Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Κουπόνι πάμε στοίχημα Σάββατο 15-08-2015

Κουπόνι πάμε στοίχημα Σάββατο 15-08-2015

340. ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ

Χαμένο δικό της ματς στο Καϊζερσλάουτερν (0-0), όπου ακόμα… κλαίει τις χαμένες ευκαιρίες της. Κακό ξεκίνημα γενικότερα για την Μπράουνσβαϊγκ. Στο Κύπελλο νίκησε δύσκολα 1-0 τη Χάλεσκερ (Γ’ κατ.), σε ένα ματς όπου είχε αρκετή δόση τύχης. Πλήρης. Πάλι καλά να λέει η Λειψία που έμεινε στο 2-2 με την Γκρόιτερ Φιρτ. Στο Κύπελλο διεκόπη το ματς της με την Όσναμπρικ, ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Υπαίτια ήταν η αντίπαλη ομάδα και έτσι κατακυρώθηκε υπέρ της με σκορ 2-0. Σημαντικός ο τραυματισμός του αμυντικού Νουκάν, τιμωρημένος ο γκολκίπερ Γκουλάτσι.

341. ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΟΧΟΥΜ

Απίθανα πράγματα κάνει ο Νιλς Πέτερσεν (8 γκολ σε 3 επίσημα ματς) με τη Φράιμπουργκ. Σκόρερ και στη νίκη στο Μόναχο, καρέ τερμάτων στο Κύπελλο και στο άνετο 5-0 επί της Μπάρμπεκ. Δίκαια πρωτοπόρος, πάντα δυνατή εντός έδρας. Απόντες οι Μέλερ-Ντέλι (ε) και Κλάιντινστ (α). Κάνει δουλειά ο Φερμπέεκ στον πάγκο της Μπόχουμ και αυτό φαίνεται. Δύο ματς, δύο νίκες και στο Κύπελλο ένα άνετο 5-0 επί της Σάλμορ. Σταθερή στην άμυνα. Ξεμπούκωσε και ο περσινός σκόρερ Τερόντε. Νοκ-άουτ ο μέσος Γκιντίζ.

342. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Την… πάτησε από τη Βέιλ (1-0) η Μπέρνλι και αποχαιρέτησε το Λιγκ Καπ, παίζοντας με πολλούς βασικούς. Το 4-4-2 του Σέιν Ντάις πάσχει από αποτελεσματικότητα, γι’ αυτό ετοιμάζει μεταγραφές και ελπίζει σε μεταμόρφωση στην έδρα της. Εκτός οι Λόουτον (α.), Ούλβεσταντ (μ.), Μπαρνς (ε.). Μια χαρά τα κατάφεραν οι «ρεζέρβες» της Μπέρμιγχαμ, αφού κέρδισαν (2-1) στο Μπρίστολ τους Ρόβερς για το Λιγκ Καπ. Ο Γκάρι Ράουετ, πάντως, χρειάζεται να βελτιώσει την άμυνα των «μπλε», η οποία επιτρέπει μπόλικη δράση στον αντίπαλο. Αμφίβολος ο Μόρισον (μ.).

343. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Η αστοχία του Μανέ κόστισε τη νίκη της Σαουθάμπτον στο Νιούκαστλ. Στην παραγωγή φάσεων οι «άγιοι» τα πήγαν περίφημα, όμως, είχαν ζητήματα στο ψηλό παιχνίδι στην «καρδιά» της άμυνάς τους. Πήραν το Ρομέου (μ., Τσέλσι), εκτός οι Φόρστερ (τ.), Μπέρτραντ (α.), αμφίβολος ο Κλάσι (μ.). Τα βρήκε… μπαστούνια η Έβερτον με τη Γουότφορντ και τελικά «έσωσε» έναν βαθμό. Η μαχητικότητα ήταν το κέρδος για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αλλά η άμυνα παραμένει κάκιστη. Εκτός οι Μπέινς (α.), Χίμπερτ (α.), Γκίμπσον (μ.), Πίενααρ (μ.), αμφίβολοι οι Μπέσιτς (μ.), Μιραλάς (ε.).

Stoiximan.gr Παίξε κάθε μέρα με 0% γκανιότα και με 100% μπόνους εγγραφής μέχρι 50 ευρώ.

344 ΝΑΝΣΙ – ΜΠΡΕΣΤ

Την Τρίτη η Νανσί νίκησε δύσκολα 2-1 εντός (με γκολ στο 92’) τη Σατορού της Γ’ και πέρασε στο Λιγκ Καπ. Εξακολουθεί να μην έχει βρει τα… πατήματά της, αν κι είναι δυνατή εντός. Τραυματίες οι Ντιαν (στόπερ), Ουαλτέρ (μ, 1/0), Πουγιό (εξτρέμ). Στο Λιγκ Καπ η Μπρεστ αποκλείστηκε εντός από την Μπουργκ Περονάζ (2-2 κ.δ., 3-5 στα πέναλτι). Αυτό την έριξε λίγο ψυχολογικά. Της κάνει και το «Χ». Εκτός οι Ντουμπιά (αμ χαφ), Σαμασά (ε), Μπελγκαζουανί (ε). Γυρίζει ο Πέρεζ (αμ. χαφ).

161 ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Έχοντας παραχωρήσει τους επιθετικούς Όγιαλα (8 γκολ – 6 ασίστ) και Χάμπο (14 γκολ – 2 ασίστ), η Ίντερ ελάχιστα θυμίζει την ομάδα που στον τέταρτο γύρο «βομβάρδισε» με επτά γκολ τη Ροβανιέμι. Αμφίβολος ο Εν Γκαλ (επ. 5/0). Επιστρέφει ο Χαμελάινεν (αμ. 19/1). Η Κουόπιο έφτασε στα ημιτελικά έχοντας αποκλείσει δύο δυνατούς αντιπάλους, όπως η Σεϊναγιόεν και η Λάχτι και φιλοδοξεί ότι θα συνεχίσει με την Ίντερ, δεδομένου ότι επιθετικά είναι πλέον πιο αποτελεσματική, μετά και την απόκτηση του Μπόουεν. Την Τετάρτη, πάντως, έδειξε σημάδια κόπωσης με τη Βάασα.

162 ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Η Μάριεχαμν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά έχοντας αντιμετωπίσει αντιπάλους από μικρότερες κατηγορίες, όμως την Τετάρτη η επιθετική της δυστοκία έγινε η αιτία να χάσει εντός έδρας από τη νεοφώτιστη Κότκα, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν από το 69’ με παίκτη λιγότερο. Ένας αγωνιστικός «Γολγοθάς» περιμένει την Ελσίνκι, η οποία λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη ρωσική Κράσνονταρ φιλοξενείται στο «Βϊκλοφ Χόλντιγκ» από τη Μάριεχαμν. Προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Λάχτι, αλλά μετρά μόνο αυτήν τη νίκη στις έξι τελευταίες της εξόδους σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις. Υπάρχει φυσικά και η αρκετή κούραση.

345 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ

Πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της πέρσι η Άουγκσμπουργκ (5η). Βγήκε Ευρώπη και ίσως αυτό αποτελέσει μπούμερανγκ. Νίκησε στο Κύπελλο με 3-1 την Έλβερσμπεργκ, αλλά στην παράταση. Δουλεμένο σύνολο. Φεύγει για Τσέλσι ο Μπαμπά (α), εκτός οι Τροχόφσκι (μ), Μόραβεκ (μ), Πρκερ (ε). Το σκαλί παραπάνω ψάχνει η Χέρτα. Καλή η προετοιμασία, σωστή και στο Κύπελλο με 2-0 κόντρα στην Μπίλεφελντ. Το βάθος στο ρόστερ λείπει για την ομάδα. Εκτός οι Μπεν-Χατίρα (μ), Τσιγκέρτσι (μ), Βάιζερ (μ), Αλαγκί (ε), Σίμπερ (ε).

346 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΣΑΛΚΕ

Καλή δουλειά κάνει στη Βέρντερ ο Βίκτορ Σκρίπνικ, πόσο μάλλον τώρα που είχε και ολόκληρη προετοιμασία. Απώλεια ο φορ Ντι Σάντο, που πήγε στη Σάλκε. Νεανικό σύνολο, άπειρο αρκετά, θα έχει δυσκολίες. Νίκησε δύσκολα στην παράταση τη Βίρτσμπουργκ (2-0). Εκτός οι μη βασικοί Γκαρσία (α), Λόρεντσεν (ε), Γιλντιρίμ (μ). Φορτσάρει για Τσάμπιονς Λιγκ φέτος η Σάλκε, αλλά με νέο προπονητή τον Μπράιτενραϊτερ (πρώην Πάντερμπορν) στον πάγκο. Διέλυσε την Ντούισμπουργκ με 5-0 στο Κύπελλο. Γέμισε το ρόστερ. Σούπερ, αν δεν φύγει ο Ντράξλερ. Εκτός στην πρεμιέρα οι Χέβεντες (α), Ουτσίντα (α), Μπόατενγκ (μ).

347 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Ανεβαίνει επίπεδο η Μπάγερ. Απέκτησε την τελευταία στιγμή τον Χιλιανό Αρανγκίς. Πρέπει να είναι πιο σοβαρή στο παιχνίδι. Προβληματική ζώνη, η άμυνά της. Άνετα στο Κύπελλο τη Λότε (3-0). Παίζει με τη Λάτσιο στα πλέι-οφ μεσοβδόμαδα. Εκτός οι Τοπράκ (α), Γιέντβαϊ (α). Αλλαγές πολλές στη Χόφενχαϊμ. Θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να φτιάξει ένα καλό σύνολο. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο με αντίπαλο την κακή Μόναχο 1860 (0-2). Έκανε το μπαμ με Κουράνι. Κακή παράδοση στο Λεβερκούζεν. Αμφίβολος ο φορ Ουτ. Εκτός ο αναπληρωματικός Χέρντλινγκ (μ).

348 ΜΑΪΝΤΖ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ

Στη Μάιντζ εχε χρόνο να κάνει σωστή δουλειά ο κόουτς Μάρτιν Σμιντ. Λογικά θα έχει μία ήρεμη σεζόν. Άνετη στο Κύπελλο με 3-0 κόντρα στην Κότμπους. Απώλεια ο 1ος σκόρερ Οκαζάκι. Εκτός οι Σότο (μ), Ντε Μπλάσις (ε). Αναμένουμε την παρουσία της Ίνγκολσταντ. Άνοδος για πρώτη φορά στην ιστορία της Ίνγκολσταντ στην Μπουντεσλίγκα. Χρήμα υπάρχει, ο κόουτς Χάζενχιτλ δεν είναι κακός, αλλά με το ρόστερ έχουμε μία ένσταση. Αποκλεισμός νωρίς στο Κύπελλο (1-2 Ουντερχάχινγκ). Μέσα ο μπακ Λέβελς, έτοιμος ο μέσος Κοέν, εκτός μόνο ο στόπερ Ντανίλο.

349 ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Από την 3η μέσα σε δύο σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Επιστροφή μετά από 33 χρόνια στα σαλόνια της κατηγορίας. Μικρό μπάτζετ, μικρό γήπεδο. Πάει με το σύστημα των αντεπιθέσεων, ακόμα και εντός έδρας. Νίκη στο Κύπελλο με 5-0 κόντρα στη μικρή Έρντεμπρικ. Πλήρης. Προβληματικό το Αννόβερο από πέρυσι. Με το ζόρι χώθηκε. Έμεινε ο Φρόντσεκ στον πάγκο. Πρόκριση στο Κύπελλο με 2-0 κόντρα στην Χέσεν Κάσελ. Εντελώς νέα επίθεση μετά την αποχώρηση του Χοσέλου. Απόντες οι Μπεκ (μ), Κιοτάκε (μ).

164 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Συνεχίζει να καταρρέει η Μόλντε. Έχασε δυο βαθμούς στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Οντ, ενώ αμέσως μετά έχασε με 3-0 στην έδρα της Βίκινγκ για το Κύπελλο. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι εντός, αλλά και μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στην προσεχή της αντίπαλο. Αν και μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια βρισκόμενη κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, την περασμένη Τετάρτη έκανε την έκπληξη στο Κύπελλο. Η Σάρπσμποργκ κατάφερε και απέκλεισε την Οντ με σκορ 2-1. Επικίνδυνη εκτός έδρας, όμως, μέσα στο Μόλντε μετράει 4 σερί ήττες.

166 ΖΕΝΙΤ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Το «τέσσερα στα τέσσερα» λέει πολλά για τη Ζενίτ, μόνο από άποψη ουσίας. Από θέαμα δεν πείθει κι όταν έρθουν αργότερα τα δύσκολα, ίσως υπάρχουν θέματα. Το ρόστερ ακόμα δεν έχει κλείσει, αλλαγές γίνονται διαρκώς, αλλά αυτό δεν βοηθάει την ομοιογένεια. Δεν έχει απουσίες. Χωρίς νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια της η Κράσνονταρ. Προφανώς δεν είναι ομάδα για να φοβίσει τη Ζενίτ. Έχει, μάλιστα, ματς του Γιουρόπα Λιγκ να ακολουθεί και παρ’ ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της, θεωρείται σίγουρο ότι θα προστατέψει παίκτες.

350 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΕΣΤΕΡ

Το… κόλπο της πρεμιέρας έκανε η Γουεστ Χαμ απέναντι στην Άρσεναλ. Στιβαρή αμυντικά, συγκεντρωμένη στο πλάνο του Σλάβεν Μπίλιτς, η Γουέστ Χαμ έμοιαζε να μην έχει καμία σχέση με τη διάρκεια της προετοιμασίας και τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός οι Ομπιάνγκ (μ.), Βαλένσια (ε.), Κάρολ (ε.). Χάρη στο καταπληκτικό πρώτο ημίωρο της Λέστερ, έκανε… πάρτι με τη Σάντερλαντ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατάφερε να κρατήσει (και να ενισχύσει) την επιθετική φούρια που είχαν οι «αλεπούδες» στα φιλικά, αλλά το ζητούμενο είναι να υπάρχει συνέπεια. Εκτός ο Τζέιμς (μ.).

351 ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Παραπάνω από ενθαρρυντική ήταν η εικόνα της Γουότφορντ με την Έβερτον. Δίχως να «ταμπουρωθεί», έφτιαξε φάσεις, απείλησε αρκετά, αλλά ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο στην αμυντική λειτουργία. Εκτός ο Έκστραντ (α.), Ντόιλι (α.), Αμπντί (μ.), Μπερχούις (ε). Ούτε… κιχ δεν μπόρεσε να κάνει η Γουεστ Μπρομ απέναντι στη Σίτι. Ανέτοιμη, δίχως αμυντική σκληράδα και με λιγοστή επιθετική παρουσία, ποντάρει στο μεγάλο της απόκτημα, τον Ροντόν (ε., Ζενίτ) για να βελτιωθεί. Εκτός ο Φόστερ (τ.), αμφίβολος ο ΜακΌλεϊ (α.).

352 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Ακόμα και ο Ντικ Άντβοκαατ τρόμαξε με τις αδυναμίες της Σάντερλαντ, που απέφεραν τη βαριά ήττα στο Λέστερ. Οι «μαύρες γάτες» έμοιαζαν σε αμυντική… τρικυμία κι αν εκεί δεν υπάρξει συμμάζεμα, τότε θα πάνε χαμένα τα κέφια που δείχνει να έχει ο Ντεφόε. Εκτός οι Τζόνσον (μ.), Γκόμεθ (μ.). Η διαιτησία αδίκησε τη Νόργουιτς (δεν μέτρησε κανονικό γκολ και δεν της δόθηκε πέναλτι) απέναντι στην Πάλας. Όμως, φταίει και η ίδια, αφού -όπως και στα φιλικά- τα «μετόπισθέν» της είχαν πολλά ζητήματα που χρίζουν βελτίωσης. Εκτός οι Όλσον (α.), Μουλούμπου (μ.).

353 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Σουόνσι ήταν θαρραλέα και ανταμείφθηκε με βαθμό κόντρα στην Τσέλσι. Έδειξε χαρακτήρα, ήταν στιβαρή αμυντικά, αλλά το μεγάλο κέρδος της μοιάζει να είναι το «καρέ» μπροστά (Αγιού, Σίγκουρντσον, Μοντέρο, Γκομίς) που βγάζει… φλόγες. Αμφίβολος ο Κι (μ.). Μάλλον τυχερή ήταν η Νιουκάστλ που πήρε έναν βαθμό από τη Σαουθάμπτον. Τα καλά στοιχεία ήρθαν από τα νέα αποκτήματα, αλλά οι «καρακάξες» θέλουν πολλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Εκτός οι Ντάμετ (α.), Καμπελά (μ.), Ριβιέρ (ε.), αμφίβολος ο Ανίτα (μ.).

354 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΣΤΟΟΥΚ

Πέρα από κάποιες εκλάμψεις, η Τότεναμ δεν παρουσίασε κάτι εξαιρετικό κι έχασε στο Μάντσεστερ. Τα «σπιρούνια» μοιάζουν να μην έχουν βρει ρυθμό, η άμυνά τους δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ και στην επίθεση τα περιμένουν όλα από τον Κέιν. Αμφίβολοι οι Ρόουζ (α.), Τάουνσεντ (μ.). Αν και δεν έπαιξε άσχημα απέναντι στη Λίβερπουλ, η Στόουκ έμεινε με άδεια χέρια. Συνεχίζει να δυσκολεύεται αρκετά δημιουργικά, όπως και στα φιλικά και γι’ αυτό… ξηλώθηκε για να πάρει τον Σακίρι (μ., Μπάγερν) μήπως και βρει τον εαυτό της. Εκτός ο Σόουκρος (α.).

355 ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Με ανατροπή ξεπέρασαν στην Ίπσουιτς το εμπόδιο της Στίβενεϊτζ (2-1) οι αναπληρωματικοί του Μικ ΜακΚάρθι. Η επίθεση των «τράκτορ μπόις» έχει ξεκινήσει… φουριόζα της σεζόν, όμως, ακόμα «χωλαίνουν» σε αμυντικές λεπτομέρειες. Εκτός οι Παρ (α.), Μπίσοπ (μ.). Εντυπωσιακές ήταν οι «ρεζέρβες» της Σέφιλντ απέναντι στη Μάνσφιλντ (4-1) στο Λιγκ Καπ. Βέβαια, τώρα οι «κουκουβάγιες» βγαίνουν για πρώτη φορά εκτός Σέφιλντ, όμως, αναμένεται ξανά να παίξουν στην «κόντρα» όπου τα πήγαν περίφημα με τη Σίτι. Χωρίς ελλείψεις.

356 ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Επική ανατροπή (με δύο γκολ μετά το 90’) πέτυχαν τα… δεύτερά της ΜΚ Ντονς επί της Όριεντ (2-1) και προχωρούν στο Λιγκ Καπ. Οι Ντονς χτίζουν ψυχολογία, έχουν επιθετική ρέντα και θέλουν να διατηρήσουν την περσινή τους ισχύ στο «ΜΚ». Εκτός ο Ράνταλ (μ.). Οι αναπληρωματικοί της Πρέστον πέρασαν από το Κρου (3-1) για το Λιγκ Καπ. Η συνταγή του 3-5-2 και της αναμονής φαίνεται να πιάνει τόπο για τον Σάιμον Γκρέισον, ενώ οι «λίλιγουαϊτς» έχουν σύμμαχο το παρελθόν. Αμφίβολος ο Μπέκφορντ (ε.), πήρε τον Κέρκλαντ (τ.).

357 ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Με πολλές αλλαγές η Μπόρο πέρασε εύκολα από το Όλνταμ (3-1). Φάνηκε πόσο μπορεί να αλλάξει την επιθετική της μοίρα ο Στουάνι (2 γκολ) αν και ψάχνει για φορ, αλλά ο Αϊτόρ Καράνκα ελπίζει ότι η ομάδα του θα βρει ρυθμό με όπλο την έδρα. Εκτός οι Γκίμπσον (α.), Μπαπτίστ (α.). Είχε… γκίνια και με την Μπέρτον η Μπόλτον, χάνοντας (0-1), παρ’ ότι παρέταξε πολλούς βασικούς. Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Νιλ Λένον σε αυτό το ξεκίνημα, αλλά όσο οι «τρότερς» φτιάχνουν φάσεις, κάποια στιγμή θα ανταμειφθούν. Εκτός οι Ριμ (α.), Γουίτερ (α.), Ντέρικ (α.), αμφίβολος ο Πράτλεϊ (μ.).

358 ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Ηχηρό ράπισμα ήταν για την Μπρίστολ Σίτι ο αποκλεισμός στο Λούτον (3-1) παίζοντας μάλιστα με τους βασικούς. Είναι προφανές ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά φέτος στο 3-5-2 του Στιβ Κότεριλ, με τους «ρόμπινς» και να φλυαρούν και να δέχονται εύκολα γκολ. Δίχως ουσιαστικές ελλείψεις. Οι «ρεζέρβες» της Μπρέντφορντ διασύρθηκαν εντός από την Όξφορντ (0-4) και μάλιστα από την αρχή (δέχτηκαν 3 γκολ σε 12 λεπτά). Ο Μαρίνους Ντάικχουιζεν μίλησε για άθλια εμφάνιση, με την άμυνα των «μελισσών» με όποια σύνθεση, απλά να… μπάζει. Εκτός οι Μακ Έχραν (μ.), Τεμπάρ (μ.).

359 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Οι –ως επί των πλείστον- βασικοί της Νότιγχαμ αποκλείστηκαν από τη Γουόλσολ (3-4), παρ’ ότι πάλεψαν έως το τέλος. Η Φόρεστ προβληματίζει ανασταλτικά, ίσως χάσει τον Λάνσμπερι, αλλά επιθετικά δημιουργεί. Εκτός οι Τέσε (μ.), Κοέν (μ.), Φράιατ (ε.), Ασομπαλόνγκα (ε.). Ο Στιβ Έβανς αναδιάταξε τους «μίλερς» της Ρόδεραμ, που κέρδισαν (1-0) την Κέιμπριτζ στο Λιγκ Καπ και ξέχασαν κάπως το πάθημα της πρεμιέρας. Θέλει να χτίσει πάνω στην καλή εικόνα, αλλά είναι ζητούμενο η ανθεκτικότητα εκτός έδρας. Εκτός οι Μάτοκ (α.), Μπρόουντφουτ (α.).

360 ΝΤΕΡΜΠΙ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Με πολλές αλλαγές (σε πρόσωπα και σχήμα) η Ντέρμπι αποκλείστηκε στο Πόρτσμουθ (1-2) και δείχνει να ψάχνεται. Ο Πολ Κλέμεντ δείχνει ακόμα να ψάχνεται, τα «κριάρια» έχουν αμυντικά ζητήματα, αλλά πολλά κενά διαστήματα επιθετικά, αλλά ποντάρουν στην έδρα. Εκτός οι Χιουζ (μ.), Μπράισον (μ.). Με αρκετές «ρεζέρβες» η Τσάρλτον ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ντάγκεναμ (4-1) στο Λιγκ Καπ. Οι «άντικς» έχουν καλό ρυθμό, ειδικά στην επίθεση, τον οποίο καλούνται να διατηρήσουν και σε αυτή την πρώτη φετινή τους έξοδο. Εκτός οι Χέντερσον (τ.), Βετόκελε (ε.).

361 ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δυσκολεύτηκε πολύ η Φούλαμ, αλλά τελικά υπέταξε τη Γουίκομ (1-0) με αρκετούς βασικούς. Δείχνει να αποκτά σιγά-σιγά αμυντικές αντοχές, βρίσκει τρόπους να σκοράρει και θέλει να κάνει φέτος… κάστρο το «Κρέιβεν Κότατζ». Εκτός οι Αμορεμπιέτα (α.), Γκάρμπατ, Πάρκερ (μ.), Γουίλιαμς (ε.). Έπαιξε με πολλές αλλαγές, αλλά και στο Σάουθεντ πήρε λύση από τον Λούα-Λούα (1-0). Η Μπράιτον χτίζει αυτοπεποίθηση, ειδικά με τις καλές αμυντικές επιδόσεις της, αλλά θα πρέπει να κάνει περισσότερα δημιουργικά σε δύσκολες έδρες. Εκτός οι Κροφτς (μ.), Χάρπερ (μ.).

362 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Παρ’ ότι η Χάντερσφιλντ έβαλε βασικούς, έχασε εντός από τη Νοτς (1-2) για το Λιγκ Καπ. Ο Κρις Πάουελ καλεί τους παίκτες να αντέξουν την πίεση που δημιουργείται από τα δύο άσχημα αποτελέσματα, όμως χρήζει βελτίωσης η άμυνά του. Αμφίβολοι οι Σκάνελ (μ.), Βόαν (ε.). Οι πολλές αλλαγές έφεραν τον εντός έδρας αποκλεισμό της Μπλάκμπερν από τη Σριούσμπερι (1-2). Ο Γκάρι Μπόγιερ ψάχνει πρόσωπα, απέκτησε τους Άκπαν (μ., Ρέντινγκ), Μπάροου (ε., Σουόνσι), όμως συνολικά η ανασταλτική λειτουργία των Ρόβερς δεν βαδίζει σωστά. Εκτός ο Τέιλορ (μ.).

363 ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Μετά από μια ματσάρα, την περασμένη Τρίτη κόντρα στην Μπάρνετ (Λιγκ Καπ), η Μίλγουολ δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, χάνοντας στην παράταση (1-2). Το θετικό κόντρα στην Κόβεντρι είναι η παράδοση, αλλά και η εξαιρετική κατάσταση του βετεράνου Μόρισον. Η Κόβεντρι ηττήθηκε στα πέναλτι (5-3) κόντρα στη Ρότσντεϊλ μένοντας εκτός Λιγκ Καπ. Στο παιχνίδι αυτό δεν έπαιξε ο 18χρονος Άρμστρονγκ, που σκόραρε δις στην πρεμιέρα, επιστρέφοντας όμως στο ματς με τη Μίλγουολ. Κακή παράδοση, αμφίβολος ο Μάρτιν (α).

364 ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι η Μπάρνσλεϊ κατάφερε να πάρει την πρόκριση (Λιγκ Καπ), επικρατώντας μέσα στην έδρα της Σκάνθορπ (7-6 πέν.). Επιστροφή στο πρωτάθλημα και στον στόχο της πρώτης νίκης μετά από την ήττα της πρεμιέρας. Θα παραταχθεί χωρίς σημαντικά προβλήματα. Η Μπέρτον έχει ξεκινήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, καθώς μέσα σε 3 ημέρες κατάφερε να νικήσει Σκάνθορπ (πρωτάθλημα) και Μπόλτον (Λιγκ Καπ). Άμυνα μπετόν, εξαιρετικό μομέντουμ, αλλά και με μπόλικη δόση τύχης και στα δύο ματς. Δύσκολα ο μπακ Μουσίνιο.

365 ΜΠΕΡΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Μπέρι άφησε πίσω της το… τρελό παιχνίδι απέναντι στην Ντόνκαστερ και επικράτησε σε ένα ακόμη δραματικό ματς απέναντι στη Γουίγκαν (Λιγκ Καπ). Ήρωας για μια ακόμη φορά ο φορ Λέον Κλαρκ, ο οποίος σε δύο ματς έχει σκοράρει τρεις φορές, ενώ έχει και δύο δοκάρια. Μπορεί στην πρεμιέρα η Σουίντον να έριξε τέσσερα τέρματα κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, στο Λιγκ Καπ όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας εντός από την Έξετερ με 2-1, μένοντας εκτός θεσμού στον πρώτο γύρο για δεύτερη φορά μετά από 17 χρόνια. Καλή παράδοση. Χωρίς απουσίες.

366 ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Μπορεί κόντρα στην Κόλτσεστερ στην πρεμιέρα να πήρε τον βαθμό, ωστόσο στην έδρα της Νορθάμπτον δέχθηκε μόλις τρία τέρματα (3-0) μένοντας εκτός Λιγκ Καπ. Οι εντάσεις συνεχίζονται ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση και στη μέση βρίσκονται οι παίκτες… Πλήρης. Από την αρχή της σεζόν παίζει συντηριτικά και με πλάνο. Πολύ καλή άμυνα, αποτελέσματική επίθεση. Έτσι πήρε και την πρόκριση στο Λιγκ Καπ απέναντι στην Κόβεντρι. Εκπέμπει πιο υγεία από την Μπλάκπουλ, όμως πρέπει να σπάσει την «κατάρα» του «Μπλούμφιλντ».

367 ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Όπως στο πρωτάθλημα, έτσι και στο Λιγκ Καπ, η Μπράντφορντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, αλλά «έσκασε» χάνοντας στα πέναλτι (4-2) από τη Γιορκ. Το πρόβλημα του Φιλ Πάρκινσον, παραμένει και δεν είναι άλλο από την απουσία (9 μήνες) του μέσου Μοράις. Αν και στάθηκε αρκετά τυχερή στην έδρα της Μπλάκλμπερν, η Σριούσμπερι τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ (2-1). «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση. Η πιο ολοκληρωμένη», είπε ο Μέλον. Πρόβλημα ο αμυντικός μέσος Σάντλερ.

368 ΟΛΝΤΑΜ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Αν και σταμάτησε στις 21 τελικές στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στη Μίντλεσμπρο (Λιγκ Καπ), η Όόλνταμ τελικά ηττήθηκε και μάλιστα εύκολα (1-3). Πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, πρόβλημα και στην άμυνα. Το καινούργιο απόκτημα πάντως (Κάνιγκς) δεν έπεισε αμυντικά. Κάποιος να την ξεματιάσει τη Φλίτγουντ γιατί δεν πάει άλλο. Δοκάρι στο πρωτάθλημα, χάνει δύο βαθμούς, δοκάρι στο Λιγκ Καπ, χάνει την πρόκριση. Έχει ενέργεια, καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά της λείπει η τύχη. Μπορεί να τη βρει κόντρα στην Όλνταμ. Αμφίβολος ο Ντέλα Βέρντε (μ).

369 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Έπειτα από την ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα, η Πιτέρμπορο κατάφερε να συνέλθει γρήγορα και να πάρει τη νίκη-πρόκριση κόντρα στην Κρόουλι (2-0) για το Λιγκ Καπ. Το μόνο κακό ότι ο Ρόμπερτσον δεν μπόρεσε να ξεκουράσει όσο θα ήθελε την επιθετική γραμμή. Άκρως καταστροφική αποδείχθηκε για την Κόλτσεστερ η αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ (Λιγκ Καπ). Έχασε στην παράταση 1-0, ενώ παράλληλα χάνει για όλη τη σεζόν και τoν βασικό της κίπερ, Γουόκερ, ο οποίο υπέστη ρήξη χιαστών την Τρίτη. Αμφίβολος ο Μπριγκς (μ).

370 ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ο Πέιτζ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υλικό της Πορτ Βέιλ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής, στη νίκη της περασμένης Τρίτης κόντρα στην Μπάρνλεϊ (Λιγκ Καπ) σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στην πρεμιέρα. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει το νέο απόκτημα ο Τζέι-Τζει Χούπερ (ε). Αν η νίκη κόντρα στη Σέφιλντ ήταν εντυπωσιακή, αυτή της Τζίλιγχαμ κόντρα στην Πλίμουθ (Λιγκ Καπ) ήταν απίστευτη. Πίσω στο σκορ στο 78’ και πρόκριση μέσα σε 2 λεπτά (85’, 87’). Σε εκπλήκτική κατάσταση και χωρίς προβλήματα απέναντι στην Πόρτ Βέιλ.

Championsbet: Παίξε με 100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ και με 0% γκανιότα στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά παιχνίδια!

371 ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

«Έμφραγμα» στο 93’ για τη Σάουθεντ κόντρα στην Μπράιτον, από την οποία ηττήθηκε στο Λιγκ Καπ της περασμένης Τρίτης (0-1). Η τύχη αυτή τη φορά δεν ήταν με την ομάδα του Μπράουν, ο οποίος πρέπει να βρει τρόπους για την επιθετική αναποτελεσματικότητα. Σε ένα τρελό παιχνίδι η Γουόλσολ πήρε τη νίκη-πρόκριση στην έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ (4-3). Σε εξαιρετική κατάσταση ο φορ Μπράντσο ο οποίος σημείωσε το πρώτο προσωπικό χατ-τρικ της σεζόν. Μοναδικό πρόβλημα οι προσαγωγοί του μέσου Τσέιμπερς.

372 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Φάνηκε καλύτερη η Σέφιλντ από την τραγική πρεμιέρα κόντρα στην Τζίλιγχαμ, όμως και πάλι προβλημάτισε. Νίκησε με 1-0 στην έδρα της Μόρκαμ (Λιγκ Καπ) έχοντας 21 τελικές(!) και διπλάσια κόρνερ (12-6). Αλλά και πάλι δεν ήταν αποτελεσματική. Θέλει χρόνο. Η Τσέστερφιλντ έχασε στην παράταση από την Καρλάιλ (Λιγκ Καπ) με 3-1, αλλά παράλληλα και τον φορ Ντιζερίβουα, ο οποίος αποβλήθηκε. Θέλει να κάνει το 2/2, αλλά μέσα στο Σέφιλντ τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Εκτός του Ντιζερίβουα δεν υπάρχουν απουσίες.

373 ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΡΟΥ

Η Σκάνθορπ έμεινε εκτός Λιγκ Καπ σε ένα παιχνίδι που εκτελέστηκαν συνολικά 15 πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1, 7-6 πεν.). Έχει πρόβλημα στο γκολ. Χέντερσον και Ντόουσον πιο πολύ εμποδίζουν τον σαφώς πιο ποιοτικό Μέιντεν. Η Κρου είναι μια καλή ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Ο Γκάρατ με τις επεμβάσεις του έσωσε την Κρου στο ματς της πρεμιέρας, όχι όμως και κόντρα στην Πρέστον (Λιγκ Καπ), από την οποία ηττήθηκε εντός με 3-1. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη και μέσα στη Σκάνθορπ τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

374 ΓΕΟΒΙΛ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα από την Έξετερ, η Γέοβιλ άρπαξε άλλα τρία από την ΚΠΡ για το Λιγκ Καπ. Έχει σοβαρό πρόβλημα στην αμυντική γραμμή με τον Στάροκ να ζητάει ενίσχυση από τα άδεια ταμεία της ομάδας… Εκτός αποστολής ο μέσος Άλεν. Έχασε στις λεπτομέρειες η Ρόβερς από την Μπέρμιγχαμ για το Λιγκ Καπ (1-2). Το θετικό είναι ότι δημιούργησε 16 τελικές ευκαιρίες, κάτι που αν συμβεί με την αδύναμη αμυντική γραμμή της Γέοβιλ θα κάνει πάρτι το Σάββατο. Αμφίβολος ο αμυντικός Κλαρκ.

375 ΓΙΟΡΚ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Την περασμένη Τρίτη η Γιορκ σφράγισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ κερδίζοντας στα πέναλτι (4-2) την Μπράντφορντ. Τουτόντα και Ζούμπαρ ήρθαν να βοηθήσουν στα μετόπισθεν, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα τους σε δύο ματς έχει δεχθεί 5 γκολ. Ιδανικό ξεκίνημα για τη Χάρτλπουλ, η οποία νίκησε Μόρκαμ (πρωτάθλημα) και Φλίτγουντ (Λιγκ Καπ) χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Πρόβλημα υπάρχει με τον προπονητή Ρόνι Μουρ, ο οποίος ακόμη δεν έχει επιστρέψει από την Ισπανία όπου βρίσκεται η κόρη του.

376 ΚΑΡΛΑΪΛ – ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ

Στάθηκε αρκετά τυχερή η Καρλάιλ στην πρεμιέρα κόντρα στη Μάνσφιλντ, ωστόσο απέναντι στην Τσέστερφιλντ (Λιγκ Καπ), πήρε μεγάλη νίκη (3-1 παρ.). Μεγάλο «όπλο» ο επιθετικός Αϊμπέρε, ο οποίος έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές σε δύο παιχνίδια. Πρόβλημα η παράδοση. «Βράζουν» στην Κέμπριτζ για το γκολ στο παιχνίδι με τη Ρόδεραμ (Λιγκ Καπ), το οποίο, όπως υποστηρίζουν, ήρθε από θέση οφσάιντ. Επιστροφή στο πρωτάθλημα και το δύσκολο παιχνίδι με την Καρλάιλ, αν και η παράδοση την ευνοεί. Χωρίς σημαντικά προβλήματα.

377 ΚΡΟΟΥΛΙ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Η τύχη μπορεί να βοήθησε την Κρόουλι απέναντι στην Όξφορντ, δεν έγινε το ίδιο όμως και στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ κόντρα στην Πίτερμπορο, από την οποία γνώρισε τον αποκλεισμό με 2-0. Οι νέοι παίκτες δεν έχουν «δέσει» και ο Γέιτς ζητά πίστωση χρόνου. Πρόβλημα στο γκολ και μάλιστα μεγάλο για τη Γουίμπλεντον. Στα δύο παιχνίδια με Πλίμουθ (πρωτάθλημα) και Κάρντιφ (Λιγκ Καπ) δεν έχει καν πλησιάσει περιοχή. Ο πολύ βαρύς Ακινφένουα δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο, ενώ Τέιλορ και Ριγκ ακόμη ψάχνονται…

378 ΛΟΥΤΟΝ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Αν και στην πρεμιέρα γλίτωσε στο… και 5 την ήττα, στο Λιγκ Καπ η Λούτον έδειξε τα δόντια της. Έκανε πάρτι κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι της έβαλε τρία γκολ (3-1) και πάει στο μεγάλο παιχνίδι με την Όξφορντ για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Κι αν η Λούτον έδειξε τα δόντια της, τι να πει κανείς για την Όξφορντ η οποία στο Λιγκ Καπ διέλυσε την Μπρέντφορντ εκτός έδρας με 4-0! Ο μέσος Ρουφ δείχνει ότι θα παίξει μεγάλη μπάλα, ενώ και η επιθετική γραμμή της ομάδας είναι πανίσχυρη.

379 ΜΟΡΚΑΜ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Η Μόρκαμ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχοντας χάσει σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ χωρίς μάλιστα να σημειώσει κάποιο τέρμα. Μέσα σε όλα έχασε και τον αρχηγό της Πίτερ Μέρφι (μ) για 3 μήνες. Αν και νωρίς το ματς με την Άκρινγκτον είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Η Άκρινγκτον πήγε να κάνει το θαύμα μέσα στην έδρα της Χαλ (Λιγκ Καπ), αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι (4-3). «Καμία υπερηφάνεια. Χάσαμε κι αυτό έχει σημασία», τόνισε ο Κόλμαν που θα κάνει αλλαγές ειδικά στον χώρο της άμυνας.

380 ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Η ήττα από τη Μίλγουολ, μάλλον ξύπνησε την Μπαρνέτ. Πήγε μέσα στη Μίλγουολ την περασμένη Τρίτη την απέκλεισε και πέρασε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ (2-1). Στόχος πλέον είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο. Τα έδωσε όλα η Γουίκομ απέναντι στη Φούλαμ (Λιγκ Καπ), όμως, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (1-0). Πάει σε μια δύσκολη έδρα μέσα στην οποία όμως έχει πολύ καλή παράδοση. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Μπιν και του αμυντικού Ρόουι.

381 ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Η Νιούπορτ έχασε στις λεπτομέρειες από τη Γουλβς (Λιγκ Καπ), ωστόσο τα πολλά προβλήματα παραμένουν για τον Μπούτσερ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις βασικότατους παίκτες τον Φίλεϊ (μ), Τζον-Λιούις (ε) και Κλουκόφσκι (μ). Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ρόντμαν (μ). Ζόρια για τον Τέντι Σέριγχαμ στη Στιβενέιτζ. Γνώρισε δεύτερη ήττα στο καπάκι, αυτή τη φορά στο Λιγκ Καπ από την Ίπσουιτς (2-1). «Θέλουμε περισσότερη ταχύτητα και το κυριότερο να τελειώνουμε τις φάσεις», δήλωσε. Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Λι.

382 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΕΞΕΤΕΡ

Μετά από τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπρίστολ Ρόβερς, ήρθε ακόμη μια για τη Νορθάμπτον, αυτήν τη φορά για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπλάκπουλ (3-0). Χωρίς αρκετούς βασικούς έκανε 17 τελικές! Στόχος η πρώτη νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα. Από μεγάλες νίκες προέρχεται όμως και η Έξετερ, η οποία την περασμένη Τρίτη πήγε στην έδρα της Σουίντον κέρδισε 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Αμφίβολος ο ακραίος αμυντικός Μπάτερφλαϊντ.

383 ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Πρεμιέρα με 3άρα στο Πόρτσμουθ για την Ντάγκεναμ, Λιγκ Καπ με 4άρα στο Λονδίνο (Τσάρλτον). Δεν είχε και το καλύτερο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο θα πρέπει να σοβαρευτεί ειδικά στην άμυνα. Η προσθήκη του Ντικαμόνα δύσκολα θα βοηθήσει πάντως. «Αυτοκτόνησε» την περασμένη Τρίτη η Λέιτον Όριεντ. Προηγήθηκε στην έδρα της ΜΚ Ντονς (Λιγκ Καπ) και δέχθηκε δύο γκολ στο 89’ (αυτογκόλ) και στο 91’ χάνοντας την πρόκριση! Υπάρχει απογοήτευση, αλλά και πείσμα για το 2/2 στο πρωτάθλημα.

384 ΠΛΙΜΟΥΘ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Πλίμουθ πήρε μια σπουδαία νίκη στο Λονδίνο κόντρα στη Γουίμπλεντον, όμως στο Λιγκ Καπ δεν είχε συνέχεια καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Τζίλιγχαμ (2-1). Ωστόσο, ο 40χρονος τεχνικός Άνταμς ήταν άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Δύσκολο παιχνίδι, πλήρης. Πήρε φόρα από την αρχή η Πόρτσμουθ. Έριξε τρία γκολ στην Ντάγκεναμ, στη συνέχεια απέκλεισε από το Λιγκ Καπ την Ντέρμπι (2-1) και συνεχίζει ακάθεκτη. Και πάλι 4-3-3 από τον Πολ Κουκ. Ευκαιρία για ρεβάνς από τον περσινό «εφιάλτη» του 3-0.

167 ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προβλήματα πολλά στο ντέρμπι για την Αούστρια. Το 2-5 σήμανε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία της, από τη μισητή αντίπαλο. Και ο κόουτς Φινκ γυρίζει και λέει πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του. Εξέτισε ο στόπερ Ρότπουλερ. Τρεις μόνιμες απουσίες. Πάλι απογοητευτική εκτός έδρας η Μάτερσμπουργκ. Ένα ημίωρο έπαιξε μόνο σοβαρά με την Άλταχ. Δεν ισοφάρισε, δέχτηκε το 1-3 και τέλος. Δυσκολίες θα έχει φυσικά και στη Βιέννη. Απόντες ο μπακ Νόβακ. Άγνωστο αν θα προλάβει ο σκόρερ Πινκ.

180 ΑΑΡΧΟΥΣ – ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Η Άαρχους έκανε καταπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δεν δείχνει να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά των παικτών, έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις τους και έχει ποιότητα στο ρόστερ της. Ο Μόρτεν Βίγκχορστ δεν έχει απουσίες, αφού ο Μικάνοβιτς (α) αναμένεται να επιστρέψει. Δεν πείθει καθόλου η Άαλμποργκ. Οι τέσσερις βαθμοί που έχει πάρει έως τώρα μοιάζουν μεγάλο επίτευγμα. Δυσκολεύεται να σκοράρει, αμυντικά έχει κενά και παρ’ ότι ο Λαρς Σοντεργκάαρντ προτιμά τη συντηρητική τακτική, δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Οι Άλμαν (α), Γκίλι Σόρενσεν (ε) παραμένουν τραυματίες.

183 ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Η Μάδεργουελ ελπίζει ότι με την απόκτηση του 23χρονου ακραίου μέσου Τέιλορ από την αγγλική Ρέντινγκ θα βελτιώσει την πολύ κακή εικόνα της στον δημιουργικό τομέα. Πέρσι, πάντως ηττήθηκε τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες από την ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες. Αμφίβολος ο Φλέτσερ (επ. 2/1). Η Αμπερντίν παραμένει και φέτος ιδιαίτερα συμπαγής ανασταλτικά, ενώ με την απόκτηση του ακραίου, Σίνι από την Ινβερνές κάνει και περισσότερες ευκαιρίες. Δεδομένου ότι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα αναμένεται πιο φρέσκια απ’ ό,τι στην αναμέτρηση με την Κίλμαρνοκ. Τραυματίας είναι μόνο ο Ρέινολντς (αμ. 0/0).

184 ΝΤΑΝΤΙ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Με εφτά γκολ η Νταντί έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση μετά τη Χαρτς, όμως, στο «Ντενς Παρκ» δεν έχει νίκη κόντρα στη γειτονική Σεντ Τζόνστον από το 2008. Αμφίβολοι οι Ετσαμπεγκούρεν (αμ. 3/0), Τόμσον (μ. 3/0), Γκατζάλοφ (αμ. 0/0) και Τάνκουλιτς (επ. 0/0). Η Σεντ Τζόνστον έχει από την αρχή της σεζόν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, Τουλάχιστον, όμως, στο πρόσωπο του Κάμινς φαίνεται πως βρήκε τον παίκτη που θα πάρει στις πλάτες του το σκοράρισμα της ομάδας. Τραυματίας ο Άντερσον (μ. 0/0). Ανέτοιμος ο Μίλαρ (μ. 1/0), Αμφίβολος ο Γούδερσπουν (μ. 3/0).

185 ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Συμπαγής αμυντικά η Πάρτικ Θιστλ, αλλά χωρίς ευχέρεια στο σκοράρισμα, που υποδέχεται τον κακό της δαίμονα, Κίλμαρνοκ, κόντρα στην οποία δεν έχει νίκη στη Γλασκώβη σε έξι συνεχόμενους αγώνες. Τραυματίας ο Έλιοτ (μ. 0/0). Αμφίβολος ο νεοαποκτηθέντας Ματίας Πογκμπά (επ. 2/0). Με το ηθικό στα ύψη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σέλτικ, η Κιλμάρνοκ πηγαίνει στο «Φίρχιλ», όπου δεν έχει ήττα από το 2002 . Έχει, όμως και οκτώ γκολ παθητικό, που είναι το χειρότερο στην κατηγορία. Στο ιατρικό δελτίο των φιλοξενούμενων προστέθηκε και ο Τζόνστον (μ. 1/0). Τραυματίες οι Κάρικ (επ. 1/0), Ομπαντέγι (μ. 0/0), Σλέιτερ (μ. 0/0) και ΜακΚάλοχ (αμ. 0/0).

186 ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΣ

Με 12 νέα αποκτήματα η Ρος Κάουντι και τον Τζιμ ΜακΙντάι στα ηνία από την αρχή της σεζόν, οι «χαϊλάντερς» δείχνουν πολύ ικανοί για είσοδο στην εξάδα. Δεν δείχνουν, ακόμα τουλάχιστον, ιδιαίτερα αποτελεσματικοί επιθετικά, κάτι που τους κόστισε με τη Σεντ Τζόνστον. Πλήρης αναμένεται η Ρος Κάουντι. Παρά τις αλλαγές του Νίλσον στο αρχικό σχήμα, η Χαρτς δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί της Μάδεργουελ, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες στην Πρέμιερσιπ. Πιθανή η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των βασικών Αγκουστίν (αμ. 2/0), Λόρια (επ. 3/3) και Γουόκερ (επ. 2/1), τους οποίους ο Νίλσον προτίμησε να ξεκουράσει την περασμένη Τετάρτη.

187 ΣΕΛΤΙΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Με το μυαλό στην αναμέτρηση των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάλμε η Σάλκε και τον βασικό πλέι-μέικερ, Κόμονς (μ. 3/1) αμφίβολο υποδέχεται την Ινβερνές, προερχόμενη από την κακή εμφάνιση με την Κίλμαρνοκ. Πιθανή η επιστροφή του αρχηγού Μπράουν (μ. 1/0). Αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι η Ινβερνές και με πολλούς απόντες, προβλημάτισε επιθετικά με την Πάρτικ, παραμένοντας χωρίς νίκη για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Πιθανή η επιστροφή κάποιων εκ των Βίνσεντ (μ. 0/0), Ντόραν (επ. 0/0), Φόραν (επ. 0/0), Ρόμπερτς (μ. 0/0) και Μίκινγκς (αμ. 1/0).

188 ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Η Χάμιλτον στερείται και φέτος επιθετικών λύσεων, γεγονός που καθιστά την αποστολή της εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στη Γιουνάιτεντ, απέναντι στην οποία δεν έχει ούτε νίκη. Τραυματίας ο κεντρικός χαφ, Τέρνερ (μ. 2/0) και ο παίκτης προπονητής Κάνινγκ (αμ. 0/0). Η Νταντί Γιουνάιτεντ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη με την Νταντί. Ωστόσο, με την απόκτηση του κεντρικού χαφ, Ντάρναν από την Κουίν οφ Σάουθ, αναμένεται να βοηθηθεί σημαντικά στον ανασταλτικό τομέα. Πιθανή η επιστροφή του Μπιλάτε (επ. 1/0). Τραυματίες οι παραμένουν Πάτον (αμ. 0/0), Μόρις (αμ. 0/0) και Ντόου (επ. 0/0).

203 ΜΑΛΜΕ – ΓΚΕΦΛΕ

Δεύτερη σερί νίκη η Μάλμε και δείχνει να ανεβαίνει. Συνεχίζει άλλωστε να βλέπει κορυφή, απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς. Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών έμεινε ο τεχνικός Χαρέιντε. Τιμωρημένος είναι ο Γιότουν (αμυντικός, 16/1), εκτός ο αμυντικός Βιντχάιμ (5 συμμ.). Η Γκέφλε ηττήθηκε πρώτη φορά μετά από ενάμιση μήνα, μένει να δούμε την αντίδρασή της. Εκνευρισμένος ήταν ο τεχνικός Σάντμπεργκ από τη δεύτερη φετινή ήττα από την Ελφσμποργκ. Εκτός ο βασικός φορ Ούρεμο (15/7), γυρίζει στα τέλη του μήνα. Εκτός ο επιθετικός Χιέλτε (4 συμμ.).

204 ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Η Σούντσβαλ δεν κρατάει μόνο τη δεύτερη διαδοχική νίκη, αλλά και το ότι κράτησε και πάλι το μηδέν στην άμυνα. Το έκανε για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα ματς. Εκτός ο μέσος Χασάνι (1 συμμ.), ο μέσος Σλίπερ (11/1), ο φορ Εκλουντ (14/1), ο κίπερ Σάξτον (1 συμμ.). Συνεχίζει να απογοητεύει η Έρεμπρο, γνώρισε την τρίτη απανωτή ήττα, με την άμυνά της να έχει δεχθεί δέκα τέρμτα στα δύο τελευταία ματς. Αλλαγές ετοιμάζει στα μετόπισθεν ο τεχνικός Αξεν. Γυρίζει ο αμυντικός Μόμπεργκ (15 συμμ.) δίχως απουσίες.

386 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Στην πρεμιέρα η Σεντ Ετιέν έδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμη. Πάντως, εντός έδρας, θα είναι σίγουρα ανεβασμένη, λίγες μέρες πριν από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μιλσάμι Ορχέι, για το Γιουρόπα Λιγκ. Θέλει δουλειά επιθετικά. Τραυματίας ο Κοάντ (μ). Με τη Ρεμς η Μπορντό πλήρωσε την κόπωσή της, από το Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα, ετοιμάζεται για ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς (εντός με την Καϊράτ Αλμάτι). Θα δώσει προσοχή στην άμυνά της. Τραυματίες οι Καρασό (τερμ., 1 συμμ.), Σανέ (στόπερ), Πλάσιλ (μ), Σέρτικ μ, 1/0), Ζούσιε (ε).

210 ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝ. – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Γνώρισε νέα ήττα η Ουνιόν Εσπανιόλα, αυτή τη φορά από την Παλεστίνο. «Δεν παίζουμε άσχημα. Οι λεπτομέρειες δεν μας έχουν επιτρέψει να νικήσουμε ακόμη», το σχόλιο του προπονητή Βεργκάρα. Πλην του μακροχρόνια τραυματία επιθετικού Μέντες, δεν έχουν αναφερθεί άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Έκανε σεφτέ η Ουατσιπάτο, επικρατώντας της Ικίκε. Μεσοβδόμαδα, πάντως, ηττήθηκε από την Ολίμπια στην Παραγουάη με 2-0 στο πρώτο ματς για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο μέσος Βέχαρ έχασε το μεσοβδόμαδο και αναμένεται να είναι και πάλι εκτός. Ο μέσος Σανταντέρ εξέτισε και αναμένεται να επιστρέψει.

211 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΧΑΠΟΕΛ ΙΡΟΝΙ Κ.Σ.

Στο γήπεδο της Νετάνια θα γίνει ο τελικός του Σούπερ Καπ του Ισραήλ. Η βαριά ήττα από την Πετάχ Τίκβα για το Τότο Καπ (0-3 εντός) σίγουρα χάλασε το καλό κλίμα στη Μακάμπι. Αυτό ήταν βελτιωμένη γιατί είχε έρθει η πρόκριση επί της Πλζεν κι ας έπαιζαν αρκετοί νεαροί. Οι πρωταθλητές έχουν, βέβαια, αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους και θέλουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Παίζει μεσοβδόμαδα με τη Βασιλεία. Με τις δύο νίκες επί των Χαποέλ Χάιφα και Χαποέλ Μπεερ Σεβά, η Χάποελ ξέχασε κάπως τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Λίμπερετς. Η δευτεραθλήτρια Ισραήλ, πάντως, ακόμα… νοσταλγεί τους δύο πρώτους σκόρερ της πέρυσι (Κεχάτ, Κολά) που αποχώρησαν.

212 ΜΟΥΣΚ. ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Κάνει μαζικές μεταγραφές η Μουσκρόν, προκειμένου να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική. Το ερώτημα είναι πότε θα δέσουν και θα γίνουν σύνολο όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες. Αγωνιστικά, εξακολουθεί να μην πείθει. Τραυματίες οι Τιρπάν (δεξί μπακ, 1/0), Μαρκέτ (μ, 2/0), Μάρκοβιτς (ε, 1/0). Δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Σταντάρ, όμως, υπερτερεί ξεκάθαρα της γηπεδούχου κι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην επικράτηση. Την Πέμπτη παίζει εκτός με τη Μόλντε, για το Γιουρόπα Λιγκ. Τραυματίες οι Σολτς (στόπερ, 1/0), Αρσλάναγκιτς (στόπερ, 1/0), Λέζεαρ (εξτρέμ, 1/0).

213 ΒΙΚΙΝΓΚ – ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

Η Βίκινγκ επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ και στο Κύπελλο πήρε μια εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά, επικρατώντας της Μόλντε με 3-0. Αν και εντός έδρας έχει χάσει αρκετούς βαθμούς, θέλει το τρίποντο πάση θυσία για να μη χάσει έδαφος. Σε εκπληκτική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται η Μπόντο, η οποία μετά από τη νίκη κόντρα στη Σταρτ έφτασε τις 5 συνεχόμενες, με αποτέλεσμα να πάρει μια ασφαλή διαφορά από την επικινδυνη ζώνη. Τρεις σερί νίκες εκτός.

387 ΚΠΡ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Ο Κρις Ράμσεϊ έκανε αλλαγές και οι Ρέιντζερς πέρασαν εύκολα από το Γέοβιλ (3-0). Οι Λονδρέζοι λειτούργησαν καλύτερα με το 4-2-3-1 (από το 4-3-3 της πρεμιέρας), ελπίζουν ότι θα μείνει κι αυτή την εβδομάδα, αλλά δεδομένα κουβαλούν πίεση. Εκτός ο Φερ (μ.). Πάλι ο Νουν έδωσε λύση στην Κάρντιφ των αρκετών «ρεζερβών» για να νικήσει τη Γουίμπλεντον (1-0) στο Λιγκ Καπ. Σίγουρα, πάντως, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι το παιχνίδι των «μπλούμπερντς» μοιάζει ξανά χαμηλού επιπέδου, πρέπει να υπάρξει αμυντική βελτίωση. Εκτός ο Μανγκά (ε.).

215 ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Κουρασμένη αρκετά η ΒΑΚ, «κοιμήθηκε» στην αρχή του ματς με τη Στουρμ και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Και όταν αντέδρασε, ήταν πια αργά. Κακός τραυματισμός για την φορ Τρντίνα, ρήξη χιαστών, χάνει το υπόλοιπο του 2015. Εκτός οι Ντρέσερ (α), Βέμπερ (α-μ). Πρώτη ήττα για την Γκρόντιγκ, που είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα. Ήττα από την Αντμίρα (2-3), ομάδα που υποτίθεται θα πάλευε για την παραμονή. Ο έμπειρος φορ Βάλνερ κάνει τη δουλειά του, αλλά η άμυνα ήταν για γέλια. Εκτός ο Μπάουμγκαρτνερ (α).

216 ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Ξύπνησε με το 4-1 κόντρα στη Ριντ, αλλά δεν είχε και κανένα σοβαρό αντίπαλο. Πρέπει να σοβαρευτεί, αλλιώς θα έχει θέμα. Τουλάχιστον άρχισε να σκοράρει ο Ντάμαρι (2 γκολ). Απόντες πάντα οι Σοριάνο (1ος σκόρερ πέρσι), Σβέγκλερ (α), Λάζαρο (μ), Γιαμπό (μ). Πρώτη νίκη της σεζόν για την Άλταχ, καθώς στηρίχθηκε στην περσινή πετυχημένη συνταγή. Καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο στην έδρα της. Εκτός είναι που χωλαίνει. Παίζει Γιουρόπα Λιγκ με την Μπελενένσες την Πέμπτη. Λείπει και πάλι μόνο ο μπακ Σίλιχ.

217 ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ – ΡΙΝΤ

Τρομερή εμφάνιση στο Γκρόντιγκ για την Αντμίρα. Νίκη από τις καλές (3-2) και αήττητη ακόμα. Καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Πολύ δουλεμένο σύνολο. Μας εκπλήσσει συνεχώς. Λογικά έχει τον πρώτο λόγο και με τη Ριντ. Χωρίς απουσίες στο συγκεκριμένο ματς. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Ριντ. Νέα αποτυχία με 4-1 από τη Σάλτσμπουργκ. Και λίγα ήταν. Δεν «κάνει» ο Κόλβιντσον γι’ αυτήν την ομάδα, πρέπει να αλλάξει κόουτς. Ανάρρωσε ο εξτρέμ Βαλχ. Χάνει ένα ακόμα ματς ο εξτρέμ Μουργκ. Εκτός οι μέσοι Μοσλ, Ζιγκλ.

388 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αλλαγή στον πάγκο, με τον Τούχελ να αναλαμβάνει αντί του Κλοπ. Στο Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε τη ΒΑΚ Πέλετς και παίζει με την Οντ Γκρένλαντ μεσοβδόμαδα. Νίκη στο Κύπελλο με 2-0 επί της Κέμνιτσερ. Εκτός οι Ντουρμ (α), Σούμποτιτς (α), Γκρόσκροϊτς (μ), Κιρχ (μ), Σαχίν (μ). Σούπερ σεζόν πέρυσι η Γκλάντμπαχ. Θα έχει ενασχόληση και με το Τσάμπιονς Λιγκ. Καλή η πρόσφατη παράδοση με την Ντόρτμουντ. Εξαιρετικός ο Στιντλ (2 γκολ) στο Κύπελλο με τη Σαν Πάουλι (4-1). Εκτός οι Ντομίνγκεθ (α), Στραντσλ (α), Νόρντφαϊτ (μ, τιμωρημένος).

389 ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ – ΤΣΒΟΛΕ

Η Νε Γκράαφστσαπ φάνηκε στο Χέρενφεν μόνο όταν το παιχνίδι είχε κριθεί (3-1). Δεν ήταν καλή η εμφάνισή της, αλλά της έμεινε η μαχητικότητα. Στην επιστροφή της στην Ερεντιβίζιε είναι το φαβορί για τον υποβιβασμό. Εκτός ο στόπερ Φαν ντε Πάφερτ. Δεν προφύλαξε το 2-0 κόντρα στην Καμπούρ (2-2) η Τσβόλε και έμεινε με άδεια χέρια. Με βάση, πάντως, την εικόνα του ματς το σκορ είναι δίκαιο. Πολλές οι απώλειες στη μεταγραφική περίοδο. Εκτός ο στόπερ Σέινσμπουρι και ο εξτρέμ Σάιμακ. Αμφίβολος ο πολύτιμος Τόμας (μ).

390 ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΡΙΟ ΑΒΕ

Ξεκίνημα με το δεξί για την Μπελενένσες. Οι «μπλε» πέρασαν ανέλπιστα για πολλούς το εμπόδιο της Γκέτεμποργκ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και καλούνται απέναντι στην Αλτάχ (που πέταξε έξω την Γκιμαράες) να συνεχίσουν την έκπληξη. Σαφέστατα πιο έτοιμη από την αντίπαλό της. Η Ρίο Άβε του Βίγια Ντο Κόντα τελείωσε τον κύκλο φιλικών αγώνων με ισάριθμα 1-1 σκορ κόντρα σε Ακαδέμικα και Βαγιαδολίδ. Γενικά έδειξε ότι θα έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ήρθε δανεικός ο μέσος Έλντον από τη Σπόρτινγκ για να βοηθήσει στον οργανωτικό τομέα.

391 ΑΓΙΑΞ – ΒΙΛΕΜ

Ο Άγιαξ φάνηκε να ξεπερνάει τον αποκλεισμό από τη Ραπίντ κερδίζοντας εύκολα (3-0) στο Άλκμααρ. Ακολουθεί το πρώτο ματς με τη Γιάμπλονετς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα. Εκτός ο χαφ Σερέρο και ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ Γιουνές. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Ελ Γκάζι, Φίσερ. Κόντρα στη Φίτεσε η Βίλεμ βελτιώθηκε στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-1). «Μπορούμε και καλύτερα» το σχόλιο του Στρέπελ. Αμφίβολοι ο μπακ Φαν ντερ Στράουκ, ο εφεδρικός στόπερ Χέιρκενς και οι βασικοί Χέμχουτς (μέσος), Οντάαν (εξτρέμ).

392 ΤΒΕΝΤΕ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Μπορεί να δέχθηκε την ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα στο Γκρόνινγκεν (1-1), αλλά βάσει εμφάνισης η Τβέντε δεν άξιζε κάτι καλύτερο. Περιορισμένο φέτος το μπάτζετ. Αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο στόπερ Κατσικάς (ΠΑΟΚ). Δεν είναι ακόμη έτοιμα τα χαρτιά του Ολαϊτάν (Ολυμπιακός). Δεν φοβήθηκε το ματς με την Αϊντχόφεν η Ντεν Χάαγκ και πήρε στο 95’ τον βαθμό (2-2) με το ονειρικό γκολ του κίπερ Χάνσεν. Έγινε μέλος του ΔΣ ο Μάρτιν Γιολ. Κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο υψηλόσωμος φορ Χάφενααρ, που αποτέλεσε την τελευταία χρονικά προσθήκη.

219 ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Δεν τα κατάφερε και πάλι η Νούεβα Σικάγο και ηττήθηκε από την Εστουδιάντες εκτός έδρας. Ακολούθησε το βαρύ 3-0 από τη Λανούς για το κύπελλο. Έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε στο πρωτάθλημα. Ο μέσος Γκρατσίνι (4/0) αποβλήθηκε στο προηγούμενο και δεν είναι διαθέσιμος. Πήρε σημαντικό βαθμό η Ουρακάν, όπως εξελίχθηκε το ματς, απέναντι στην Κρουσέρο Ντελ Νόρτε. Έμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητη, αλλά παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία. Επιστρέφει ο αμυντικός Μπάλμπι (10/0). Πρόβλημα με τον επιθετικό Εσπινόζα (6/2), αλλά αναμένεται να είναι στην αποστολή.

220 ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η Βάασλαντ αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, καθώς έχει χάσει από τις πολύ δυνατές Άντερλεχτ (με γκολ στο 91’) και Σταντάρ. Είναι καλή, αλλά έχει κενά στην άμυνα. Τραυματίες οι Σόουζα (στόπερ), Ντε Πάουβ (στόπερ), Λινξ (μ). Και η Ζούλτε έρχεται από δυο αρνητικά αποτελέσματα, με δυνατές αντιπάλους (Σταντάρ, Γκενκ). Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματική στον επιθετικό τομέα. Τραυματίες οι Ντ’ Ουλίβο (δεξί μπακ), Ντ’ Αν (στόπερ), Μπέρμπελς (μ), Κορνταρό (εξτρέμ, 1/0), ίσως γυρίσει ο Λέιγ (ε, 1/1).

221 ΓΚΕΝΚ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Ύστερα από δύο εκτός έδρας ματς, η Γκενκ επιστρέφει στην έδρα της και θέλει να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις. Πρέπει να βελτιωθεί στο δημιουργικό κομμάτι. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Οκριασβίλι (μ-ε, 3/0), ίσως επανεμφανιστεί ο Κουμορτζί (αμ. χαφ). Πέτυχε την πρώτη της νίκη η Βέστερλο, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Έχει πολλά κενά στην άμυνα κι εκεί πρέπει να προσέξει. Τώρα πάντως, θα παίξει κλειστά και δεν θα ρισκάρει. Ίσως προλάβουν κάποιοι εκ των Βερσουέρεν (μ), Χάντζιτς (δεξί χαφ), ΜακΝτόναλντ (ε).

222 ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ

Η αγωνιστική εικόνα της Λόκερεν δεν είναι καθόλου καλή, ενώ στις τάξεις της υπάρχει γκρίνια. Πρέπει να τα καταφέρει σε καθεστώς πίεσης. Τιμωρημένος οι Σταρζίνσκι (μ, 3/0), ανέτοιμοι οι Άρθουρ (αρ. μπακ), Ρασούλ (αμ. χαφ), ίσως επιστρέψουν οι Νινάι (στόπερ), Πέρσοονς (αμ. χαφ). Πέτυχε την πρώτη της νίκη η Μαλίν, αλλά μακριά από το γήπεδό της αποδυναμώνεται. Πάντως, απέναντι σε μία αντίπαλο που είναι στα μέτρα της, ίσως γίνει πιο ανταγωνιστική. Τραυματίας ο Τσότσαλιτς (στόπερ), ανέτοιμοι οι Μορίς (2ος τερμ.), Ματίς (δεξί μπακ), Βανλερμπέγκε (ε).

393 ΑΝΖΕ – ΝΑΝΤ

Τοπικό ντέρμπι. Στις τάξεις της Ανζέ επικρατεί ευφορία. Μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της θα ψάξει το «δύο στα δύο», αν και τώρα δεν θα παίξει με αντεπιθέσεις, όπως έκανε στο Νότο. Απόντες οι Μόχσνι (στόπερ), Μπουκά Μουτού (αρ. μπακ), Καράνοβιτς (ε), Ντορέ (ε). Ζορίστηκε πολύ στην πρεμιέρα η Ναντ, αλλά τα κατάφερε. Τώρα, όμως, δεν θα βρει απέναντί της μία μαζική άμυνα κι ενδεχομένως να είναι πιο αποτελεσματική. Τραυματίες οι Μουαμπέ (αρ. μπακ), Μπεντόγια (μ), εξέτισαν οι Τζιλομπότζι (στόπερ), Βισκαρόντο (στόπερ), ανέτοιμος.

394 ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΥΩΝ

Τζάμπα ήττα αυτή που γνώρισε η Γκινγκάμπ από τη Ναντ. Στο γήπεδό της ίσως δείξει καλύτερα στοιχεία, αν και δύσκολα θα παίξει φουλ επίθεση. Λογικά θα πάει ξανά συντηρητικά. Τραυματίας ο Ματίς (αμ. χαφ), δεν υπολογίζεται ο Μπριάν (ε). Ναι μεν στάθηκε άτυχη με τη Λοριάν, αλλά το συμπέρασμα είναι πως η Λυών χρειάζεται ενίσχυση. Πήρε τον Ματιέ Βαλμπουενά κι αυτή η κίνηση άλλαξε όλο το κλίμα στις τάξεις της. Τραυματίες οι Φοφανά (αμ. χαφ), Γκρενιέ (μ), Ενζιέ (ε), εξέτισε ο Γκοναλόν (αμ. χαφ).

395 ΚΑΕΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Με την ψυχολογία στα ύψη η Καέν, μετά τη νίκη στη Μασσαλία, η Καέν θα επιδιώξει ν’ αξιοποιήσει την έδρα της για να πάρει άλλο ένα «τρίποντο». Πάντως τώρα, δεν θα παίξει μόνο άμυνα, όπως έκανε με τη Μαρσέιγ. Τραυματίες οι Ρεϊνό (αρ. μπακ), Ντουαμέλ (ε). Η νίκη επί της Σεντ Ετιέν έδιωξε τον προβληματισμό που υπήρχε στις τάξεις της της Τουλούζ. Τώρα, όμως, θα δείξει αν είναι ικανή να τα καταφέρει και μακριά από το γήπεδό της. Απόντες οι Βέσκοβατς (στόπερ), Αγκιλάρ (μ), Πέσιτς (ε, 1/0).

396 ΡΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προβλημάτισε στην Κορσική η Ρρεν, επειδή προηγήθηκε, αλλά δεν κράτησε το σκορ. Αναζητά την πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αγώνες, απέναντι στη Μονπελιέ. Απόντες οι Ντιαλό (τε), Γερτμόνας (τε), Καβαρέ (δεξί μπακ), Σαΐντ (εξτρέμ), Ντουκουρέ (μ, 1/0), Εντέπ (εξτρέμ). Ήταν αποκαρδιωτική με την Ανζέ η Μονπελιέ. Ο Κουρμπίς θ’ αλλάξει τους τρεις από τους τέσσερις της άμυνας, ενώ αυτήν τη φορά δεν θα βρει απέναντί της μία ομάδα που θα παίζει μόνο άμυνα. Τραυματίες οι Σαϊχί (αμ. χαφ), Σανσόν (μ-ε), εξέτισε ο Χίλτον (στόπερ).

397 ΤΡΟΥΑ – ΝΙΣ

Μετά την γκέλα με την Γκαζελέκ η Τρουά δεν θέλει να σκοντάψει ξανά και να ξεκινήσει τη σεζόν με δύο εντός έδρας απώλειες. Πάντως, θα χρειαστεί περισσότερο αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Τραυματίες οι Πέτριτς (τε), Ρινκόν (στόπερ), Εντάιγ (στόπερ), εξέτισε ο Νταρμπιόν (μ-ε). Πάλεψε όσο μπορούσε η Νις με τη Μονακό, αλλά στο τέλος λύγισε. Απέναντι σε μία πολύ πιο βατή αντίπαλο, ίσως καταφέρει περισσότερα. Θα ξεκινήσει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Απόντες οι Πουπλέν (τερμ. 1 συμμ.), Μποντμέρ (στόπερ, 1/0), Ζενεβουά (στόπερ), Χουλτ (μ), Μποσγκάγκλι (αρ. μπακ, 1/0).

398 ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Επιθυμεί ένα καλό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. Κακός ο αποκλεισμός από τη Ραμποτνίτσκι, που τον κλόνισε για τα καλά. Απέκτησε τον γνωστός μας Σενεγαλέζο φορ Εντόι. Τραυματίες Ντεμίρ (α), Νιζάμ (α), Μποσίνγκουα (α), Εκιτζί (μ), Γιαταμπαρέ (ε), τιμωρημένος από πέρυσι ο Γκιουρλέρ (ε). Η Μπούρσασπορ ηττήθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ από τη Γαλατασαράι, πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-0. Αναστάτωση από τη μεταγραφή του Τουφάν στη Γαλατά. Προβλήματα στην επίθεση, τιμωρημένος ο Σεν, τραυματίας ο Νέτσιντ, δεν έχει φτάσει η μπλε κάρτα του Κουένσα.

226 ΚΟΥΜΠΑΝ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Η ψυχολογία δεν είναι καλή για την Κούμπαν. Η ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι δεν βοήθησε, αφού άξιζε τη νίκη. Τα μεγάλα ονόματα της ομάδας δεν μπορούν να βοηθήσουν, νέους παίκτες δεν μπορεί να πάρει επειδή χρωστάει σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν έχει απουσίες. Συνεχίζεται ο εφιάλτης με μία ακόμα ήττα για τη Ρουμπίν. Η ουραγός έχει τεράστια πίεση, ο προπονητής ξέρει ότι παίζει το κεφάλι του σε κάθε ματς από εδώ κι έπειτα, μία νέα ήττα θα τον στείλει κατά 99% στο σπίτι του. Δεν έχει απουσίες.

227 ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝ. – ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Η Σαντιάγκο επικράτησε της Σαν Λούις. Παρά τη νίκη, ο προπονητής Αστόργκα υποστήριξε ότι έχει πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του. Αναβολή στο ντεμπούτο του μέσου Πιζάρο, που μένει 20 ημέρες εκτός. Απόντες και οι αμυντικοί Πριέτο και Σουλτζ. Η Κατόλικα νίκησε στην πρεμιέρα την Ικίκε, ενώ την περασμένη αγωνιστική αναβλήθηκε το ματς με την Ουνιόν Λα Καλέρα. Μεσοβδόμαδα νίκησε την Ντανούμπιο 1-0 για το Κόπα Σουνταμερικάνα και χτίζει ψυχολογία στο ξεκίνημα της σεζόν. Συνεχίζει εκτός ο αμυντικός και αρχηγός Άλβαρες.

2winbet.gr: 5 free spins δωρεάν στο καζίνο σε κάθε νέα εγγραφή (δεν απαιτείται κατάθεση και τυχόν κέρδη είναι πραγματικά χρήματα) και 100 ευρώ μπόνους επιστροφής

399 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Δεν πήρε το παραμικρό ρίσκο η Εξέλσιορ στο Ναϊμέγκεν, γεγονός που πλήρωσε στο 88’ (1-0). «Έχουμε περισσότερες αρετές ως ομάδα», δικαιολογήθηκε ο Χρούνενταϊκ. Η χρονιά αναμένεται δύσκολη για την Εξέλσιορ, η οποία όμως, θα το παλέψει. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή. Η Αλκμάαρ έχασε με κάτω τα χέρια από τον Άγιαξ (3-0). Ακολουθεί την Πέμπτη το ματς στη Ρουμανία με την Άστρα Γκιούργκιου για το Γιουρόπα. Αποχώρησαν οι εφεδρικοί επιθετικοί Χιάσι, Άβντιτς. Εκτός ο νεοαποκτηθείς Γιαχάνμπακς (ε/Ναϊμέγκεν). Αμφίβολος ο Ντος Σάντος (μ).

228 ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Η Γοδόι έμεινε ξανά στην ισοπαλία, αυτή την φορά απέναντι στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και δεύτερο παιχνίδι στα τελευταία τρία που δεν να σκοράρει. Εντός έδρας, πάντως, είναι αήττητη στα εφτά πιο πρόσφατα. Αμφίβολος ο Ντίαζ (ε, 1/0), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η Μπάνφιλντ επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες απέναντι στην Άρσεναλ Σαραντί. Παρελθόν αποτέλεσε μετά το ματς ο προπονητής Αλμέιδα, στην θέση του ως υπηρεσιακός ο Κλαούντιο Βίβας. Κάρτες συμπλήρωσε ο μέσος Βίτορ (16/1). Αμφίβολος ο επιθετικός Κουέρο (19/5).

400 Ι. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

Προσπάθεια γίνεται στην Μπασακσεχίρ να ανέβει το ηθικό μετά τον αποκλεισμό από την Αλκμααρ με δύο ήττες. Στόχος πάλι η Ευρώπη δήλωσε ο κόουτς Αβτζί. Βγήκε μπροστά ο έμπειρος Εμρέ, αμέσως απέκτησε αρχηγικές ιδιότητες στην ομάδα. Σημαντικά προβλήματα, τραυματίες Επουρεάνου (α), Σεντούρκ (ε). Βρίσκεται στη μέση μεταγραφών η Αντάλιασπορ. Θέλει Χεφρέν, Ματίας Ντελγκάδο… Πολλές μεταγραφές, το σύνολο ακόμα χωλαίνει, ο σταρ Ετό κλέβει την παράσταση, αλλά ακόμα δεν κάνει ισχυρή την παρουσία του. Στο τελευταίο φιλικό ισοπαλία 1-1 με Ράτζα Καζαμπλάνκα. Τιμωρημένοι Μπαντούρ (μ) και Μπίλα (ε).

401 ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δύσκολο παιχνίδι για τη Σίβασπορ. Ο κόουτς Γιαλτσίν θα έχει πολλές δυσκολίες γενικότερα στη σεζόν. Σημαντική η κίνηση στα εισιτήρια, όλοι περιμένουν κάτι καλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Στα τελευταία φιλικά έχασε από Ολυμπιακό (1-0) και Αλ Σαμπάμπ (2-1). Τιμωρημένος ο Σιμσέκ (ε). Ικανοποίηση για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Γαλατά. Ο Χαμζάογλου είπε ότι άνοιξε η όρεξη για περισσότερους. Φάνηκε έτοιμη για το πρωτάθλημα, ο προπονητής είπε ότι στην πρεμιέρα είναι δύο φορές πιο δύσκολο να νικήσεις εκτός. Τραυματίες Καγιά (α), Αλτιντόπ (μ), τιμωρημένος ο Τσολάκ (μ).

402 ΠΟΡΤΟ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ

Η Πόρτο ξεκινά με μηδενικό περιθώριο λάθους! Δύο χρόνια χωρίς κανέναν εγχώριο τίτλο είναι πολλά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Ισπανός προπονητής Λοπετέγκι (2η χρονιά) και οι αρκετοί καινούργιοι παίκτες του, προεξέχοντος του Κασίγιας. Σάντρο (μ), Μπραχίμι (ε-μ) τραυματίες. Η τεσσάρα της προπερασμένης Πέμπτης από την Αλτάχ, εντός έδρας μάλιστα, έφερε άμεσα τριγμούς στο οικοδόμημα της Γκιμαράες, στη μετά Ρουί Βιτόρια εποχής. Ήδη ο προπονητής Εβανγκελίστα είναι υπό αμφισβήτηση (εντύπωση προκάλεσε η πρόσληψή του, ούτως ή άλλως). Εκτός ο Γκασπάρ (α).

234 ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Αλντοβίσι συνέχισε να παραπαίει και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Ραφαέλα. Τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε ματς, μοναδική νίκη στα τελευταίο οκτώ το ανέλπιστο 0-3 επί της Μπόκα. Αλλαγές ετοιμάζει ο προπονητής Κιρόζ. Σημαντική η επιστροφή του επιθετικού Σαντ (17/5). Η Κολόν δεν κατάφερε να πάρει κάτι απέναντι στην Ιντεπεντιέντε. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα και έβδομο σερί ματς που δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Λάντα (8/0). Πιθανή η επιστροφή του μέσου Γιάμα (9/3).

236 ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ – ΑΡΙΚΑ

Η Λα Καλέρα νίκησε στην πρεμιέρα την Ο’Χίγκινς, ενώ την περασμένη εβδομάδα, αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Ουνιβερσιτάτ Κατόλικα. Προβλημάτισαν οι τελευταίες εμφανίσεις στο Κύπελλο και κυρίως το 4-1 από τη Σαντιάγκο Γουόντερερς. Συνεχίζει εκτός ο μακροχρόνια απών μέσος Φαρίας. Η Αρίκα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κομπρεσάλ, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα. Παρέμεινε έτσι, με έναν βαθμό μετά από δύο ματς. Βελτιωμένη εκτός έδρας, καθώς στα τέσσερα ματς μακριά από το γήπεδό της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρά μόλις μία ήττα. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

237 ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Ουνιόν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό απέναντι στην Μπόκα, σκόραρε τέσσερεις φορές στο «Μπομπονέρα» και πήρε μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις. Σε φιλικό νίκη της Ατλέτικο Παρανά με 1-0. Αμφίβολος ο αμυντικός Γκερένιο (18/0). Σημαντική η επιστροφή του αμυντικού και αρχηγού Σάντσες (15/1). Αν και έπαιξε για περίπου μισή ώρα με παίκτη περισσότερο απέναντι στην Μπελγράνο, η Ρασίνγκ έμεινε στην ισοπαλία. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε 2-1 την Τίγκρε και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Ο σημαντικός επιθετικός Μπου (17/5) ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

238 ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΟΣ

Χάλασε το σερί των τεσσάρων ματς χωρίς ήττα για την Παραναένσε, αφού δεν άντεξε με αντίπαλο τη Φλαμένγκο, με τα λάθη στα μετόπισθεν να κοστίζουν ακριβά. Συγγνώμη ζήτησε ο αμυντικός Βίλτσες. Τιμωρημένος ο επιθετικός Σίντσλεϊ (6/1). Εκτός οι Μπρούνο Περεϊρίνια (μπακ, 1 συμμ.), Κλέμπερσον (σέντερ μπακ). Μπορεί η νίκη να μην ήρθε όσο εύκολα θα έπρεπε για τη Σάντος, τουλάχιστον με βάση την εικόνα της, αυτό όμως δεν σταμάτησε τον τεχνικό Ντοριβάλ από το να νιώθει ενθουσιασμένος. Εκτός ο μέσος Βαλένσια (1 συμμ.), ανέτοιμος ο μέσος Σικίνιο (5 συμμ.)

239 ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Συνεχίζεται η κατρακύλα για τη Βάσκο, καθώς γνώρισε την τρίτη ήττα της στα τέσσερα τελευταία. Με τα λάθη των παικτών τα έβαλε ο τεχνικός Ροθ, βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Εκτός ο φορ Ταλές (6 συμμ.), ο μέσος Ντιγκίνιο (3 συμμ.) και ο μπακ Νέι. Τιμωρημένος ο μεσος Γκουιναζού (16 συμμ.). Επανήλθε μετά από 44 μέρες στις νίκες η Κοριτίμπα, με τους παίκτες να δηλώνουν ότι έφυγε από πάνω τους ένα μεγάλο βάρος. Εκτός ο στόπερ Κλάρο (12 συμμ.), ο μπακ Νορμπέρτο (11 συμμ.), οι φορ Αουρέλιο (9/1), Κεϊρίζον (1 συμμ.).

240 ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Εντός έδρας η Κρουζ Αζούλ πρέπει να δείξει το καλύτερο πρόσωπό της, αν θέλει να διεκδικήσει τίτλο. Δεν ήταν καλή στο τελευταίο ματς, ο Σέρχιο Μπουένο πρέπει να κάνει αλλαγές για να συνεφέρει την ομάδα του. Ο Φλόρες (α) επιστρέφει από τραυματισμό. Άρχισαν τα ζόρια. Ο Ρούμπεν Ρομάνο πλέον δε δείχνει να έχει έρεισμα στην Τιχουάνα. Οι γκρίνιες προς το πρόσωπό του είναι έντονες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Η Τιχουάνα έχει μεγάλα αμυντικά κενά και το γεγονός ότι παίζει επιθετικά δεν τη βοηθάει. Δεν έχει απουσίες.

242 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΤΟΡΟΝΤΟ

Η Νέα Υόρκη πήρε το ντέρμπι της πόλης (2-0) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 5 αγώνες (4 νίκες). Έχει κερδίσει τα τελευταία 3 ματς στο γήπεδο της και θέλει να παραμείνει εντός της πρώτης 2άδας στην Ανατολή. Εκτός οι αμυντικοί Ντιβάλ (15/1), Ζούμπαρ (3). Το Τορόντο πλήρωσε την αστοχία και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (3-1) από το Κάνσας. Σε 6 ματς έχει δεχθεί 15 γκολ και στα τελευταία 4 εκτός έδρας 14! Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός στόπερ Περκίς (19). Τραυματίας ο εφεδρικός επιθετικός Μουρ (9/1).

243 ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Η Νιου Ίνγκλαντ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Τορόντο και πήρε τους τρεις βαθμούς (3-1). Βασίζει πολλά στο γήπεδο του, όπου στα τελευταία 22 ματς έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα. Μακροχρόνια και χωρίς να επηρεάζει ιδιαίτερα η απουσία του αμυντικού Μπαρνς (5). Το Χιούστον παρέμεινε αήττητο για 3ο σερί παιχνίδι με το 2-1 επί του Σαν Χοσέ. Κυνηγάει την είσοδο στα πλέι οφ. Κακή η παρουσία του στα εκτός έδρας ματς. Εξέτισε ο Στάργκις (13/1). Σίγουρα εκτός ο Τέιλορ (α,16). Αμφίβολοι οι Ντέριτς (τ,21), Κλαρκ (μ,22/5), Λόβτζοϊ (14/1).

244 ΛΑΝΟΥΣ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Η Λανούς δεν είχε καλή απόδοση απέναντι στη Σαν Μαρτίν Σαν Χουάν και περιορίστηκε στην ισοπαλία. Άδικο το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή Μπάρος Σελότο, που δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί. Οι επιθετικοί Μπενίτες (15/1) και Ντι Ρέντσο (8/0) παραμένουν εκτός. Η Εστουδιάντες επέστρεψε στις νίκες απέναντι στη Νουέβα Σικάγο και διατήρησε την επαφή της με την πρώτη εξάδα. Σημαντική η προσθήκη του μεσοεπιθετικού Φερνάντες, που επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα πέρασμα από το Πόρτλαντ στο MLS. Διαθέσιμος ο αμυντικός Ντομίνγκες (9/0).

245 ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΛΕΟΝ

Ένα κακό πρώτο ημίχρονο έφερε και την πρώτη ήττα για τη Μονάρκας. Η ομάδα του Ενρίκε Μέσα έδειξε ότι έχει τελικά αδυναμίες, αλλά η ανώμαλη προσγείωση σίγουρα θα τη βοηθήσει να δει πιο σοβαρά τα επόμενα ματς. Η άμυνα είναι όπλο, δεν έχει απουσίες. Επιθετικά πάει πολύ καλά η Λεόν, αλλά στην άμυνα έχει κενά. Είναι ομάδα που προτιμάει να παίζει εντός έδρας, αλλά ο Χουάν Πίτσι είναι ικανοποιημένος απ’ όσα δει ως τώρα από τους παίκτες του. Έχει πάντως μικρό ρόστερ, ο Νοβαρέτι (α) είναι τραυματίας.

246 ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ – ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Η Αουντάξ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Κόλο Κόλο και γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα. Ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου μετρά έναν βαθμό. Ο μέσος Ντρόκο έχασε το προηγούμενο λόγω τραυματισμού και αναμένεται να είναι και πάλι εκτός. Η Αντοφαγάστα έχασε στο φινάλε τη νίκη απέναντι στην Ουνιβερσιτάτ Ντε Τσίλε στην πρεμιέρα. Την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε το ματς με την Ουνιβερσιτάτ Κονσεπσιόν. Στα δύο πιο πρόσφατα στο Κύπελλο, γνώρισε ήττες με 2-0 από Αρίκα και Κομπρελόα. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

247 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΓΚΟΪΑΣ

Η Σάο Πάολο αρχίζει να παίρνει και πάλι τα πάνω της, πήρε το δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα και το τρίτο στα τέσσερα τελευταία ματς. Τραυματίας οι μέσοι Κάιο (9 συμμ.), Ουέσλεϊ (8 συμμ.), ο μπακ Μπρούνο (9 συμμ.). Τιμωρημένος ο μπακ Εντουάρντο (2 συμμ.). Μπορεί να μην έχει χάσει στα τελευταία τρία ματς η Γκοιάς, όμως η επιθετική δυστοκία φέρνει γκρίνια και μουρμούρα στην ομάδα. Εχει πετύχει μόλις ένα τέρμα στα τέσσερα πρόσφατα. Επιστρέφει ο στόπερ Φρεντ (13/1), εκτός ο μπακ Έβερτον (6 συμμ.) αμφίβολος ο μέσος Πέρικλες (6/1).

250 ΤΙΓΚΡΕΣ – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Η Τίγκρες ακόμα ψάχνει την πρώτη νίκη. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά παίζει βελτιωμένη μπάλα στα τελευταία ματς. Ο Ρικάρντο Φερέτι είχε απουσίες που έπαιξαν ρόλο αφού οι Ζουνίνιο (α), Αγιάλα (α), Ούτσε (ε) είναι τραυματίες. Οι Γκουζμάν (τ), Ντουένιας (μ) εξέτισαν. Εκτός έδρας δεν είναι τόσο δυνατή η Τζαγκουάρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητες. Έρχεται από σημαντική νίκη και η ομάδα του Ρικάρντο Λα Βόλπε έχει μεγάλες φιλοδοξίες χάρη στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Δεν έχει απουσίες.

252 ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης το Κάνσας κέρδισε (3-1 με ανατροπή) το Σολτ Λέικ και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιλαδέλφεια. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητο εντός έδρας. Εκτός οι αμυντικοί Ανιμπάμπα (13/1), Οπάρα (6/2) και ο χαφ Εσπινόζα (17/1). Αμφίβολος ο Σίνοβιτς (α,5). Το Βανκούβερ είχε εύκολο έργο κόντρα στο Σολτ Λέικ (4-0). Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στα τελευταία 3 ματς μετράει ισάριθμες νίκες με 10-1 τέρματα. Δυνατό το τεστ στη δυνατή έδρα του Κάνσας. Έχασε το προηγούμενο παιχνίδι και παραμένει αμφίβολος ο Ροζάλες (μ,15/1).

253 ΝΤΑΛΑΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η κακή εμφάνιση στο Σικάγο απέφερε για το Ντάλας την ήττα (2-0) και το τέλος ενός νικηφόρου σερί 5 αγώνων. Στο γήπεδο του, πάντως, δεν έχει χάσει στα τελευταία 7 ματς και μετράει 4 διαδοχικές επιτυχίες. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο καταρτισμός της αποστολής. Πήρε δεύτερη σερί νίκη το Λος Άντζελες με το 3-1 επί του Σιάτλ. Είχε προηγηθεί το 3-1 στο Κολοράντο, που ήταν το πρώτο «διπλό» που πέτυχε μετά από 17 αγώνες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο MLS. Αμφίβολοι οι Ντάνιβαντ (α,3), Χούζιντιτς (22/2) και Βιγιαρεάλ (14/2).

254 ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Η επίθεση έχει μπει για τα καλά στο dna της Πατσούκα. Ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει, όμως, να βελτιώσει την άμυνα της ομάδας του, αφού χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί μεσοβδόμαδα από χαζά αμυντικά λάθη. Ο Ερνάντες (μ) εξέτισε, ο Πιζάρο (μ) είναι αμφίβολος αλλά μάλλον προλαβαίνει. Ανάσανε και η Πούμας πρέπει να δείξει ίδιο πρόσωπο στη συνέχεια, για να μη μπλέξει. Ο Γκιγιέρμο Βάσκες έχει πίεση, αλλά η νίκη έδιωξε λίγα σύννεφα και θα έχει χώρο για να ανασάνει. Πρέπει πάντως να φρεσκάρει την ομάδα, δεν έχει απουσίες.

255 ΑΤΛΑΣ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Δε ρίχνει λευκή πετσέτα ο Γκουστάβο Ματόσας στην Άτλας. Ο τεχνικός φημολογείται ότι δεν έχει μέλλον στον πάγκο, αλλά είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τη δουλειά του. Η ομάδα του, πάντως, είναι ασταθής και με μεγάλα αμυντικά κενά, ο Γκονζάλες (μ) παραμένει τραυματίας. Κάθε νίκη είναι χρυσάφι για την Πουέμπλα του Πάμπλο Μαρίνι. Όσο γρηγορότερα συγκεντρώσει τους βαθμούς της σωτηρίας, τόσο συντομότερα θα διώξει το άγχος. Αμυντικά δείχνει να έχει κενά, αλλά σκοράρει εύκολα στην κόντρα και είναι επικίνδυνη. Δεν έχει απουσίες.

256 ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Ηττήθηκε (3-1) στο Κάνσας η Σολτ Λέικ και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου. Είχε προηγηθεί η συντριβή (4-0) στο Βανκούβερ. Βασίζει πολλά στο γήπεδο του. Τιμωρημένος ο Γκαρσία (ε,13/2). Τραυματίας ο αμυντικός Ολέιβ (13/1). Αμφίβολοι οι Σούλερ (α,5), Άλεν (μ, 15/1). Αν και επιβεβαίωσε το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, το Πόρτλαντ ήταν σοβαρό στα μετόπισθεν και πήρε τη νίκη (1-0) επί του Σικάγο. Επέστρεψε ύστερα από 4 ματς στις επιτυχίες. Στα τελευταία 6 ματς έχει πετύχει μόνο 4 γκολ. Μακροχρόνιες και ασήμαντες οι απουσίες.

257 ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Η ήττα από την Κλαμπ Αμέρικα πόνεσε για την Ντοράδος, αλλά ήταν εντός προγράμματος. Η νεοφώτιστη δεν έχει μεγάλο άγχος, αλλά μία δεύτερη ήττα θα τη φέρει πάλι κοντά στον πάτο της ειδικής βαθμολογίας. Ο Κάρλος Μπούστος στηρίζει πολλά στην έδρα, δεν έχει απουσίες. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Μοντερέι και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Η ομάδα του Αντόνιο Μοχάμεντ μπορεί να μην παίζει φουλ επιθετικά, έχει όμως εξαιρετικά επιθετικά όπλα που στην καλή τους μέρα είναι ασταμάτητα. Ο Λόπες (α) αποθεραπεύτηκε, δεν υπάρχουν απουσίες.


Σχετικά άρθρα

Τα στατιστικά της ημέρας 10/7

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

Πρόγραμμα στοιχήματος 3/11

Σε πλήρες κουπόνι κινούμαστε πλέον, με το πρόγραμμα του Σαββάτου να έχει πολλά παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ας δούμε συνοπτικά το έχουμε.

Κόπα Αμέρικα 2016: Μεξικό – Βενεζουέλα

Με το Μεξικό και τη Βενεζουέλα να έχουν προκριθεί, οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν στο μεταξύ τους ματς τη νίκη που θα του δώσει την πρωτιά στον όμιλο.

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com