Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 2ος Όμιλος

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 2ος Όμιλος

Η ανάλυση των ομάδων που βρίσκονται στον 2ο Όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Ταξιδεύει στα γήπεδα της Ρωσίας ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο Φερνάντο Σάντος έφτιαξε μία πολύ σκληρή ομάδα, από αυτές που συνηθίζει άλλωστε και οι Ίβηρες ανέβηκαν στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου. Στα προκριματικά πήρε την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική. Σε 10 ματς είχε οκτώ νίκες και μία ήττα από την Ελβετία με 2-0. Κέρδισε λοιπόν την αντίπαλό της με το ίδιο σκορ και έχοντας καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων, πήρε την πρόκριση δίχως το άγχος των μπαράζ. Ο Ρονάλντο έλειψε σχεδόν σε όλη την προετοιμασία ελέω τελικού Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτά είχε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία βαριά εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Ολλανδία. Το τελευταίο φιλικό είναι κόντρα στην Αλγερία στις 7 Ιουνίου.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Σπορτινγκ Λ.), Μπέτο (Γκεζτεπε), Άντονι Λόπες (Λυων)

Αμυντικοί: Σεντρικ (Σαουθάμπτον), Ρικάρντο Περέιρα (Πόρτο), Πεπε (Μπεσικτας), Ζοσε Φοντε (Νταλιαν), Μπρουνο Αλβες (Ρεϊντζερς), Ρουμπεν Ντιας (Μπενφικα), Ραφαελ Γκερεϊρο (Ντόρτμουντ), Μαριο Ρουι (Νάπολι)

Μέσοι: Ζοαο Μουτινιο (Μονακό), Γουιλιαμ Καρβαλιο (Σπορτινγκ Λ.), Ζοαο Μαριο (Γουεστ Χαμ), Μανουελ Φερναντες (Λοκομοτιβ Μ.), Αντριεν Σιλβα (Λεστερ), Μπρουνο Φερναντες (Σπορτινγκ Λ. ), Μπερναρντο Σιλβα (Μαντσεστερ Σιτι)

Επιθετικοί: Αντρε Σιλβα (Μιλαν), Γκονσαλο Γκεντες (Βαλενθια), Ζελσον Μαρτιν (Σπορτινγκ Λ.), Ρικαρντο Κουαρεσμα (Μπεσικτας), Κριστιανο Ροναλντο (Ρεαλ Μαδριτης)

Σημαντικές απουσίες:

Ξεκίνησε για να κάνει μία υπέρλαμπρη καριέρα, τελικά αρκέστηκε σε μία αξιοσημείωτη πορεία. Ο Φάμπιο Κοεντράο που έκανε φέτος μία εξαιρετική χρονιά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιλογή μάλιστα ήταν δική του και όχι του Φερνάντο Σάντος, αφού ο ίδιος Κοεντράο δήλωσε ότι είναι αρκετά κουρασμένος (σωματικά και ψυχολογικά) και θέλει οπωσδήποτε μία ανάπαυλα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί με επάρκεια στην ερχόμενη σεζόν, σε όποια ομάδα και αν τον βρει. Επίσης ο Σάντος δεν πήρε μαζί του τον σκόρερ του χρυσού γκολ στον τελικό του Euro, τον Έντερ, τους μέσους Ντανίλο, Ρενάτο Σάντσες, Αντρέ Γκόμες, καθώς και τον έμπειρο Νάνι.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)

ΙΣΠΑΝΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Έκανε απίστευτη πορεία στα προκριματικά. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2010 θέλει να επιστρέψει δυναμικά μετά την αποτυχία στα γήπεδα της Βραζιλίας πριν 4 χρόνια. Με εννέα νίκες και μία ισοπαλία και τέρματα 36-3 δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Ιταλία να την αμφισβητήσει για την πρωτιά στον όμιλο. Στα δύο ντέρμπι με τους «ατζούρι» πήρε 1-1 εκτός έδρας και έκανε πλάκα στην έδρα της κερδίζοντας πανεύκολα με 3-0. Ο Λοπετέγκι είναι στον πάγκο και θέλει να φτάσει με τους παίκτες του μέχρι το τέλος του δρόμου. Οι Ίσκο, Λούκας Βάσκεθ και Μάρκο Ασένσιο δίνουν νέα πνοή ως πρωταγωνιστές πλέον. Ο Αντρές Ινιέστα στο κύκνειο άσμα του θα κάνει τα πάντα για να ξανανέβει στην κορυφή του κόσμου, κάτι που είχε γίνει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής από τα δικά του πόδια. Στα φιλικά μέχρι σήμερα μέσα στο 2018 έχει δύο ισοπαλίες (1-1 με Γερμανία και Ελβετία) και μία νίκη με το εκκωφαντικό 6-1 κόντρα στην Αργεντινή.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Ντε Χέα (Μαντσεστερ Γιουν.), Πέπε Ρέινα (Ναπολι), Κεπά (Αθλετικ Μπιλμπαο)

Αμυντικοί: Σέρχιο Ράμος (Ρεαλ Μαδριτης), Ζεράρ Πικέ (Μπαρτσελονα), Ζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελονα), Θέσαρ Αθπιλικουέτα (Τσελσι), Ντάνι Καρβαχάλ (Ρεαλ Μαδρίτης), Νάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Άλβαρο Οδριοθόλα (Σοσιεδάδ), Νάτσο Μονρεάλ (Άρσεναλ)

Μέσοι: Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν Μονάχου), Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σαούλ Νίγκεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Νταβίντ Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Σέρχιο Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα)

Επιθετικοί: Ντιέγκο Κόστα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ιάγκο Άσπας (Θέλτα), Λούκας Βάθκεθ (Ρεαλ Μαδρίτης), Ροδρίγο Μορένο (Βαλένθια)

Σημαντικές απουσίες:

Θα αναφέρουμε δύο παίκτες ως απόντες περισσότερο τιμής ένεκεν, αφού είναι εκτός διοργάνωσης, όχι επειδή είναι τραυματίες αλλά για άλλους λόγους ο καθένας. Αναφερόμαστε στον Φερνάντο Τόρες ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο και για τον Νταβίντ Βίγια, ο οποίος παίζει ακόμη, αλλά στα γήπεδα της Αμερικής. Στα μάτια μας είναι οι δύο κορυφαίοι Ισπανοί επιθετικοί της τελευταίας 15ετίας, αλλά η Ισπανία έχει μάθει πλέον να παίζει και χωρίς αυτούς. Δεν παύει όμως να είναι το πρώτο Μουντιάλ που δεν θα βρίσκονται στην αποστολή. Εκτός επιλογών έμεινε και ο Πέδρο.

Update (13/06): Παρελθόν ο Λοπετέγκι δύο ημέρες πριν το ματς της πρεμιέρα απέναντι στην Πορτογαλία. Ο 51χρονος τεχνικός συμφώνησε με αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν, γεγονός που χτύπησε άσχημα στην ομοσπονδία. Αντικαταστάτης ο Φερνάντο Ιέρο.

ΜΑΡΟΚΟ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Απολύτως δίκαια και με το σπαθί του το Μαρόκο θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Η ομάδα του έμπειρου Γάλλου τεχνικού προκρίθηκε ως πρώτη από τον 3ο όμιλο, μένοντας αήττητη με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Το γεγονός ότι άφησε πίσω της την ισχυρή Ακτή Ελεφαντοστού κάνει το επίτευγμά της ακόμη πιο σημαντικό. Μεγάλο όπλο για το Μαρόκο είναι η άμυνά του, αφού είναι η μόνη ομάδα από αυτές που πέρασαν στο Μουντιάλ, η οποία δεν δέχτηκε γκολ στα προκριματικά. Ο απολογισμός 11-0 είναι πράγματι εκπληκτικός. Το γεγονός πάντως ότι η ομάδα είναι σε τελική φάση, είναι ούτως ή άλλως σημαντικό, αφού επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από 20 χρόνια, ενώ το σύνολο έχει δείξει αρκετά ισορροπημένο και πειθαρχημένο.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μουνίρ Μοχαμέντι (Νουμάνθια), Γιασίν Μπουνού, (Χιρόνα), Αχμέντ Ρέντα (Ταγκναούτ)

Αμυντικοί: Μεχντί Μπενατιά (Γιουβέντους), Ναμπίλ Ντιράρ (Φενερμπαχτσέ), Μανουέλ Ντα Κόστα (Μπασακσεχίρ), Ρομέιν Σάις (Γουλβς), Χάμζα Μεντίλ (Λιλ), Μπαντρ Μπανούν (Ράζα Καζαμπλάνκα), Ασράφ Χάκμι (Ρεάλ Μαδρίτης)

Μέσοι: Μπαρκ Μπουσουφά (Αλ-Τζαζίρα), Καρίμ Ελ Αχμαντί (Φέγενορντ), Γιουνές Μπελχαντά (Γαλατασαράι), Νορντίν Αμραμπάτ (Λεγκανές), Φαϊζάλ Φαζρ (Χετάφε), Χαμίκ Ζιγιέκ (Άγιαξ), Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ (Καέν), Μεχντί Καρσελά (Σταντάρ Λιέγης), Σοφιάν Αμραμπάτ (Φέγενορντ), Αμίν Χαρίτ (Σάλκε)

Επιθετικοί: Καλίντ Μπουτάιμπ (Μαλατιασπόρ), Αζίζ Μπουχαντούζ (Ζανκτ Πάουλι) , Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Μπέρκαν)

Σημαντικές απουσίες:

Ο Γιουσούφ Ελ Αράμπι που αγωνίζεται στην Αλ- Ντουχαΐλ στο Κατάρ και σε 38 συμμετοχές εκεί έχει πετύχει 50 γκολ δεν θα είναι στη Ρωσία. Έχει περάσει από Καέν, Αλ-Χιλάλ και Γρανάδα, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει σκοράρει 15 γκολ σε 37 παιχνίδια. Σημαντικός απολογισμός, αλλά έμεινε εκτός επιλογών του Ρενάρ. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αξιοσημείωτη απώλεια στο ρόστερ που ταξίδεψε για το όνειρο.

ΣτοιχηματικήΠροσφορά
betshop.gr
Έχει μπει δυναμικά στο χώρο του ελληνικού στοιχήματος, ανακοινώνοντας συνεχώς βελτιώσεις στις υπηρεσίες της. Νόμιμη λειτουργία, συνδυάζει ανταγωνιστικές αποδόσεις και εξαιρετικά combo στοιχήματα! Νέα πλατφόρμα στο Live Στοίχημα, περισσότερες Live Streaming μεταδόσεις, αλλά και προσφορές* σε sportsbook και Casino! Κάθε μέρα που περνά «μεγαλώνει» και κερδίζει τις προτιμήσεις των παικτών. (Ισχύουν όροι και προυποθέσεις)

ΙΡΑΝ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Το Ιράν ζει μοναδικές στιγμές αφού για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει σε δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ. Συνολικά έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές σε τελική φάση.Σε καμία από αυτές όμως δεν έκανε την υπέρβαση να περάσει στη φάση των νοκ-άουτ. Έχει πετύχει μάλιστα μόλις μία νίκη σε 12 ματς (1-3-8). Έχοντας πέσει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες να κάνει την υπέρβαση στα γήπεδα της Ρωσίας. Το σίγουρο είναι πως θα βασιστεί ξανά στην άμυνά της, όπως μας έχει συνηθίσει με τον Κεϊρός στον πάγκο της. Στα προκριματικά έκανε μία λαμπρή πορεία και χρονικά έγινε η τρίτη ομάδα που σφράγισε εισιτήριο με απολογισμό έξι νικών και δύο ισοπαλιών σε οκτώ ματς. Σε αυτά τα παιχνίδια μάλιστα δέχτηκε μόλις δύο γκολ και απειλήθηκε ελάχιστα γενικότερα. Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι, τουλάχιστον κόντρα σε Ισπανία και Πορτογαλία, θα παραταχθεί με μαζική άμυνα. Τρεις παίκτες που είναι στην αποστολή αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημά μας, (Ανσαριφάρντ, Μασούντ και Χατζισαφί).

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Μαζαχάρι (Ζομπαχάν), Αμπετζαντέχ (Μαριτίμο)

Αμυντικοί: Μονταζέρι (Εστεγκλάλ), Ρεζαεϊάν (Οστάνδη), Πουραλιγκανζί (Αλ-Σαντ), Μοχαμαντί (Αχμάτ Γκρόζνι), Κζανζαντέ (Παντιντέι), Τσέσμι (Εστεγκλάλ), Χοσεϊνί (Εστεγκλάλ)

Μέσοι: Χατζισαφί (Ολυμπιακός), Σοζάεϊ (ΑΕΚ), Ντεζάγκα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Αμίρι (Περσεπολις), Εμπραχίμι (Εστεγκλάλ), Εζατολάχι (Αμκάρ Περμ), Τοράμπι (Σαϊπά), Γκόντος (Εστερσουντ), Γκολιζάντεχ (Σαϊπά)

Επιθετικοί: Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός), Γκουτσανεζχάντ (Χερενφέν), Γιαχανμπάσχ (Αλκμάαρ), Αζμούν (Ρουμπίν Καζάν), Ταρέμι (Αλ-Γκαράφα)

Σημαντικές απουσίες:

Ο αρχηγός Τζαβάντ Νεκουνάμ τραυματίστηκε πριν αρχίσουν τα προκριματικά και δεν θα είναι στη Ρωσία. Μπορεί η ομάδα του να έμαθε να παίζει δίχως αυτόν, αλλά δεν γίνεται να μην αναφερθεί ως μία πολύ σημαντική απουσία, όχι μόνο για αγωνιστικούς, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης ο Αντρανίκ Τεϊμουριάν στα 35 του κι έχοντας χάσει πολλά παιχνίδια φέτος έμεινε εκτός επιλογών του Πορτογάλου τεχνικού.



Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα στοιχήματος 19/9

Σε παρόμοιο κουπόνι συνεχίζουμε και σήμερα Τετάρτη, με την αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ να ξεχωρίζει. Ας δούμε τι έχουμε.

The Special Pick: Μουντιάλ 2018 (Vol. 11)

Scoring like a hurricane… Harry Kane. Καλημέρα σε όλους. Επιτρέψτε μας το «αγγλικό» ως εισαγωγή, αλλά το λογοπαίγνιο βγαίνει από μόνο του. Ο Χάρι Κέιν, ο αρχηγός της…

Bet of the day: Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στο 6ο γκρουπ του Champions League, με τη Νιούκαστλ να υποδέχεται τη Ντόρτμουντ.

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com