Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 1ος Όμιλος

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 1ος Όμιλος

Η ανάλυση των ομάδων που βρίσκονται στον 1ο Όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΡΩΣΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Όπως είναι γνωστό, η Ρωσία είναι η διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτόματα λοιπόν, αυτό σημαίνει πως βρέθηκε απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Έδωσε πάμπολλους φιλικούς αγώνες από το καλοκαίρι του 2016 έως σήμερα. Φυσικά, τα παιχνίδια… ουσίας έγιναν από τον Οκτώβριο του 2017, με τα αποτελέσματα μόνο ενθαρρυντικά να μην είναι. Ξεκίνησε με νίκη επί της Νοτίου Κορέας με 4-2 και μετά αγνόησε το θετικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε η ισοπαλία με το Ιράν (1-1) και ήττα από την Αργεντινή (0-1). Ύστερα μέτρησε… τριάρες. Έφερε 3-3 με την Ισπανία, έχασε με 0-3 από τη Βραζιλία και εν συνεχεία με 1-3 από τη Γαλλία. Ούτε την Αυστρία κατάφερε να κερδίσει, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκαμπούλοφ (Κλαμπ Μπριζ), Λούνεβ (Ζενίτ)

Αμυντικοί: Γκρανάτ, Κουντριάσοφ (Ρουμπίν Καζάν), Κουτέποφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Σεμένοφ (Ακμάτ Γκρόζνι), Σμολνίκοφ (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Φερνάντες, Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Μέσοι: Γκαζίνσκι (Κράσνονταρ), Γκολοβίν, Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ερόκιν, Ζιρκόφ, Κουζιάεφ (Ζενίτ), Ζομπνίν, Σαμέντοφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Μίραντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Τσερίσεφ (Βιγιαρεάλ)

Επιθετικοί: Τζουμπά (Άρσεναλ Τουλά), Μιράντσουκ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σμόλοφ (Κράσνονταρ)

Σημαντικές απουσίες:

Απών από το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού θα είναι ο Αλεξάντρ Κοκόριν. Ο ηγέτης της Ζενίτ και ένας εκ των βασικών στελεχών της εθνικής Ρωσίας δεν θα εκπροσωπήσει τη χώρα του και διοργανώτρια του Μουντιάλ, ελέω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, εν τέλει δεν πρόλαβε να έιναι απόλυτα έτοιμος, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός των επιλογών του Κερκέσοφ.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Η Ουρουγουάη δηλώνει το παρόν στα γήπεδα τη Ρωσίας, έχοντας τερματίσει 2η στην προκριματική φάση της ζώνης της Λατινικής Αμερικής, 10 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βραζιλία (41 β.). Ξεκίνησε το «ταξίδι» με δύο νίκες απέναντι σε Βολιβία και Κολομβία (0-2 και 3-0) αντίστοιχα, πριν υποστεί την πρώτη της ήττα από το Εκουαδόρ. Κέρδισε τη Χιλή (3-0), έφερε ισοπαλία με την «σελεσάο» (2-2), ενώ ακολούθησε η νίκη επί του Περού με 1-0. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε από την Αργεντινή, ωστόσο στη συνέχεια πήρε τρεις νίκες στα επόμενα πέντε ματς, απέναντι σε Παραγουάη, Βενεζουέλα και Εκουαδόρ. Έμεινε στο 2-2 με την Κολομβία και ηττήθηκε από τη Χιλή (3-1). Ακολούθησε ακόμα μία βαριά ήττα από την Βραζιλία (1-4), ενώ η… κατρακύλα συνεχίστηκε χάνοντας από το Περού (2-1). Στην τελική ευθεία η «Σελέστε» έκανε το «comeback». «Λευκή ισοπαλία με Αργεντινή και Βενεζουέλα και νίκες επί των Παραγουάη (1-2) και Ουρουγουάη (4-2).

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μουσλέρα (Γαλατασαράι), Σίλβα (Βάσκο ντα Γκάμα), Καμπάνα (Ιντεπεντιέντε)

Αμυντικοί: Γοδίν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κόατες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), Περέιρα (Πόρτο), Σίλβα (Ιντεπεντιέντε), Κάσερες (Λάτσιο), Βαρέλα (Πενιαρόλ)

Μέσοι: Νάντες (Μπόκα Τζούνιορς), Τορέιρα (Σαμπντόρια), Βετσίνο (Ίντερ), Μπεντακούρ (Γιουβέντους), Ουρεταβίσκαγια, Σάντσες (Μοντερέι), Ντε Αρασκαέτα (Κρουζέιρο), Λασάλτ (Τζένοα), Ροντρίγκες (Πενιαρόλ)

Επιθετικοί: Στουάνι (Χιρόνα), Γκόμεζ (Θέλτα), Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν), Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Σημαντικές απουσίες:

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ταμπάρεζ μπορεί να έχει το κεφάλι του ήσυχο, μιας και διαθέτει στη «φαρέτρα» του, όλα του τα «όπλα». Με πλήρες ρόστερ λοιπόν θα διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλό της, όντας το φαβορί.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

«Παιχνιδάκι» ήταν για την Αίγυπτο η εξασφάλιση μίας θέσης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίρνοντας την 1η θέση στον 5ο όμιλο, με ομολογουμένως ασθενέστερες ομάδες. Ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας εκτός έδρας το Κονγκό με 1-2. Ανάλογη ήταν και η συνέχεια, με νίκη στο «σπίτι» της επί της Γκάνας (2-0). Η πρώτη και… τελευταία ήττα ήρθε από την Ουγκάντα, με σκορ 1-0. Πήρε όμως το αίμα της πίσω, παίρνοντας το «τρίποντο» στον 2ο αγώνα, με το ίδιο σκορ (1-0). Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και στο 2ο, ξεπέρασε με 2-1 το εμπόδιο του Κονγκό, ενώ η «περιπέτειά» της στα προκριματικά ολοκληρώθηκε με μία ισοπαλία (1-1) απέναντι στη Γκάνα.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ελ-Χανταρί (Αλ Ταβούν), Ελ-Σεναουϊ, Εκραμί (Αλ Αχλί), Αουάντ (Ισμαΐλι)

Αμυντικοι: Φατχί, Σαμίρ, Ασράφ (Αλ Αχλί), Χαμντί, Γκαμπρ (Ζαμαλέκ), Αμπντέλ-Σαφί (Αλ Φατέχ), Χεγκάζι (Γουέστ Μπρομ), Ελμοχαμαντί (Άστον Βίλα), Γκαμπερ (Λος Άντζελες)

Μέσοι: Χαμέντ (Ζαμαλέκ), Ελ-Σαϊντ (Αλ Αχλί Τζεντά), Μόρσι (Γουίγκαν), Ελνένι (Άρσεναλ), Καχράμπα (Αλ Ιτιχάντ), Σομπχί (Στόουκ), Μαχμούντ Χασάν (Κασίμπασα), Ουάρντα (Ατρόμητος), Σικαμπάλα (Αλ Ραέντ)

Επιθετικοί: Μοχσέν (Αλ Αχλί), Σαλάχ (Λίβερπουλ)

Σημαντικές απουσίες:

Σε αυτές τις γραμμές θα μπορούσε να είχε γραφτεί μία πολύ δυσάρεστη είδηση, ωστόσο αυτό εν τέλει δεν θα γίνει. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας, παρά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στον ώμο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει την «πρεμιέρα» με την Ουρουγουάη. Θα είναι ωστόσο έτοιμος για τα άλλα δύο ματς κόντρα σε Ρωσία και Σουηδική Αραβία. Εκτός αποστολής έμεινε προς έκπληξη αρκετών, ο αστέρας της Αλ Αΐν, Χουσεΐν Αλ Σχαχάτ, παρά το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος των ΗΑΕ τη φετινή σεζόν.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
Winmasters.gr
Μία πραγματικά μεγάλη στοιχηματική εταιρία ήρθε στην Ελλάδα και λειτουργεί νόμιμα. Η Winmasters φτιαγμένη 100% από Ελληνες, πλέον μετά την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, και άλλες ευρωπαικές αγορές, λειτουργεί νόμιμα και στην ελληνική αγορά! Πάρα πολλές εκπλήξεις στους εγγεγραμένους παίκτες που θυμίζουν παλιές εποχές, και πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη!

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Αφού τερμάτισε πρώτη στον Α’ Όμιλο της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ασίας, η Σαουδική Αραβία βρέθηκε στον Β’ Όμιλο της 3ης φάσης, με στόχο να πάρει μία από τις δύο θέσεις που θα οδηγούσαν στο Μουντιάλ. Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα για τους Σαουδάραβες, οι οποίοι κέρδισαν στην «πρεμιέρα» την Ταϊλάνδη με 1-0, ενώ συνέχισαν νικηφόρα και κόντρα στο Ιρακ εκτός έδρας (1-2). Συνέχισαν με ισοπαλία απέναντι στην Αυστραλία (2-2) και εμφατική νίκη επί των ΗΑΕ, με 3-0. Η πρώτη ήττα στον όμιλο ήρθε από την Ιαπωνία, με σκορ 2-1. Η ανάκαμψη ήταν άμεση, κάτι που έδειξε το 0-3 με αντίπαλο την Ταϊλάνδη, όπως και το 1-0 κόντρα στο Ιράκ. Οι δύο απανωτές ήττες από τις Αυστραλία (3-2) και ΗΑΕ (2-1) δυσκόλεψαν το εγχείρημα της Σαουδικής Αραβίας. Την τελευταία αγωνιστική, πήρε την πολυπόθητη νίκη με 1-0 επί της αδιάφορης Ιαπωνίας και παράλληλα το εισιτήριο για τη Ρωσία.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Αλ Καρνί (Ιτιχάντ), Αλ Οβαϊ, Αλ Μοσαϊλέμ (Αλ Αχλί), Αλ Μαγιούφ (Αλ Χιλάλ)

Αμυντικοί: Αλ Χαρμπί, Μοβαλάντ, Μ. Χαβασαβί, Ο. Χαβασαβί (Αλ Αχλί), Αλ Σαχρανί, Αλ Μπρέϊκ, Τζαχφαλί, (Αλ Χιλάλ), Χαβασαβί (Αλ Νασρ), Αλ Μπουλαϊχί (Αλ Φατέχ)

Μέσοι: Αλ Καϊμπαρί, Μπαχέμπρι (Αλ Σαμπάμπ), Αλ Φαράι, Οταϊφ, Κανό, Αλ Μοκάχβι, Αλ Νταουσάρι (Αλ Χιλάλ), Αλ Τζασίμ, Αλ Μογκαχβί (Αλ Αχλί), Αλ Σχεχρί (Αλ Νασρ), Αλ Μουβάλαντ (Αλ Ιτιχάντ)

Επιθετικοί: Αλ Σαχλαβί (Αλ Νασρ), Ασίρι (Αλ Αχλί)

Σημαντικές απουσίες:

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Χουάν Αντόνιο Πίτσι, θα ταξιδέψει στη Ρωσία έχοντας στο αεροπλάνο την «αφρόκρεμα» της χώρας. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί για τους Σαουδάραβες, οι οποίοι θα ψάξουν την υπέρβαση επαναλαμβάνοντας τον «άθλο» του 1994, όταν και έφτασαν στους «16» του Μουντιάλ.



Σχετικά άρθρα

Χιλή Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ντεπόρτες Ικίκε-Ουνιόν Λα Καλέρα

Με τον αγώνα Ντεπόρτες Ικίκε – Ουνιόν Λα Καλέρα ξεκινάει το αποψινό πρόγραμμα της Χιλιανής Πριμέρα Ντιβιζιόν για την 12η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες…

Aγγλία Πρέμιερ Λιγκ: Προγνωστικά 26ης αγωνιστικής

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ανεβασμένη Έβερτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας…

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com