Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 6ος Όμιλος

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 6ος Όμιλος

Η ανάλυση των ομάδων που βρίσκονται στον 6ο Όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Το απόλυτο πέτυχε η Γερμανία στον 3ο προκριματικό όμιλο για να καρπωθεί την 19η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ. Δέκα ματς, δέκα νίκες, με τα τέρματα να είναι 43-4. Άνετο ξεκίνημα κόντρα στη Νορβηγία με σκορ 3-0, ακολούθησε το εντός έδρας 3-0 με την Τσεχία (4 από τα 6 γκολ ο Τόμας Μίλερ). Στο 17’ ήταν ήδη στο 2-0 με τη Βόρεια Ιρλανδία, ακολούθησε το πάρτι με το Σαν Μαρίνο (8-0) και στην 5η αγωνιστική ήρθε η στιγμή να παραβιαστεί για πρώτη φορά η εστία της. Τυχερός ο Ναζάροφ του Αζερμπαϊτζάν στο εκτός έδρας 4-1 της Γερμανίας. Στη συνέχεια η… ρεβάνς με το Σαν Μαρίνο (7-0 εντός έδρας) και μετά νέες αγγαρείες. Νίκη στο 88’ με τον Χούμελς και 2-1 στην Πράγα την Τσεχία, εντός έδρας 6-0 κόντρα στη Νορβηγία και 3-1 στο Μπέλφαστ με αντίπαλο τη Βόρεια Ιρλανδία. Το κλείσιμο περιελάμβανε το 5-1 κόντρα στους Αζέρους στο Καϊζερσλάουτερν.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Νόιερ (Μπάγερν), Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Έκτορ (Κολωνία), Μπόατενγκ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε (Μπάγερν), Πλάτενχαρντ (Χέρτα), Ρούντιγκερ (Τσέλσι)

Μέσοι: Μπραντ (Λεβερκούζεν), Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκορέτσκα (Σάλκε), Γκιντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Κεντίρα (Γιουβέντους), Κροος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μίλερ (Μπάγερν), Οζίλ (Άρσεναλ), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ρούντι (Μπάγερν)

Επιθετικοί: Γκόμεζ (Στουτγκάρδη), Βέρνερ (Λειψία)

Σημαντικές απουσίες:

Από πλευράς τραυματισμών ο Έμρε Τσαν αποτελεί μία σημαντική απώλεια, με τον μέσο της Λίβερπουλ να μην προλαβαίνει την αποστολή. Το ίδιο και ο τραυματίας φορ της Γκλάντμπαχ, Λαρς Στιντλ, ενώ και ο Γκναμπρΐ της Χόφενχαϊμ θα μπορούσε να αποτελέσει καλή λύση στο επιθετικό κομμάτι, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά προς το τέλος της σεζόν. Αντιθέτως οι Νόιερ και Μπόατενγκ μπήκαν τραυματίες στην προετοιμασία και έγινε το σχετικό τσεκ πριν μπουν στην τελική αποστολή, με τον Νόιερ να εντυπωσιάζει στο φιλικό κόντρα στην Αυστρία. Εκτός για αγωνιστικούς λόγους, από ηχηρά ονόματα, οι Γκέτσε, Σίρλε της Ντόρτμουντ και Βάγκνερ της Μπάγερν. Μετά την προετοιμασία στην Αυστρία «κόπηκαν» οι Τα, Πέτερσεν και προς έκπληξη πολλών, οι Λένο και Σανέ.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
championsbet
Πρόκειται για μία τις από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην ελληνική αγορά. Μεγάλα βήματα προόδου, καλές αποδόσεις, άμεσες πληρωμές εντός 1-2 ωρών ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, ενώ συνεχώς γίνονται προσπάθειες ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρει να γίνουν ακόμη καλύτερες. 100% ανανεωμένη πλατφόρμα, και πλέον mobile site για να μπορείτε να παίζετε υπεύθυνα από παντού

ΜΕΞΙΚΟ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Η 16η συμμετοχή του Μεξικού σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι γεγονός. Ως κορυφαία ομάδα της ΚΟΝΚΑΚΑΦ μπήκε στη μάχη των προκριματικών από τον 4ο γύρο. Κληρώθηκε στον 1ο όμιλο με Ονδούρα, Καναδά και Ελ Σαλβαδόρ. Τερμάτισε άνετα πρώτη με 5-1-0 (16 β.) και 13-1 γκολ. Έξι ομάδες συνέθεσαν τον τελικό προκριματικό όμιλο. Σε 10 αναμετρήσεις το Μεξικό πάλι τερμάτισε πρώτο (για πρώτη φορά μετά από το 1997 στη συγκεκριμένη βαθμολογία) με απολογισμό 6-3-1 και τέρματα 16-7. Ήταν στο +5 από τη 2η Κόστα Ρίκα και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της προκριματικής διαδικασίας. Μοναδική ήττα στην έδρα της Ονδούρα με σκορ 3-2. Ισοπαλίες με Κόστα Ρίκα (εκτός 1-1), Παναμά (εκτός 0-0) και ΗΠΑ (εντός 1-1). Νίκες επί των Κόστα Ρίκα (εντός 2-0), Παναμά (εντός 1-0), Ονδούρα (εντός 3-0), Τρίνινταντ & Τομπάγκο (εντός 3-1, εκτός 1-0) και ΗΠΑ (εκτός 2-1).

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Σταντάρ Λιέγης), Ταλαβέρα (Τολούκα), Κορόνα (Κρους Ασούλ)

Αμυντικοί: Ρέγιες (Πόρτο), Σαλσέδο (Άιντραχτ Φρ.), Μορένο (Σοσιεδάδ), Λαγιούν (Σεβίλλη), Γκαγιάρδο (Πούμας), Αγιάλα (Τίγκρες), Άλβαρες (Αμέρικα)

Μέσοι: Ερέρα (Πόρτο), Γκουαρδάδο (Μπέτις), Μάρκες (Άτλας), Τζόναθαν ντος Σάντος (ΛΑ Γκάλαξι), Φαμπιάν (Άιντραχτ Φρ.), Τζιοβάνι ντος Σάντος (ΛΑ Γκάλαξι)

Επιθετικοί: Ακίνο (Τίγκρες), Κορόνα (Πόρτο), Χιμένες (Μπενφίκα), Περάλτα (Αμέρικα), Ερνάντες (Γουεστ Χαμ), Βέλα (LAFC), Λοσάνο (Αϊντχόφεν)

Σημαντικές απουσίες:

Οι 16 από τους 23 παίκτες έχουν παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Μαζί στην προεπιλογή των 27 παικτών ήταν και οι – εν μέρει – τραυματίες Ρέγιες, Μορένο και Γκουαρδάδο, που, όμως, ήταν έτοιμοι για το φιλικό με τη Σκωτία το Σάββατο. Ανέτοιμος εμφανώς ο Τζιοβάνι ντος Σάντος, αλλά ο Οσόριο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή. Βέβαια ο άσος της Γκάλαξι φάνηκε να τον δικαιώνει, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Σκωτία. Προβληματισμός για τον τραυματισμό του Νέστορ Αραούχο, που τον αφήνει εκτός Μουντιάλ και ταυτόχρονα ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας.

ΣΟΥΗΔΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Η Σουηδία θα συμμετάσχει για 12η φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και επιστρέφει μετά την απουσία της το 2010 και το 2014. Βρέθηκε στον 1ο όμιλο και έμεινε στο -4 από τη Γαλλία, ενώ ισοβάθμησε με την Ολλανδία. Στη διαφορά τερμάτων, όμως, ήταν πολύ καλύτερη (+17 έναντι +9). Ξεκίνησε την πορεία της με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Ολλανδία και νίκησε στη συνέχεια με το ισχνό 1-0 το Λουξεμβούργο. Άνετο εντός έδρας 3-0 με τη Βουλγαρία. Ντέρμπι στο Παρίσι και ήττα 2-1 από τη Γαλλία, αν και προηγήθηκε με σκορ 1-0. Διέλυσε τη Λευκορωσία με 4-0 και νίκησε στη συνέχεια τη Γαλλία εντός έδρας με 2-1. Καταλυτική η νίκη αυτή. Ήττα-άγχους στη Σόφια από τη Βουλγαρία (2-3), εύκολο «διπλό» στο Μπόρισοφ επί της Λευκορωσίας με 4-0, όπου και σφραγίστηκε η πρόκριση. Εύκολο 8-0 με το Λουξεμβούργο και ήττα άνευ ουσίας στο τέλος με 2-0 από την Ολλανδία. Στα μπαράζ κληρώθηκε με την Ιταλία. Νίκησε 1-0 στο πρώτο ματς με ήρωα τον Γιόχανσον (61’). Κράτησε το 0-0 στη ρεβάνς του Σαν Σίρο και προκρίθηκε εις βάρος της παρέας του Μπουφόν.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Όλσεν (Κοπεγχάγη), Γιόνσον (Γκινγκάμπ), Νόρντφελντ (Σουόνσι)

Αμυντικοί: Λούστιγκ (Σέλτικ), Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Όλσον (Σουόνσι), Αουγκούστινσον (Βέρντερ Βρ.), Χελάντερ (Μπολόνια), Γιάνσον (Λιντς), Κραφτ (Μπολόνια)

Μέσοι: Φόρσμπεργκ (Λειψία), Έκνταλ (Αμβούργο), Κλάσον (Κράσνονταρ), Σβένσον (Σιατλ Σάουντερς), Λάρσον (Χαλ), Ντουρμάζ (Τουλούζ), Χίλιεμαρκ (Τζένοα), Ρόντεν (Κροτόνε)

Επιθετικοί: Μπεργκ (Αλ Αΐν), Τόιβονεν (Τουλούζ), Γκουιντέτι (Θέλτα), Τέλιν (Βάασλαντ Μπέβερεν)

Σημαντικές απουσίες:

Μεγάλη η αρχική αποστολή του Γιάνε Άντερσον, εξ’ ου και πολλοί παίκτες που κόπηκαν, όπως οι Χουλτ (ΑΕΚ), Παπαγιαννόπουλος (Έστερσουντ). Τραυματίας φυσικά ο ήρωας των μπαράζ, ο Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού. Φυσικά δεν υπάρχει Ζλάταν Ιμπραχΐμοβιτς στην αποστολή. Είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του, μετά ήταν τραυματίας, εν συνεχεία επανήλθε το θέμα, πήγε στους Γκάλαξι, αλλά ο Άντερσον επέμεινε στην απόφαση μη κλήσης του.

ΣτοιχηματικήΠροσφορά
betshop.gr
Έχει μπει δυναμικά στο χώρο του ελληνικού στοιχήματος, ανακοινώνοντας συνεχώς βελτιώσεις στις υπηρεσίες της. Νόμιμη λειτουργία, συνδυάζει ανταγωνιστικές αποδόσεις και εξαιρετικά combo στοιχήματα! Νέα πλατφόρμα στο Live Στοίχημα, περισσότερες Live Streaming μεταδόσεις, αλλά και προσφορές* σε sportsbook και Casino! Κάθε μέρα που περνά «μεγαλώνει» και κερδίζει τις προτιμήσεις των παικτών. (Ισχύουν όροι και προυποθέσεις)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Είθισται στην Ασία να δίνουν δύο προκριματικούς γύρους οι ομάδες. Στα… εύκολα πρώτα και στον 7ο όμιλο με Λίβανο, Κουβέιτ, Μιανμάρ και Λάος, η Νότια Κορέα έκανε πάρτι με 8/8 νίκες και 27-0 τέρματα. Στα… σοβαρά ήταν πολύ μέτρια η παρουσία της και έμεινε μακράν πίσω από το 1ο Ιράν (22 β.). Δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα με 3-2 κόντρα στην Κίνα, αλλά η γκέλα δεν άργησε να έρθει με το 0-0 με αντίπαλο τη Συρία. Ακολούθησε η εξίσου αμφίρροπη μάχη με το Κατάρ (3-2), αλλά και η πρώτη ήττα με 1-0 από το Ιράν. Έφτασε στο εντός έδρας 3/3 σε νίκες με το 2-1 απέναντι στο Ουζμπεκιστάν, ενώ θορυβήθηκε από την ήττα στην Κίνα (0-1). Με το… στανιό κράτησε το εντός έδρας απόλυτο (1-0 Συρία), ενώ η ήττα 3-2 από το Κατάρ παραλίγο να τη ρίξει στο καναβάτσο. Έκλεισε τα προκριματικά με δύο «λευκές» ισοπαλίες με Ιράν και Ουζμπεκιστάν (2η θέση, 4-3-3 και τέρματα 11-10). Θα είναι η 10η συμμετοχή της σε τελική φάση Μουντιάλ.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Σέουνγκ-Γκιου Κιμ (Βίσελ Κόμπε), Γιν-Χιέον Κιμ (Σερέζο Οσάκα), Χιουν-Γου Τσο (Νταεγκού)

Αμυντικοί: Γιουνγκ-Γκβον Κιμ (Γκουανγκζού), Χιουν-Σου Γιανγκ (Τόκιο), Γιου-Χο Παρκ (Ουλσάν), Γιονγκ Λι (Ουλσάν), Γιο-Χαν Γκο (Σεούλ), Μιν-Γου Κιμ (Σανγκγιού), Τσουλ Χονγκ (Σανγκγιού), Γιουνγκ-Σουν Γιουν (Σεονγκνάμ), Σέουνγκ-Χιουν Γιουνγκ (Σαγκάν Τόσου), Μπαν-Σουκ Οχ (Γιεγού)

Μέσοι: Σουνγκ-Γιουενγκ Κιμ (Σουόνσι), Για-Τσέολ Κου (Άουγκσμπουργκ), Γιάε-Σουνγκ Λι (Γιεονμπούκ), Γου-Γιουνγκ Γιουνγκ (Βίσελ Κόμπε), Σε-Γιονγκ Γιου (Ασάν), Σέουνγκ-Γου Λι (Ελλάς Βερόνα), Σέον-Μιν Μουν (Ιντσέον Γιουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Χέουνγκ-Μιν Σον (Τότεναμ), Σιν-Γουκ Κιμ (Γιεονμπούκ), Χι-Τσαν Χβανγκ (Σάλτσμπουργκ)

Σημαντικές απουσίες:

Εξ’ αρχής η Νότια Κορέα είχε να αναπληρώσει ορισμένες απώλειες. Οι Κβον Τσανγκ-Χουν της Ντιζόν και Λι Κέουν-Χο της Γκανγκβόν δεν συμπεριλήφθηκαν καν στις πρώτες επιλογές του Σιν Ταε-Γιονγκ. Μετά τα τελευταία φιλικά ο εκλέκτορας άφησε εκτός τον Λι Τσουνγκ-Γιονγκ της Κρίσταλ Πάλας, που προκάλεσε έναν σχετικό θόρυβο στις τάξεις των Ασιατών. Εκτός έμειναν επίσης ο μπακ Κιμ Γιν-Σου της Γιεονμπούκ και ο στόπερ Κβον Κιουνγκ-Βον της Τιανγίν.



Σχετικά άρθρα

Τσιώκος: Φερεντσβάρος με 2.52 και Over στη Φλάνδρα

Η χθεσινή ημέρα επανάφερε τη στήλη στις επιτυχίες, με το επιβεβαιωμένο παρολί και 3.45 συνολική απόδοση. Το πρόγραμμα της Τετάρτης (23/09)…

Ισπανία Σεγούντα Ντιβιζιόν: Ρεάλ Σαραγόσα-Οσασούνα

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στη Σαραγόσα. Ερχόμενη από δύο σερί ήττες, ταξίδεψε στο Αλμπαθέτε την προηγούμενη αγωνιστική και βρέθηκε στο πρώτο 20λεπτό να…

Πρόγραμμα στοιχήματος και τάσεις 28-8

Έχοντας «γευτεί» ένα Σαββατοκύριακο φουλ σε δράση, το πρόγραμμα της Δευτέρας μάλλον μας ωθεί προς την αποχή…

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com