Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 7ος Όμιλος

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 – 7ος Όμιλος

Η ανάλυση των ομάδων που βρίσκονται στον 7ο Όμιλο της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

ΒΕΛΓΙΟ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Με το ρόστερ και την ποιότητα που διαθέτει, εξασφάλισε για δεύτερη σερί φορά τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της προκριματικής διαδικασίας. Καταιγιστικό το σύνολο του Ρομπέρτο Ματρίνεθ ολοκλήρωσε τη δεκάδα αγώνων με απολογισμό, μόλις μία ισοπαλία και εννέα νίκες! Η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες κρίνεται χαοτική, γεγονός που αποτυπώνεται από τον συντελεστή τερμάτων με 43 υπέρ και 6 κατά. Από την αρχή έδειξε άγριες διαθέσεις με τέσσερις σερί νίκες, απέναντι σε Κύπρο (εκτός 3-0), Βοσνία (εντός 4-0), Γιβραλτάρ (εκτός 6-0) και Εσθονία (εντός 8-1). Ακολούθησε η μοναδική βαθμολογική απώλεια στο εντός έδρας 1-1 με την Ελλάδα, εν συνέχεια «πάτησε το γκάζι» σε εξαφανίστηκε. Πήρε τη νίκη 2-0 στο Ταλίν με την Εσθονία, διέλυσε εντός έδρας 9-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ, επικράτησε στο Φάληρο 2-1 απέναντι στην Ελλάδα και στο πιο χορταστικό ματς, έφυγε με το εντυπωσιακό 4-3 από την έδρα της Βοσνίας. Πανηγυρικός χαρακτήρας στο φινάλε, με το 4-0 στις Βρυξέλλες επί της Κύπρου.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Κουρτουά (Τσέλσι), Μινιολέ (Λίβερπουλ), Καστέελς (Βόλφσμπουργκ)

Αμυντικοί: Κομπανί (Μάντσεστερ Σίτι), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Βερμάελεν (Μπαρτσελόνα), Σιμάν (Λος Άντζελες), Αλντερβάιρελντ (Τότεναμ), Μενιέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μπογιάτα (Σέλτικ)

Μέσοι: Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι), Ντεμπελέ (Τότεναμ), Βίτσελ (Τιαντζίν), Φελαϊνί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Καράσκο (Ντάλιαν), Τσαντλί (Γουέστ Μπρομ), Ντεντόνκερ (Άντερλεχτ), Τοργκάν Αζάρ (Γκλάντμπαχ), Τίλεμανς (Μονακό)

Επιθετικοί: Εντέν Αζάρ (Τσέλσι), Μέρτενς (Νάπολι), Λουκακού (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπατσουαγί (Ντόρτμουντ), Γιανουζάι (Ρεάλ Σοσιεδάδ)

Σημαντικές απουσίες:

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών έγινε η τελική επιλογή της 23άδας από τον Ισπανό τεχνικό. Ωστόσο, τεράστια εντύπωση προκάλεσε το κόψιμο του Ράτζα Ναϊνγκολάν για λόγους τακτικής. Απόφαση μάλλον δυσάρεστη για τους φίλους των «κόκκινων διαβόλων», με τον πολύτιμο μέσο της Ρόμα να ανακοινώνει, πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)

ΑΓΓΛΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Σταθερή σε γενικές γραμμές και σχετικά σοβαρή τη διάρκεια της προκριματικής φάσεις, τερμάτισε δίκαια στην κορυφή του ομίλου. Ολοκλήρωσε την 10άδα αναμετρήσεων αήττητη, με απολογισμό οκτώ νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Στα θετικά τα μόλις τρία τέρματα που δέχθηκε, επίδοση ρεκόρ από όλα τα γκρουπ στα προκριματικά. Πέτυχε συνολικά 18 τέρματα, δείγμα της ελάχιστης ικανότητας να ανοίγει καλά οργανωμένες άμυνες, αποτέλεσμα που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό στα γήπεδα της Ρωσίας. Ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις, επικράτησε 1-0 στη έδρα της Σλοβακίας και στη συνέχεια 2-0 στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην αδύναμη Μάλτα. Στις 11/10/16 ήρθε η πρώτη βαθμολογική απώλεια με τη «λευκή» ισοπαλία στη Λιουμπλιάνα με αντίπαλο τη Σλοβενία. Ακολούθησαν δύο σερί εύκολες νίκες εντός έδρας με Σκωτία 2-0 και Λιθουανία 3-0, ενώ την έκτη αγωνιστική πήρε ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με τη Σκωτία στη Γλασκόβη. Εύκολο έργο στη Βαλέτα απέναντι στη Μάλτα με το 4-0 και στα επόμενα ματς, πήρε τρεις νίκες στο όριο. Εντός έδρας 2-1 τη Σλοβακία και 1-0 τη Σλοβενία, ενώ στο φινάλε και με αρκετές αλλαγές επικράτησε 1-0 στο Βίλνιους κόντρα στη Λιθουανία.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Πίκφορντ (Έβερτον), Μπάτλαντ (Στόουκ), Πόουπ (Μπέρνλι)

Αμυντικοί: Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κέιχιλ (Τσέλσι), Γιανγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρίπιερ (Τότεναμ), Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Μαγκουάιρ (Λέστερ), Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρόους (Τότεναμ)

Μέσοι: Άλι (Τότεναμ), Χέντερσον (Λίβερπουλ), Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάιερ (Τότεναμ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Λόφτους-Τσικ (Κρίσταλ Πάλας), Ντελφ (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Κέιν (Τότεναμ), Βάρντι (Λέστερ), Γουέλμπεκ (Άρσεναλ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Σημαντικές απουσίες:

Δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και ο 47χρονος τεχνικός, είχε αρκετές επιλογές στον καταρτισμό της τελικής 23άδας. Έκοψε τον έμπειρο Τζο Χαρτ (τερματοφύλακας/Γουέστ Χαμ), κρίνοντας πως πραγματοποίησε μέτρια σεζόν. Ωστόσο, οι συνολικά 75 συμμετοχές του Χαρτ μόνο στο ντούκου δεν μπορούν να περάσουν, καθώς οι τρεις γκολκίπερ που έχει στο ρόστερ έχουν μαζί μόλις εννέα με το εθνόσημο. Εκτός αποστολής και ο Τζακ Γουίλσιρ (μέσος/Άρσεναλ).

ΠΑΝΑΜΑΣ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Ζει μεγάλες στιγμές, εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία την παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Aπό τις μικρότερες χώρες σε πληθυσμό που θα λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός, κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση για τη ζώνη της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής. Με ρόστερ που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει, είχε το πάνω χέρι στην ισοβαθμία με την Ονδούρα και πήρε το απευθείας εισιτήριο. Ολοκλήρωσε τη δεκάδα αγώνων με απολογισμό τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μάλιστα μπορεί να είχε αρνητικό συντελεστή τερμάτων -1 (9 υπέρ και 10 κατά), αλλά κομβικό ρόλο έπαιξε η εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Ονδούρα. Στη συνέχεια απέσπασε «λευκή» ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο το Μεξικό, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες 1-0 στην έδρα του Τρίνινταντ και στη συνέχεια έφερε τρεις σερί ισοπαλίες. Εντός έδρας 1-1 με τις ΗΠΑ, 0-0 στην έδρα της Κόστα Ρίκα και εντός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Ονδούρα. Κομβικό το εντός έδρας τρίποντο 3-0 απέναντι στο Τρίνινταντ, εν συνεχεία υπέστη συντριβή 4-0 στο Ορλάντο από τις ΗΠΑ και στο κρισιμότερο ματς επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 επί της Κόστα Ρίκα.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Πενέδο (Ντιναμό Βουκουρεστίου), Ροντρίγκες (Σαν Φρανσίσκο), Καλδερόν (Τσορίγιο)

Αμυντικοί: Μπαλόι (Μουνισιπάλ), Κάμινγκς (Σαν Χοσέ), Ντέιβις (Ντουνάισκα), Εσκομπάρ (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς), Μασάδο (Χιούστον), Οβάλε (Ολίμπια), Τόρες (Σιάτλ), Μουρίγιο (Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς)

Μέσοι: Κούπερ (Ουν. Ντε Τσίλε), Μπαρσένας (Ταπατσούλα), Γκόμες (Ατλέτικο Μπουκαμάργκα), Γκοντόι (Σαν Χοσέ), Κιντέρο (Ουνιβερσιτάριο), Πιμεντέλ (Πλάζα Αμαδόρ), Ροντρίγκεζ (Γάνδη)

Επιθετικοί: Τεχιάδα (Σπορ Μπόις), Τόρρες (Ουατσιπάτο), Αρόγιο (Πλάζα Αμαδόρ), Πέρες (Μουνισιπάλ), Ντίας (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια Β’)

Σημαντικές απουσίες:

Ο τεχνικός Ερνάν Ντάριο Γκόμεζ, δεν δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να επιλέξει την τελική 23άδα που θα πάρει μέρος στα γήπεδα της Ρωσίας. Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις η αποστολής, χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια στο ρόστερ, που αποτελείται κατά κύριο λόγο από ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει η κοντεύουν στα 30 χρόνια.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
championsbet
Πρόκειται για μία τις από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην ελληνική αγορά. Μεγάλα βήματα προόδου, καλές αποδόσεις, άμεσες πληρωμές εντός 1-2 ωρών ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, ενώ συνεχώς γίνονται προσπάθειες ώστε οι υπηρεσίες που προσφέρει να γίνουν ακόμη καλύτερες. 100% ανανεωμένη πλατφόρμα, και πλέον mobile site για να μπορείτε να παίζετε υπεύθυνα από παντού

ΤΥΝΗΣΙΑ:

Ο δρόμος προς το Μουντιάλ:

Υπό τις οδηγίες του 55χρονου τεχνικού Ναμπίλ Μάαλουλ κατάφερε να τερματίσει στην κορυφή του Α΄ ομίλου στην προκριματική φάση, αφήνοντας στις λεπτομέρειες δεύτερο το Τόνγκο. Ολοκλήρωσε αήττητη την εξάδα υποχρεώσεων με απολογισμό, τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Δέχθηκε μόλις τέσσερα τέρματα, πετυχαίνοντας 11 και τρία λιγότερα από το άμεσο ανταγωνιστή. Πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα, επικράτησε 2-0 εντός έδρας απέναντι στη Γουϊνέα και εν συνεχεία 1-0 στην έδρα της Λιβύης. Την τρίτη αγωνιστική πήρε κομβικό τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στο Κονγκό και αμέσως μετά, πολύτιμη ισοπαλία 2-2 στην έδρα του ίδιου αντιπάλου. Διέλυσε 4-0 στο Κονακρί τη Γουϊνέα και στο φινάλε η «λευκή» ισοπαλία με τη Λιβύη στην πόλη Ραντές, εξασφάλισε το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας. Απέτυχε να σκοράρει μόλις σε ένα από συνολικά έξι ματς στην προκριματική διαδικασία. Στα τελευταία φιλικά προετοιμασίες παρουσίασε θετικό πρόσωπο, ενώ ήταν άκρως ανταγωνιστική. Πήρε δύο νίκες με το ίδιο σκορ 1-0 απέναντι σε Ιράν (23/03) και Κόστα Ρίκα (27/03). Στο πιο δυνατό τεστ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 με αντίπαλο την Πορτογαλία (28/05), έχοντας μάλιστα μείνει πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Την Περασμένη Παρασκευή (01/06) έφερε 2-2 με την Τουρκία, δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Μπεν Μουσταφά (Αλ Σαμπάμπ), Χασέν (Σατορού), Μαθλούθι (Αλ Μπάτεν)

Αμυντικοί: Μπεντούι (Ετουάλ Σαχέλ), Μπεναλουάε (Λέστερ), Μπεν Γιουσέφ (Κασίμπασα), Μπρον (Γάνδη), Χανταντί (Ντιζόν), Μααλούλ (Αλ Αχλί), Μεριά (Σφαξιέν), Ναγκουέζ (Ζάμαλεκ)

Μέσοι: Μπεν Αμόρ (Αλ Αχλί), Τσααλαλί (Εσπεράνς), Α. Χαλίλ (Κλαμπ Αφρικέν), Χαούι (Τρουά), Σασί (Αλ Νασρ), Σκχιρί (Μονπελιέ), Μπαντρί (Εσπεράνς), Σραρφί (Νις), Σλίτι (Ντιζόν)

Επιθετικοί: Γιουσέφ (Αλ Ιτιχάντ), Χαλίφα (Κλαμπ Αφρικέν), Καζρί (Ρεν)

Σημαντικές απουσίες:

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, ολοκληρώθηκε η επιλογή του 23μελούς ρόστερ από τον Ναμπίλ Μάαλουλ. Ο 55χρονος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Ρωσίας, με το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Ξεχωρίζει ο ηγέτης Καζρί (επιθετικός/Ρεν).



Σχετικά άρθρα

#TGIF: Επιτέλους Παρασκευή, επιτέλους… εκπλήξεις! 

Είναι η μία, η ξεχωριστή, αυτή που περίμενες… από την αρχή της εβδομάδας, η αγαπημένη σου μέρα.

Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με ειδικά για κάθε φάση των αγώνων!  

Η σέντρα για το ντέρμπι «αιωνίων» του Ελληνικού Πρωταθλήματος έφτασε! Ο Παναθηναϊκός στις 19:30 φιλοξενεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Ολυμπιακό.

Τα στατιστικά της ημέρας 28/3

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com