Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 4ος Όμιλος

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 4ος Όμιλος

Η ανάλυση των ομάδων που βρίσκονται στον 4ο Όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Εξασφάλισε το εισιτήριο για την τελική φάση, τερματίζοντας στην 3η θέση στη ζώνης της Νοτίου Αμερικής. Η πρόκρισης ήρθε με μπόλικο άγχος και καθόλου πειστικές εμφανίσεις, δείγμα της χημείας που ακόμα αναζητά ο τεχνικός Χόρχε Σαμπαόλι. Ολοκλήρωσε την 18άδα αγώνων με απολογισμό: επτά νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 19 υπέρ και 16 κατά. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εντός έδρας 2-0 από το Εκουαδόρ, ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Παραγουάη 0-0 εκτός και Βραζιλία 1-1 εντός. Στη συνέχεια πέτυχε τέσσερις νίκες με Κολομβία 1-0 και Χιλή 2-1 εκτός έδρας, ενώ εντός επικράτησε 2-0 της Βολιβία και 1-0 της Ουρουγουάης. Ακολούθησε μία τετράδα αγώνων χωρίς τρίποντο, με δύο ισοπαλίες εκτός έδρας κόντρα σε Βενεζουέλα και Περού με σκορ 2-2. Ηττήθηκε εντός 1-0 από την Παραγουάη και 3-0 στην έδρα της Βραζιλίας. Πέτυχε δύο σερί νίκες εντός με Κολομβία (3-0) και Χιλή (1-0), ενώ τα πράγματα δυσκόλεψαν στη συνέχεια. Ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Βολιβίας, ακολούθησαν τρεις κολλητές ισοπαλίες με Ουρουγουάη 0-0 εκτός έδρας, Βενεζουέλα 1-1 και Περού 0-0 εντός. Στο τελευταίο και κρίσιμο ματς, εμφανίστηκε σοβαρή και «κλείδωσε» τη συμμετοχή στα γήπεδα της Ρωσίας, με εκτός έδρας τρίποντο 3-1 επί του Εκουαδόρ.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Καμπαγέρο (Τσέλσι), Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Γκουσμάν (Τίγκρες)

Αμυντικοί: Μερκάδο (Σεβίλη), Ανσάλντι (Τορίνο), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Φάζιο (Ρόμα), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ταλιαφίκο (Άγιαξ), Ανκούνια (Σπόρτινγκ Λισαβόνας)

Μέσοι: Μασεράνο (Χέμπεϊ), Σάλβιο (Μπενφίκα), Μπίγλια (Μίλαν), Λο Σέλσο (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπανέγα (Σεβίλλη), Λανσίνι (Γουέστ Χαμ), Μέσα (Ιντεπεντιέντε), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Παβόν (Μπόκα Τζούνιορς), Πέρεζ (Ρίβερ Πλέιτ)

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Ιγουαΐν (Γιουβέντους), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Σημαντικές απουσίες:

Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), τη θέση του 31χρονου πήρε ο Ναουέλ Γκουσμάν, που αγωνίζεται στην Τίγκρες από το Μεξικό. Έκπληξη το κόψιμο του Μάουρο Ικάρντι, με τον επιθετικό της Ίντερ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σέριε Α.

   Update 8/6: Σοκ στις τάξεις της «αλμπισελέστε»με τον τραυματισμό του Μανουέλ Λανσίνι. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Γουέστ Χαμ, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αναμφίβολα μεγάλο πλήγμα για τον εκλέκτορα Χόρχε Σαμπάολι, που υπολόγιζε για βασικό τον άτυχο ποδοσφαιριστή. Αντικαταστάτης ο 32χρονος Ένζο Πέρεζ (μέσος/Ρίβερ Πλέιτ).

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)

ΚΡΟΑΤΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Θα δώσει το παρών για πέμπτη φορά στην ιστορία της σε Παγκόσμιο Κύπελλο, με την ποιότητα και το ταλέντο να ξεχειλίζουν από το ρόστερ. Στην προκριματική φάση τερμάτισε στη δεύτερη θέση και χρειάστηκε να δώσει διπλά ματς στα μπαράζ για να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Στο όμιλο ολοκλήρωσε τη δεκάδα αγώνων με απολογισμό: έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με τέρματα 15 υπέρ και 4 κατά. Στην πρεμιέρα πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τουρκίας, ακολούθησαν τέσσερις νίκες απέναντι σε Κόσοβο 6-0 και Φινλανδία 1-0, ενώ στο Ζάγκρεμπ επικράτησε 2-0 της Ισλανδίας και 1-0 της Ουκρανίας. Ηττήθηκε 1-0 στο Ρέκιαβικ από την Ισλανδία, πήρε εντός έδρας νίκη 1-0 με το Κόσοβο και στη συνέχεια ηττήθηκε στην έδρα της Τουρκίας (1-0). Την 9η αγωνιστική έπαιξε με τη «φωτιά», καθώς το εντός έδρας 1-1 με τη Φινλανδία την έστειλε το Κίεβο μόνο για τη νίκη, την οποία και πήρε με 2-0 κόντρα στην Ουκρανία. Η κλήρωση στα μπαράζ έφερε στον δρόμο των «βατρένι» την Ελλάδα, αλλά δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση. Έστησε πάρτι στο «Μάξιμιρ» με το εντυπωσιακό 4-1 και στη ρεβάνς, πήρε «λευκή» ισοπαλία.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Σούμπασιτς (Μονακό), Κάλινιτς (Γάνδη), Λιβάκοβιτς (Ντίναμο Ζάγκρεμπ)

Αμυντικοί: Τσόρλουκα (Λοκομοτίβ Μόσχας), Βίντα (Μπεσίκτας), Στρίνιτς (Σαμπντόρια), Λόβρεν (Λίβερπουλ), Βρσάλκο (Ατλέτικο), Πίβαριτς (Ντινάμο Κιέβου), Γέβντα (Λεβερκούζεν), Μίτροβιτς (Κλαμπ Μπριζ), Τσάλετα-Τσαρ (Σάλτσμπουργκ)

Μέσοι: Μόντριτς (Ρεάλ), Ράκιτιτς (Μπαρτσελόνα), Κόβατσιτς (Ρεάλ), Μπάντελι (Φιορεντίνα), Μπρόζοβιτς (Ίντερ), Μπράνταριτς (Ριέκα)

Επιθετικοί: Μάντζουκιτς (Γιουβέντους), Πέρισιτς (Ίντερ), Κάλινιτς (Μίλαν), Κράμαριτς (Χόφενχαϊμ), Ρέμπιτς (Άιντραχτ)

Σημαντικές απουσίες:

Χωρίς εκπλήξεις στην αποστολή θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας, με τον τεχνικό των «βατρένι» να έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα του. Κόπηκε ο μεσοεπιθετικός της Σάλκε Μάρκο Πιάτσα, που αγωνίστηκε μόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν, λόγω συνεχόμενων τραυματισμών.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Μετά την παρθενική εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση και το Euro 2016, εξασφάλισε και την πρώτη συμμετοχή στην ιστορία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σταθερές και κατά κύριο λόγο πειστικές εμφανίσεις τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, ολοκληρώνοντας τη δεκάδα αγώνων με επτά νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Θετική στην πρεμιέρα πήρε ισοπαλία στο Κίεβο με 1-1 απέναντι στην Ουκρανία, στη συνέχεια ακολούθησαν δύο σημαντικές νίκες. Έκανε σεφτέ στο γκρουπ με το αγχωτικό 3-2 εντός έδρας απέναντι στη Φινλανδία με ανατροπή, επικράτησε με σχετική ευκολία κόντρα στην Τουρκία με σκορ 2-0 στο Ρέικιαβικ. Πρώτη ήττα στα προκριματικά απέναντι στον κακό της «δαίμονα» Κροατία με εκτός έδρας 2-0. Στη συνέχεια πήρε δύο κολλητές νίκες στο όριο, κερδίζοντας εκτός έδρας το Κόσοβο 2-0 και έπειτα έσπασε την κάκιστη παράδοση με τους Κροάτες, με το κομβικό για την εξέλιξη 1-0 εντός έδρας. Την έβδομη αγωνιστική έφυγε με άδεια χέρια από το Τάμπερε, στην ήττα 1-0 από τη Φινλανδία. Όλα έδειχναν πως θα παλέψει με τους «βατρένι» για την πρωτιά, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Χάλγκριμσον εμφανίστηκαν σοβαροί και με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς έγραψαν ιστορία. Πήρε δίκαια το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 απέναντι στην νωθρή Ουκρανία, έκανε μεγάλο διπλό (3-0) στο Εσκισεχίρ με την Τουρκία και στο φινάλε «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες 2-0 το Κόσοβο στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Χάλντορσον (Ράντερς), Ρούναρσον (Νόρτζελαντ), Σραμ (Ρόσκιλντε)

Αμυντικοί: Σκούλασον (Λόκερεν), Μάγκνουσον (Μπρίστολ Σίτι), Ρ. Σίγκουρντσον (Ροστόβ), Άρνασον (Αμπερντίν), Έιγιολφσον (Λέφσκι), Ίνγκασον (Ροστόβ), Σάιβαρσον (Βάλουρ), Φρίντγιονσον (Βαλερέγκα)

Μέσοι: Γ. Σίγκουρντσον (Έβερτον), Γκούναρσον (Κάρντιφ), Χάλφρεντσον (Ουντινέζε), Μπιάρνασον (Άστον Βίλα), Γ. Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Σκούλασον (Καράμπιουκσπορ), Τρίστασον (Μάλμε), Γκίσλασον (Σάντχαουζεν)

Επιθετικοί: Φινμπόγκασον (Άουγκσμπουργκ), Μ. Σίγκουρντσον (Ροστόβ), Μπέντβαρσον (Ρέντινγκ), Ά. Γκούντμουντσον (Αϊντχόφεν)

Σημαντικές απουσίες:

Χωρίς εκπλήξεις από το 50χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό, η επιλογή της τελικής 23αδας που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέσα οι ηγέτες Γκίλφι Σίγκουρντσον και Άρον Γκούναρσον, καθώς αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν από αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
Winmasters.gr
Μία πραγματικά μεγάλη στοιχηματική εταιρία ήρθε στην Ελλάδα και λειτουργεί νόμιμα. Η Winmasters φτιαγμένη 100% από Ελληνες, πλέον μετά την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, και άλλες ευρωπαικές αγορές, λειτουργεί νόμιμα και στην ελληνική αγορά! Πάρα πολλές εκπλήξεις στους εγγεγραμένους παίκτες που θυμίζουν παλιές εποχές, και πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη!

ΝΙΓΗΡΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Δίνει το παρών για έκτη φορά στην ιστορία της σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποτελεί μία από τις πιο σταθερές ομάδες στην Αφρικανική Ήπειρο. Στην προκριματική φάση κατάφερε σε όμιλο «φωτιά» να τερματίσει στην κορυφή και ταυτόχρονα έγινε η πρώτη χώρα από την Αφρική, που θα εξασφάλισε τη συμμετοχή στα γήπεδα της Ρωσίας. Στην εξάδα αγώνων ολοκλήρωσε την προσπάθειά της αήττητη με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες με 12 τέρματα υπέρ και μόλις 4 κατά. Με όπλο την εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αλλά και τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι το σύνολο του Γκέρνοτ Ρορ είχε το πάνω χέρι από την πρεμιέρα. Επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το εκτός έδρας 2-1 απέναντι στη Ζάμπια. Στη συνεχεία με εντυπωσιακές εμφανίσεις, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες εντός έδρας της Αλγερία και Καμερούν με 3-1 και 4-0 αντίστοιχα. Η πρώτη βαθμολογική απώλεια ήρθε στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο τη Καμερούν, κλειδώνοντας την πρωτιά και την πρόκριση με τη νίκη (1-0) απέναντι στη Ζάμπια. Αν και βαθμολογικά αδιάφορη στο φινάλε του ομίλου δεν χαρίστηκε ούτε στην Αλγερία, αποσπώντας άνετη ισοπαλία 1-1.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εζένουα (Γκάμπρος Ιντερνάσιοναλ ΦΚ), Ακπέγι (Τσίπα Γιουνάιτεντ), Ουζόχο (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια),

Αμυντικοί: Τροστ-Εκόνγκ (Μπούρσασπορ), Μπαλογκάν (Μπράιτον), Ομερούο (Κασίμπασα), Ιντόβου (Αμκαρ Περμ), Αμπντουλάχι (Μπούρσασπορ), Αβαζίεμ (Ναντ), Εμπουέχι (Ντεν Χάαγκ), Ετσιεγίλε (Σερκλ Μπριζ)

Μέσοι: Όμπι Μικέλ (Τιανζίν Τέντα), Όγκου (Χαποέλ Μπερ Σεβά), Εντιντί (Λέστερ), Ονάζι (Τραμπζονσπόρ), Όμπι (Τορίνο), Ετεμπό (Λας Πάλμας)

Επιθετικοί: Ιγκάλο (Τσανγκτσούν Γιατάϊ), Ιχεανάτσο (Λέστερ), Ιγουόμπι (Άρσεναλ), Μόουζες (Τσέλσι), Μούσα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νουάνκο (Κροτόνε)

Σημαντικές απουσίες:

Χωρίς εκπλήξεις από τον 64χρονο Γερμανό τεχνικό, ολοκληρώθηκε η τελική επιλογή των 23 ποδοσφαιριστών που τα κάνουν το ταξίδι για τα γήπεδα της Ρωσίας. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι έμπειροι Όμπι Μικέλ και Μόουζες, όπως και οι ελπιδοφόροι Ιγουόμπι και Ιχεανάτσο. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο πρώτος έχει κάνει επιτυχημένο πέρασμα από το Νησί για λογαριασμό της Τσέλσι.



Σχετικά άρθρα

Bet of the day: ΑΕ Ζακακίου – Πάφος

Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική στην 1η κατηγορία του πρωταθλήματος Κύπρου, με την ΑΕ Ζακακίου να υποδέχεται την Πάφο.

Πρόγραμμα στοιχήματος 20/1

Γεμάτο το σημερινό κουπόνι του Σαββάτου, με έντονη δραστηριότητα από τα γήπεδα της Ευρώπης.

Φινλανδία Βεϊκαουσλίγκα: Ελσίνκι-Ίντερ Τούρκου

Αναμέτρηση για το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας, με την Ελσίνκι να υποδέχεται στην «Telia 5G -areena» την Ίντερ…

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com