ διατηρείται για την ώρα σε θέση ασφάλειας στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει την υπέρβαση στο Λιγκ Καπ. Θεωρείται δεδομένο πως θα παίξει με την κατά τεκμήριο ισχυρότερη 11άδα της για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό κόντρα σε μια σαφώς ποιοτικότερη αντίπαλο. Η Ντάνταλκ αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές, καθώς ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα. Δεν έχει να αντιμετωπίσει νέα προβλήματα, πιθανότατα θέση στην αποστολή και ίσως στην 11άδα να έχει ο νεοαποκτηθείς στράικερ Κίαραν Κίλνταφ, 27 ετών έμπειρος στα της λίγκας και πρώην άσσος των Σεντ Πάτρικς, Κορκ, Σάμροκ μεταξύ άλλων.

449. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Η Σάμροκ Ρόβερς θα παίξει σίγουρα με αρκετές αλλαγές και «ρεζέρβες», καθώς μόλις πριν τρεις μέρες είχε αγώνα πρωταθλήματος και υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Επειδή, όμως, πρόκειται για ημιτελικό Λιγκ Καπ θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα είναι κλασικό τοπικό ντέρμπι. Δεν έχει νέα προβλήματα. Η Σεντ Πάτρικς βρίσκεται πολύ μακριά από την κορυφή στο πρωτάθλημα και ο τίτλος μοιάζει όνειρο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί φέτος. Μπορεί το Λιγκ Καπ να μην δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά είναι τίτλος και σίγουρα θα τον διεκδικήσει. Προφανώς θα έχει αλλαγές φρεσκαρίσματος κόντρα στη Σάμροκ.

450. ΤΙΓΚΡΕ – ΚΙΛΜΕΣ

Η Τίγκρες επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Σαρμιέντο εκτός έδρας. Ήταν το πρώτο «τρίποντο» έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες. Στόχος το Κόπα Λιμπερταδόρες σύμφωνα με τον προπονητή, Άλφαρο. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μπλένχιο (12/1) και Γκόνι (15/1). Κάρτες συμπλήρωσε ο δεξιός μπακ Γκαλμαρίνι (14/0). Η Κίλμες νίκησε την Ράσινγκ Κλουμπ με ανατροπή και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο ματς. Συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

451. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Η Μπάνφιλντ δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στην Ουνιόν Σάντα Φε και έμεινε στην ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Μπόκα Τζούνιορς με 3-0 και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Εκτός ο αμυντικός Νογουέρα (14/1), ο μέσος Ερβίτι (14/0) και ο επιθετικός Βιάτρι (13/2). Η Άρσεναλ Σαραντί νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ την Αρχεντίνος Τζούνιορς κι επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς. Πήρε ψυχολογική ώθηση, αφού βρήκε δίχτυα έπειτα από τρία παιχνίδια. Αμφίβολοι ο αμυντικός Σαρουλίτε (9/1) και ο μεσοεπιθετικός Κανέο (3/0).


Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα στοιχήματος 10/11

Έντονο παραμένει το ενδιαφέρον και σήμερα Κυριακή, όπου συνεχίζονται οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τα στατιστικά της ημέρας 8/2

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

Οι μεγάλες μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις

Με προορισμό το όνειρο που είναι o τελικός του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται την Πέμπτη στην «μάχη» για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com