Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Στοίχημα – Αναλύσεις παιχνιδιών Κυριακή 2-8-2015

Στοίχημα – Αναλύσεις παιχνιδιών Κυριακή 2-8-2015

335. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΟΝΤ

Η Μιοντάλεν καλείται να συνέλθει το συντομότερο δυνατό, καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Απαιτείται άμεση βελτίωση και ανασύνταξη αν θέλει να παλέψει για την αποφυγή του μοιραίου. Αισίως συμπλήρωσε 9 σερί αγώνες χωρίς «τρίποντο» (0-4-5). Εξέτισε ο χαφ Γκάουσετ (16/4), ενώ αποκτήθηκε ο Δανός τερματοφύλακας Γιόργκενσεν. Η Οντ Γκρένλαντ επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 4 ματς πρωταθλήματος και παραμένει σε τροχιά τριάδας, ενόσω βρίσκεται εν μέσω των διπλών αναμετρήσεων με την Έλφσμποργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρόσθεσε στο δυναμικό της τον φορ Πάτε Ντιούφ από τη Μόλντε.

217. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Με έξι νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα, η Φορτούνα περιορίστηκε στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου. Η δουλειά πάντως του κόουτς Κράμερ αρχίζει και φαίνεται. Πέρυσι πάντως δεν ήταν «κάστρο» το γήπεδό της. Εκτός οι Άβεβορ (α) και Πίντο (μ). Η Πάντερμπορν από την άλλη, επέστρεψε στην Τσβάιτε Λίγκα και τα βρήκε σκούρα. Ήττα με 1-0 από την Μπόχουμ και οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα δεν τη βοήθησαν. Γενικότερα έχει ένα διαφοροποιημένο ρόστερ. Απέχει ο φορ Λάκιτς.

218. ΧΑΡΤΣ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΟΝ

Εκκρεμούσε το ματς με την Αρμπρόουθ για το Λιγκ Καπ, ωστόσο η Χαρτς ξεκιμάει με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για φέτος. Ο τεχνικός Νίλσον ξεκαθάρισε ότι πρώτος στόχος για την ομάδα είναι η πρώτη εξάδα και μία καλή πορεία στα Κύπελλα. Το έδειξαν τα φιλικά και ο αποκλεισμός από την Αλασκέρτ. Η Σεντ Τζόντσον δεν έχει θέμα στην επίθεση, έχει όμως θέμα μέχρι να φτάσει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Της λείπει η ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Εκτός ο αμυντικός ΜακΚέι και ο αρχηγός μέσος Ντέιβιντσον.

219. ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Είχε λίγο χρόνο προετοιμασίας η Καρλσρούη και το πλήρωσε. Ήττα στο ξεκίνημα με 1-0 κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ. Πρέπει να «ανέβει» σε φυσική κατάσταση, αλλά και να οργανώσει περισσότερο το παιχνίδι της. Εντός έδρας είναι πάντα δυνατή. Εκτός οι Τράουτ (μ), Μπάντερ (α), Βαλεντίνι (ε), Γιαμάντα (μ)
Θετικό το 0-0 με την Μπίλεφελντ για τη Σαν Πάουλι. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι βελτιώθηκε επιθετικά σε σχέση με πέρυσι. Εκτός έδρας είναι συνήθως πιο απειλητική. Παραμένει ερωτηματικό η άμυνα κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο. Εκτός ο Μπούχτμαν (μ), την ώρα που σοβαρά τραυματίας είναι ο Μιαϊτσι (ε).

220. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Ηχηρή νίκη πραγματοποίησε η Σαντχάουζεν κερδίζοντας στην πρεμιέρα τηνς Μπράουνσβαϊγκ με 3-1. Το εν λόγω αποτέλεσμα πάντως δεν συνάδει με τις πραγματικές δυνατότητές της. Ξεκινά πάντα από μία σταθερή άμυνα. Απέχουν οι Τσένγκα (μ), Βουνγκουντούιτσα (ε) και Στίφλερ (α). Από την άλλη, επιθετικό σχήμα θα επιλέξει πάλι η Ουνιόν. Με τριάδα στην άμυνα παίζει ο κόουτς Ντίβελ. Θετικό το 1-1 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αν και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Δουλεμένο σύνολο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Χωρίς απουσίες η Ουνιόν.

2winbet: 5 free spins δωρεάν στο καζίνο σε κάθε νέα εγγραφή (δεν απαιτείται κατάθεση και τα τυχόν κέρδη είναι πραγματικά χρήματα) και 100 ευρώ μπόνους επιστροφής

221. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Το αγγλικό σούπερ καπ ή Κομιούνιτι Σίλντ, όπως αποκαλείται εδώ και χρόνια, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Γουέμπλεϊ» ανάμεσα στις δύο λονδρέζικες ομάδες. Η Άρσεναλ έμεινε πέρσι 3η στο πρωτάθλημα, κατέκτησε ωστόσο, το Κύπελλο επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στον τελικό της Άστον Βίλα. Νίκησε και στα 4 φιλικά προετοιμασίας (τέρματα 14-1) που έδωσε. Ντεμπούτο κόντρα στην… πρώην για τον τερματοφύλακα, Τσεχ. Εκτός ο έτερος γκολκίπερ, Οσπίνα και οι επιθετικοί Σάντσες, Γουέλμπεκ. Η Τσέλσι κατέκτησε πέρσι σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα υπό την καθοδήγηση του Ζοσέ Μουρίνιο. Έδωσε τα τελευταία φιλικά στις ΗΠΑ, όπου ηττήθηκε από τη Νέα Υόρκη (4-2) και αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα σε Παρί (1-1, 6-5 πέν.) και Μπαρτσελόνα (2-2, 4-2 πέν.). Μάλλον παίζει ο στόπερ, Κέιχιλ. Αμφίβολος ο φορ, Ντιέγκο Κόστα. Η Άρσεναλ έχει δώσει το «παρών» σε 20 τελικούς Κομιούνιτι Σιλντ κι έχει επικρατήσει στους 13. Κάτω από το 50% το ανάλογο ποσοστό της Τσέλσι (4/10).

222. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Ξεπούλησε ό,τι καλύτερο είχε η Νταντί, παρόλα αυτά, όσα χρήματα και αν έβαλε στο ταμείο της, το ρόστερ της εξακολουθεί αν έχει ελλείψεις. Όσοι ήρθαν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μόνο καλή δεν προοιωνίζεται η χρονιά για τους «άραβες». Δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η Αμπερντίν είχε «μάχη» την Πέμπτη το απόγευμα με αντίπαλο την Καϊράτ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι» και ξεκινάει δυνατά τη σεζόν, όπως έδειξε τουλάχιστον στα φιλικά. Έχει δεμένο σύνολο και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο τεχνικός ΜακΊνες. Δίχως απουσίες.

320. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Πολύ καλή η παρουσία της Λοκομοτίβ Μόσχας. Κέρδισε με 1-0 στην πρεμιέρα τη Μορντόβια στο Σαράνσκ και με 3-1 την Ανζί στο Κασπίσκ. Δείχνει εξαιρετική σοβαρότητα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Ταράσοφ (μ). Εκτός οι Σεσούκοφ (μ) και Ντούριτσα (α). Αποχώρησε ο Ντιαρά (μ). Στην Αγία Πετρούπολη στάθηκε καλά, ωστόσο η Ντιναμό Μόσχας ηττήθηκε με 2-1 από τη Ζενίτ. Κόντρα όμως στη Μορντόβια, έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε πολλά κενά στην άμυνά της και το πλήρωσε (2-2). Επιστρέφει από τιμωρία ο Χουμποτσάν (α). Εκτός οι Σάμπα (α) και Ντάγκλας (α). Απέκτησε τον Ντζάκοφ (α).

322. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Ανέβασαν την ποιότητα τα νέα αποκτήματα της Άαρχους, με αποτέλεσμα η ομάδα να κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Η ομάδα του Μόρτεν Βίγκχορστ έχει πρόβλημα έξω από την περιοχή, παρόλα αυτά έχει καλή μεσαία γραμμή, διατηρεί τη μπάλα στην κατοχή της, έχει κυκλοφορία και δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Πίσκου Λόπες (α) είναι τιμωρημένος. Για τους Ράντερς, η νίκη με τη Νόρντζελαντ δεν παραπλανεί. Απλά ήταν αποτελεσματική. Δεν έπαιξε καλά, αλλά άξιζε τους τρεις βαθμούς παρότι έχει επιθετικό πρόβλημα με τις απουσίες των Ισάκ (ε) και Φίσκερ (μ). Αμυντικά η ομάδα του Κόλιν Τοντ είναι τρομερή. Τραυματίας είναι ο Άγκεσεν (α).

323. ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΑΝΤΟΥΖ

Δεν υπάρχει ανησυχία στη Λουγκάνο για τις δύο ήττες στο ξεκίνημα. Ο πολύπειρος τεχνικός, Ζντένεκ Ζέμαν, θεωρεί ότι οι παίκτες του έχουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά εξαιτίας των δύο ηττών. Ο Γιοσίποβιτς (μ) εξέτισε την ποινή του, την ώρα που ο Δώνης (μ) είναι τραυματίας. Η Βαντούζ είναι πολύ φορμαρισμένη είναι αυτή την εποχή, αλλά το μυαλό είναι στην Ευρώπη. Ο Τζόρτζιο Κοντίνι ξέρει ότι η ομάδα του αυτή την περίοδο χρειάζεται αποτελέσματα, ωστόσο θα πρέπει να κάνει αλλαγές ενόψει της ρεβάνς στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπάρχουν νέες απουσίες.

324. ΤΟΥΝ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ

Έχει μεγάλα κενά στην άμυνα η Τουν. Σκοράρει εύκολα, ωστόσο το βασικό της πρόβλημα είναι η έλλειψη εμπειρίας. Ο Τσιριάκο Σφόρτσα έχει πολύ νεαρούς παίκτες υπό την καθοδήγησή του, αλλά ο ενθουσιασμός καλύπτει μέχρι στιγμής την απειρία. Οι Πεϊρέτι (α), Σούτερ (α) και Σίγκφριντ (α) παραμένουν τραυματίες.
Συμπαγής από την άλλη παρουσιάζεται στα πρώτα της ματς η Λουκέρνη. Δεν έχει ξεσπάσματα, αλλά δεν έχει και μεγάλα κενά στην άμυνα. Οι φιλοδοξίες της είναι υψηλές κι ο Μάρκους Μπάμπελ πρέπει να φέρει νίκες, αφού πρώτα φέρει ισορροπία στις γραμμές της ομάδας του. Δεν έχει νέες απουσίες.

327. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Αν και ανώτερη, η Σεϊναγιόεν δεν τα κατάφερε για ακόμα μία φορά εκτός έδρας και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Μονόδρομος η νίκη, έχει το προβάδισμα, είναι δυνατή στο γήπεδό της, όμως παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή της. Η Ιντερ Τούρκου δέχτηκε νέο πλήγμα στην προσπάθειά της να καταλάβει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της κάμψη με την εντός έδρας ήττα από την Λάχτι με 2-0. Πολύ δύσκολο το έργο της, επιρρεπής στις ισοπαλίες εκτός. Τιμωρημένος ο μέσος Κανακούδης.

328. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Μία από τις δυνατές ομάδες είναι η Λόκερεν, αλλά φέτος μάλλον θα μπει σε περιπέτειες, κάτι που φάνηκε εξ αρχής. Χρειάζεται δουλειά, αν κι εντός έδρας αναμένεται να δείξει καλύτερα στοιχεία. Απόντες οι Νινάι (στόπερ), Πέρσοονς (αμ. χαφ), Γκαντίρ (ε), Μίριτς (ε), και Ντεσέρ (ε, 1/0). Η Σαρλερουά αντίθετα, έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Δείχνει ικανή να πάει να πάρει το αποτέλεσμα, εκτός κι αν έχει επηρεαστεί από τον εντός έδρας αγώνα της με τη Ζόρια την Πέμπτη, για το Γιουρόπα Λιγκ. Τραυματίας ο Τενμόν (εξτρέμ).

334.ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Έχει τρελάνει κόσμο φέτος η Νόρκεπινγκ και έπιασε κορυφή εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Γκέτεμποργκ. Ισορροπημένη ομάδα, πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας επιθετικά, ικανοποιητική στην άμυνα και πολύ καλά δουλεμένη από τον Άντερσον. Χωρίς νέα προβλήματα. Στπ αντίπαλο στρατόπεδο, η ΑΪΚ προσπαθεί να συνέλθει από την εντός έδρας ήττα από την Ατρόμητο με 3-1 για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα «πετάει φωτιές» στην επίθεση και ήδη οι Γκοϊτόμ και Μπανγκουρά παρακολουθούνται από ομάδες Ολλανδίας και Δανίας. Συμπλήρωσε κάρτες ο αναπληρωματικός μέσος Ετούχου (1 γκολ). Τραυματίας ΕΊΝΑΙ ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Χόιβελντ και δύσκολα θα προλάβει το ματς. Πιθανότατα επιστρέφει ο Κάρλγκρεν (γκολκίπερ).

338. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Η Κοριτίμπα συμπλήρωσε 7 αγώνες από τη μοναδική νίκη που σημείωσε στα 16 προηγούμενα ματς. Ο Νέι Φράνκο, που την ανέλαβε στις 10 Ιουνίου, προανήγγειλε μαζικές αλλαγές. Απόντες οι Τιάγκο Καρλάο (αρ. χαφ, 13/1), Ρούι (μ, 7/0), Μάρκος Αουρέλιο (ε, 9/1), γυρίζει ο Λουίς Φλάβιο (μ, 7/0). Η Γκοϊάς νίκησε στο ντεμπούτο του προπονητή, Ζουλίνιο Καμάργκο, στη συνέχεια ωστόσο, γνώρισε τρεις σερί ήττες. Απόντες οι Ντιόγκο Γκοϊάνο (αρ. μπακ, 10/0), Πέρικλες (μ, 6/1), Μπρούνο Ενρίκε (εξτρέμ, 13/2). Γυρίζει ο Έρικ (ε, 4/1).

339. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Παλμέιρας είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες. Στο κατάμεστο γήπεδό της θέλει άλλη μια νίκη, που θα την κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις. Τραυματίες οι Βίκτορ Ούγκο (στόπερ, 12/0), Αλεσάντρο (ε, 2/0), γυρίζει ο Λεάντρο Αλμέιδα (στόπερ, 6/0). Η Ατλέτικο Παραναένσε με δύο σερί νίκες μοιάζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι έτοιμη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα τώρα, παρά το ότι ξεκινάει ως αουτσάιντερ. Τραυματίας ο Γουάλτερ (ε, 11/2), τιμωρημένος ο Εντουάρντο (δεξί μπακ, 15/0), έφυγε Ναθάναελ Πιμιέντα (αρ. μπακ, 13/0).

340. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Θετική έκπληξη είναι ως τώρα η Σοντερίσκε, αφού όλοι περίμεναν να έχει μπελάδες στη μάχη της σωτηρίας. Ο Γιάκομπ Μίκελσεν προδόθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από δύο αμυντικές γκέλες των παικτών του και γενικά η ομάδα του δεν δημιουργεί πολλές φάσεις. Οι Αγιούμπ Σόρενσεν (α) και Στορμ (ε) είναι τραυματίες. Απεναντίας, η Κοπεγχάγη κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα εντός κι εκτός συνόρων. Δέχεται δύσκολα γκολ και σκοράρει με αρκετή ευκολία χάρη στο φορμάρισμα του Πουριέ (ε). Οι Κορνέλιους (ε), Ρέμερ (α), Καντρί (μ), Σταντσγκάαρντ (α), Αμάκβαα (μ) και Άντονσον (α) είναι τραυματίες.

342. ΖΥΡΙΧΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Είναι καλύτερη απ’ ό,τι αναμενόταν η Ζυρίχη και χειρότερη απ’ ό,τι χρειάζεται. Ψάχνει ακόμα τα πατήματά της και προσπαθεί να βρει ισορροπία στις γραμμές. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στην άμυνα, όπου είναι φανερό ότι έχει μεγάλα κενά. Ο Τσικάουι (μ) παραμένει εκτός, ενώ ο Καμπράλ (α) είναι τιμωρημένος.
Ο Πιερλουίτζι Ταμί αντίθετα έχει κάνει στη Γκρασχόπερς ένα σύνολο που τουλάχιστον ξέρει να σκοράρει. Το έδειξε πέρυσι, όταν ανέλαβε τα ηνία το χειμώνα, το επιβεβαιώνει και φέτος. Αμυντικά έχει κενά, αλλά είναι λογικό, ειδικά από τη στιγμή που άλλαξε τη μισή ομάδα. Ο Μπαρτέ (α) είναι ο μόνος τραυματίας.

345. Μ. ΣΑΡΑΝΣΚ – ΟΥΡΑΛ

Σπουδαία ισοπαλία 2-2 στη Μόσχα κόντρα στην Ντιναμό πήρε η Σαράνσκ, ωστόσο ακόμα αναζητάει την πρώτη της νίκη, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 1-0 εντός έδρας από τη Λοκομοτίβ. Κόντρα στην Ουράλ πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει.
Η Ουράλ αντίθετα, έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Κούμπαν στο Κράσνονταρ. Κόντρα στη Ζενίτ όμως, προσγειώθηκε… ανώμαλα με ήττα 4-1 εντός έδρας. Με «όπλο» τις αντεπιθέσεις πάντως, μπορεί να χτυπήσει τη Σαράνσκ.

(Νέο!) Paddy Power : Παίξε 50 ευρώ σε απόδοση 1.50+, και πάρε δωρεάν στοίχημα 50 ευρώ! Χωρίς όρους και προϋποθέσεις!

346. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Αγωνιστικά, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πολύ καλύτερα η χρονιά για τη Ρέιντζερς. Εξάρα επί της Χιμπέρνιαν στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με την ομάδα του Γουορμπάρτον να δείχνει καλά δουλεμενη. Τα εξωαγωνιστικά προβλήματα ωστόσο με τους μετόχους συνεχίζονται. Το ίδιο ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Πίτερχεντ, η οποία κρατάει χαμηλούς τους τόνους. Σημαντική προσθήκη είναι εκείνη του φορ Σέιν Σάδερλαντ (πρώην παίκτης των Ινβερνές, Έλγκιν), ο οποίος προορίζεται για βασικός. Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόκτηση του παίκτη δήλωσε ο ΜακΙνάλι.

347. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ

Με 5 νέα πρόσωπα, ο Φινκ άλλαξε εντελώς την εικόνα της Αούστρια και τη βοήθησε στο να ξεκινήσει νικηφόρα με 2-0 κόντρα στη ΒΑΚ. Πολύ καλή η εικόνα της. Φάνηκε η σωστή δουλειά του νέου κόουτς. Απών ο μπακ Λάρσεν. Τραυματίστηκε και θα λείψει πέντε εβδομάδες ο νεοφερμένος στόπερ Βίντμπιχλερ.
Κακό αποτέλεσμα αντίθετα για την Άλταχ. Δείγμα ότι θα έχει αρκετά προβλήματα στη φετινή σεζόν. Το 1-0 έγινε 1-2 με την Γκρόντιγκ, μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Τραυματίας είναι ο μέσος Σίλιχ.

348. ΡΙΝΤ – ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Με οχτώ τελικές κόντρα στη Ραπίντ δεν μπορεί να περιμένει και πολλά η Ριντ. Στα 37 βρίσκονται πλέον τα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη μέσα στη Βιέννη. Ήττα στην πρεμιέρα και τα προβλήματα φάνηκαν από νωρίς. Μοναδικός απών ο στόπερ Κραγκλ, που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα. Στην Ευρώπη είχε το μυαλό της η ΒΑΚ Πέλετς. Ηττήθηκε με 2-0 από την Αούστρια, έχοντας μέτρια εικόνα. Έπαιξε την Πέμπτη και έχει άμεσα τη ρεβάνς με την Ντόρτμουντ έχοντας ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο ματς. Τιμωρημένος ο οργανωτικός μέσος Σίλβιο. Απόντες οι Πούτσε (μ) και Ζούλι (μ).

349. ΣΠ. ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ – ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΧΕΓΚ

Η Σπορτίβο Εστουδιάντες επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ντάγκλας Χεγκ εκτός έδρας. Στο γήπεδό της δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική έχοντας μια νίκη στα τελευταία οκτώ εκεί, έχοντας βέβαια μόλις δύο ήττες. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στην αποστολή. Η Ντάγκλας Χεγκ συνέχισε την ανοδική της πορεία επικρατώντας της Χιμνάσια Χουχούι εντός έδρας. Ήταν η 3η νίκη στα τελευταία τέσσερα, ενώ παρέμεινε αήττητη για 5ο σερί ματς. Εκτός έδρας, πάντως, έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε. Εξέτισε ο μέσος Στράντα.

359. ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΜΠΡΝΟ

Η Μπόλεσλαβ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο β’ μέρος και γνώρισε την ήττα (4-2) στο Λίμπερετς. Πήρε με πολύ άγχος το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά αποκλείστηκε ήδη από τη Στρόμσγκοντσετ (1-2 εντός, 1-0 εκτός). Έπαιξε ως αλλαγή στην πρεμιέρα ο νεοαποκτηθείς Μίλαν Μπάρος. Η Μπρνο έχοντας και τη βοήθεια των οπαδών της πήρε το τρίποντο (2-1) στο ντέρμπι της πρεμιέρας με την Μπάνικ Οστράβα. Πέρυσι αρκέστηκε στην παραμονή και οι στόχοι για φέτος δεν αλλάζουν. Παραμένει για 3η χρονιά στον πάγκο ο Βάτσλαβ Κόταλ.

360. ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ

Η Σλάβια Πράγας στην πρεμιέρα το πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι στην πρωταθλήτρια Πλζεν, αλλά ηττήθηκε (2-1). Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια την έχουν φέρει μακριά από τις πρώτες θέσεις. Έχει ασκήσει έφεση για τον περιορισμό που της επιβλήθηκε στις μεταγραφές. Η Λίμπερετς μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στο β’ μέρος και κέρδισε (4-2) την Μπόλεσλαβ. Είχε προηγηθεί η ήττα (2-1) στο Σούπερ Καπ από την Πλζεν. Παραμένουν αμφίβολοι οι μέσοι Σικόρα, Όμπροτσνικ και Σουνιόλ.

364. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ

Ήττα σοκ από τη Φάλκενμπεργκ υπέστη η Γκέτεμποργκ, η οποία πλέον έχει πια συγκάτοικο στην κορυφή, αλλά και συνεχή ματς σε Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα. Θα φρεσκάρει την ομάδα του ο Λέναρντσον, δίχως να έχει νέα προβλήματα. Η Έρεμπρο από την άλλη, αν και παίζει στα ίσα σχεδόν κάθε παιχνίδι της, δεν καταφέρνει να μετουσιώσει τον χαρακτήρα που δείχνει, σε νίκη. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την κούραση των σερί αγώνων της Γκέτεμποργκ, αλλά δεν μπορεί να ποντάρει στον αναντικατάστατο μέσο Άμαν-Πέρσον (1 γκολ) που συμπλήρωσε κάρτες και δεν υπολογίζεται.

365. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Υπέστη οδυνηρή και μεγάλη σε έκταση ήττα από την ΑΪΚ η Έλφσμποργκ, ωστόσο δεν υπήρξε μεγάλη απογοήτευση, μιας και όλοι μιλούν για μία άσχημη μέρα που θα ξεχαστεί σύντομα. Δεν παίζουν κόντρα στη Χάλμσταντ οι τιμωρημένοι (κάρτες) Χέντλουντ (βασικός μέσος, 4 γκολ) και Χόλμεν (βασικός μπακ).
Η Χάλμσταντ μπήκε σε περιπέτειες και εντός ζώνης των μπαράζ σωτηρίας μετά την ήττα από την Γκέφλε. Σοκ στο περασμένο ματς, αποχώρησε τραυματίας ο αναντικατάστατος μέσος Οσέι Γκίαν (1 γκολ), ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

366. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Έχει την ευκαιρία να ανακάμψει η Κουόπιο, καθώς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Φιλοδοξεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο, να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει δυνατό αντίπαλο, την ώρα που στο γήπεδό της παρουσιάζεται μέτρια. Η κορυφή «ζάλισε» τη Ροβανιέμι και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν της πήγε καλά. Θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος, είναι δυνατή εκτός έδρας και ανώτερη της αντιπάλου. Δεν βρίσκεται όμως στην καλύτερή της φόρμα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ομπιλόρ.

367. ΛΑΧΤΙ – ΓΙΑΡΟ

Διανύει περίοδο φόρμας η Λαχτί και φαίνεται. Έχει βελτιώσει πολύ τη θέση της στη βαθμολογία και τώρα θέλει να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Είναι καλύτερη της αντιπάλου και πολύ δυνατή αμυντικά, δεν αποφεύγει όμως τις εντός έδρας απώλειες. Αμφίβολος ο επιθετικός Λανσιτάλο. Στη Γιάρο, για άλλη μια φορά φάνηκαν τα σοβαρά αμυντικά της προβλήματα. Τα πράγματα δεν πάνε καλά και θέλει οπωσδήποτε βαθμούς για να μην εμπλακεί σε περιπέτειες, δύσκολα όμως θα τους πάρει. Επιστρέφει ο μέσος Μουρ, αμφίβολος ο μέσος Ρετζινάλντο.

372. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΖΟΥΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Η χρονιά θα είναι δύσκολη για τη Σταντάρ Λιέγης, ειδικά μέχρι να βρει λύσεις στον επιθετικό τομέα. Πάντως στην έδρα της, λογικά θα δείξει καλύτερα στοιχεία απ’ ό,τι στην πρεμιέρα. Απόντες οι Αρσλάναγκιτς (στόπερ, 1/0), Τεξέιρα (στόπερ) και Μουγιάνγκι Μπία (εξτρέμ). Κόντρα στα προγνωστικά, η Ζούλτε Βάρεγκεμ μοιάζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν. Θα επιδιώξει να φέρει το ματς στην ταχύτητα, αλλά θα πρέπει παράλληλα να προσέξει τη δική της αμυντική λειτουργία. Τραυματίες οι Ντ’ Ουλίβο (δεξί μπακ), Ντ’ Αν (στόπερ), Μπέρμπελς (μ) και Ντε Ρίντερ (μ-ε, 1/0).

373. ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΟΜΠΡΟ

Δύο ήττες στο ξεκίνημα είναι ό,τι χειρότερο για τη Μπρόντμπι. Θέλει να πείσει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ωστόσο έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και το πληρώνει σε κάθε ματς. Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Τόμας Φρανκ είναι η άμυνα, η λειτουργία της οποίας προβληματίζει. Οι Άγκερ (α) και Κάλενμπεργκ (ε) είναι τραυματίες. Η Χόμπρο έχασε σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι και είναι ολοφάνερο. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, δεν μπορεί να σκοράρει κιόλας. Ο Αντίπας (ε) παραμένει τραυματίας, με αποτέλεσμα η έλλειψη ποιότητας στην επίθεση να φέρνει μεγάλη πίεση στην άμυνα.

374. ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΡΤ

Η Άαλεσουντ έχασε κάπως την ουσία και κάπως έτσι πανηγύρισε μόλις δύο «τρίποντα» στις 10 προηγούμενες αγωνιστικές (2-3-5). Ο νεοφερμένος μπακ-χαφ Ρίισε έκανε πρεμιέρα, διαθέσιμος τώρα και ο έτερος νεοαποκτηθείς Χόσετ (χαφ). Μόνο σε δύο από τα 15 πιο πρόσφατα εντός έδρας της ηττήθηκε (8-5-2). Η Σταρτ έκανε δύο διαδοχικές ήττες από Τρόμσο και Βίκινγκ, οι οποίες την προσγείωσαν απότομα στην πραγματικότητα και φανέρωσαν όλες τις χτυπητές αδυναμίες της. Μόνο τη Χάουγκεσουντ έχει κερδίσει στις 10 περασμένες εξορμήσεις της (1-3-6). Στη Ρόζενμποργκ μετακόμισε ο φορ Βίλχαλμσον (15/7).

375. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ

Η Λίλεστρομ υπέστη αγωνιστική καθίζηση τον τελευταίο μήνα, συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη (0-3-2) και μοιραία σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδό της. Ο φορ Φοφανά (15/7) κατέληξε στη Λοριάν, ενώ δεν προβλέπεται μεταγραφική ενίσχυση. Ερωτηματικό η κατάσταση του χαφ Άντερσον (12/2). Η Σάντεφιορντ για να καταφέρει να σωθεί, θα χρειαστούν διαδοχικά θαύματα. Με την ήττα από τη Ρόζενμποργκ έφτασε τις 14 διαδοχικές αναμετρήσεις δίχως «τρίποντο» (0-3-11): τουλάχιστον κρατάει την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου από την εν λόγω σύγκρουση. Μη διαθέσιμος λόγω καρτών ο Τζούελ-Νίλσεν (αμυντικός, 10 συμ.).

376. ΤΡΟΜΣΟ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Η Τρόμσο έδειξε και στο Σκίεν την βελτίωσή της, όμως μπήκε τέλος στο μίνι αήττητο σερί της των 3 αγώνων. Το θετικό είναι πως βρήκε ρυθμό επιθετικά. Επέστρεψε στο δυναμικό της ο χαφ Μπέντικσεν ως δανεικός από τη Μόλντε. Η Στρόμσγκοντσετ δεν είχε υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο στη λίγκα, καθώς αναβλήθηκε η συνάντησή της με τη Μόλντε. Προηγήθηκε η αγχωτική πρόκρισή της στο Γιουρόπα Λιγκ επί της Μλάντα Μπόλεσλαβ. Εξέτισε ο Μπόατενγκ (χαφ, 10/1), αποχώρησε ο Κόβατς (φορ, 10/2).

387. ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ

Η Γιάμπλονετς μπήκε με το δεξί και πήρε το «διπλό» (3-2) επί της Πρίμπραμ, όμως την Τετάρτη γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Κοπεγχάγη στο Γιουρόπα. Θέλει το κάτι παραπάνω φέτος, έχοντας ενισχυθεί μεταγραφικά. Αμφίβολοι οι Γιάκοβλεβ (α), Μινγκάζοφ (μ). Η Μποέμιανς έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα και γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-0) από τη Ζλιν. Την περσινή σεζόν εξέπληξε ευχάριστα, κάτι που οδήγησε στην ανανέωση του συμβολαίου του τεχνικού Πίναρνικ. Αρνητικό μέχρι στιγμής το πρόσημο στο μεταγραφικό παζάρι.

394. ΣΤΡΟΥΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΓΚΡΟΝΤΙΝΓΚ

Εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η Στουρμ. Έπαιξε την Πέμπτη και παίζει μεσοβδόμαδα με τη Ρούμπιν Καζάν. Μέτρια η εικόνα της στην πρεμιέρα κόντρα στην Αντμίρα (1-1), όπου ο Φόντα χρησιμοποίησε τρία νέα πρόσωπα. Σκόνταψε πάλι στον κακό της δαίμονα. Πάλι εκτός ο εξτρέμ Στάνκοβιτς. Πρώτη νίκη από την άλλη, υπό τις οδηγίες του Σέτελ, για την Γκρόντιγκ. Έδειξε χαρακτήρα με την ανατροπή του 0-1 σε 2-1. Ο έμπειρος Βάλνερ προσδίδει ποιότητα στην επίθεση. Και πάλι όμως, θέλει δουλειά ως ομάδα. Τραυματίας είναι ο μέσος Γκόιγκινγκερ.

395. ΤΟΛΟΥΚΑ – ΠΟΥΜΑΣ

Η Τολούκα έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν κι εντός έδρας είναι ακόμα πιο δυνατή. Ο Χοσέ Καρντόσο ρίχνει το βάρος στην επίθεση, αφού πέρυσι η ομάδα του δεν σκόραρε και μένει να δούμε αν τα νέα πρόσωπα θα αλλάξουν την εικόνα. Η Πούμας πάντα τα βρίσκει σκούρα όταν αντιμετωπίζει την Τολούκα. Το παραδέχεται τόσο ο Γκιγιέρμο Βάσκες όσο και οι παίκτες του, αλλά ξέρουν ότι η ομοιογένεια που έχει διατηρηθεί από πέρυσι θα είναι όπλο. Άρχισε, πάντως, καλά τη σεζόν και είναι επικίνδυνη.

396. ΡΟΣΤΟΦ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Παραμένει αήττητη η Ροστόφ, αφού στην πρεμιέρα έφερε 1-1 υποδεχόμενη την Τερέκ, ενώ τη 2η αγωνιστική κέρδισε με 2-1 την Ούφα εκτός έδρας. Απουσιάζει ο Κιρέεφ (μ). Συνεχίζει τις μεταγραφές, αφού απέκτησε τους Νομπόα (μ) και Αζμούν (ε), ενώ αποχώρησε ο Ντζάκοφ (α). Στην δική της πρεμιέρα, η Κράσνονταρ έκανε καλό ξεκίνημα, με νίκη 1-0 στην έδρα της Άμκαρ. Τη 2η αγωνιστική όμως, ηττήθηκε με 1-0 μέσα στο «σπίτι» της από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Προέρχεται από δύσκολο ματς κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Λιγκ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Γκασίνσκι (μ). Εκτός παραμένει ο Ζοαοζίνιο (μ).

400. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΧΟΥΧΟΥΙ

Η Ατλέτικο Παρανά συνέχισε τον… αγωνιστικό της κατήφορο γνωρίζοντας την ήττα και από την Ατλέτικο Τουκουμάν εκτός έδρας. Ήταν η 6η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και πλέον αρχίζει να χάνει την επαφή της με την πρώτη πεντάδα. Εξέτισε ο βασικός επιθετικός Νοΐρ, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Χιμνάσια Χουχούι ηττήθηκε στο φινάλε από την Ντάγκλας Χεγκ. Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος μετρώντας πέντε ματς χωρίς νίκη, στα οποία έχει σκοράρει μόλις μια φορά. Εκτός έδρας, μάλιστα, μετρά 270 αγωνιστικά λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

401. ΛΕΟΥΒΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Άτυχη βάσει προγράμματος η Λέουβεν, καλείται να αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μία πολύ ισχυρή αντίπαλο. Θα παίξει με προσοχή στην άμυνα, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την αντίπαλό της. Τραυματίες οι Μπρούακερτ (δεξί χαφ) και Ρεγάλες (ε). Πιθανή η επιστροφή του Ενγκάβα (δεξί μπακ). Η Άντερλεχτ έδειξε εξ αρχής πως θα έχει τεράστια προβλήματα φέτος, αν δεν ενισχυθεί περισσότερο. Λογικά όμως, ομάδες σαν τη Λέουβεν μπορεί να τις νικήσει. Πήρε τον επιθετικό Οκάκα από τη Σαμπντόρια. Τραυματίες οι Κοντέ (εξτρέμ) και Πρατ (μ-ε, 1/0).

Championsbet: 100% μπόνους μέχρι 100 ευρώ

403. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08

Η Ρόζενμποργκ με το «διπλό» στο Σάντεφιορντ αύξησε την απόσταση από τη 2η θέση και μόνο με «αυτοκτονία» θα χάσει τον τίτλο. Έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα της οι δύο εκ των τεσσάρων νεοφερμένων, Μπιέρνταλ (στόπερ) και Στάμνεστρε (χαφ). Η Σάρπσμποργκ «ξεφούσκωσε» το τελευταίο δίμηνο (0-3-4 σε 7 αγώνες) και υποχωρεί συνεχώς. Γυρίζει από τιμωρία ο χαφ Τρόντσεν (14/1). Πρεμιέρα με γκολ έκαναν οι νεοαποκτηθέντες επιθετικοί, Κόβατς και Μόρτενσεν. Νέες προσθήκες οι Χάιντζε (γκολκίπερ), Γκρόβεν (μπακ).

407. ΟΛΙΜΠΟ – ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ

Η Ολίμπο πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή την φορά επί της Βελέζ Σάρσφιλντ, αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο προπονητής Ρούσο. Παραμένει εκτός ο σημαντικός αμυντικός Φούριος (12/0). Κάρτες συμπλήρωσαν οι μέσοι Μπλάνκο (14/3) και Μανσίγια (15/1). Η Νιούελς Ολντ Μπόις γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από την Ροζάριο. Δεν πήραν καλά το αποτέλεσμα οι οπαδοί, που δημιούργησαν επεισόδια μετά το ματς. Προβληματισμένος από τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του μετά το γκολ ο προπονητής Μπερνάρντι. Εξέτισε ο μέσος Βιγιάλμπα (13/0).

408. ΒΙΓΙΑ ΝΤΑΛΜΙΝ – ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ

Η Βίγια Νταλμίν νίκησε την Γκιγιέρμο Μπράουν εκτός έδρας και μεσοβδόμαδα την Χιμνάσια Μεντόζα σε εξ αναβολής ματς και με τις δύο συνεχόμενες νίκες ανέβηκε στην 4η θέση. Εντός έδρας μετρά μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Η Ινστιτούτο Κόρδοβα, αν κι έπαιξε για 23 λεπτά με παίκτη περισσότερο, έμεινε στην ισοπαλία με τη Φέρο Καρίλ εντός έδρας. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, ενώ παρέμεινε για 11ο παιχνίδι αήττητη και διατήρησε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ανέπαφη την εστία της.

409. ΜΠΟΚΑ ΟΥΝΙΔΟΣ – ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Η Μπόκα Ουνίδος επιβεβαίωσε την κακή της κατάσταση γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτή την φορά από την Γκουαρανί Αντόνιο Φράνκο. Μετρά τέσσερεις ήττες στα τελευταία πέντε και απομακρύνθηκε από την πρώτη πεντάδα. Δεν υπολογίζεται ο αμυντικός Μπράβο (14/2), που αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Η Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Λος Άντες εντός έδρας. Ήταν το πρώτο τρίποντο στα τελευταία πέντε ματς. Χωρίς γκολ στα τελευταία τρία εκτός έδρας. Παραμένει εκτός ο επιθετικός Περέιρα (16/4).

410. ΣΠΟΡΤ. ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΟΛ ΜΠΟΪΣ

Η Σπορτίβο Μπελγράνο είδε το αήττητο των 7 αγώνων να παίρνει τέλος, καθώς ηττήθηκε από την Πατρονάτο εκτός έδρας και παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία. Έχασαν το προηγούμενο οι επιθετικοί Ινσαουράλδε (21/4) και Λόπες (17/1) και παραμένουν εκτός. Εξέτισε ο αμυντικός Μάρτιν Γκαρσία. Η Ολ Μπόις δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία 22 λεπτά απέναντι στην Σπορτίβο Εστουδιάντες και ηττήθηκε. Έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη και παρέμεινε χαμηλά στην βαθμολογία. Εκτός έδρας, πάντως, είναι αήττητη στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα, όπου έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

412. ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Η Ρασίνγκ Κλουμπ, αν και προηγήθηκε, γνώρισε την ήττα από την Κίλμες εκτός έδρας και έχασε εκ νέου έδαφος. Παράπονα για τη διαιτησία από τον τερματοφύλακα Σάχα. Έχασαν το προηγούμενο και παραμένουν εκτός ο αμυντικός Πιγιούντ (13/0) και ο μέσος Βιδέλα (11/0). Η Μπελγράνο, παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την Μπόκα Τζούνιορς εντός έδρας. «Αξίζαμε τη νίκη», το σχόλιο του προπονητή Ζιελίνσκι. Ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρία ματς. Παρελθόν ο αμυντικός Αβελδάνιο. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

413. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Ιντερνασιονάλ, μετά την ήττα στον ημιτελικό του Λιμπερταδόρες, βρίσκεται σε κάμψη. Πρέπει επειγόντως ν’ αντιδράσει και μπορεί να το πράξει τώρα. Απόντες οι Ρουσέλ (αρ. μπακ, 6/0), Τζέφερσον (δεξί μπακ, 6/0), Παουλάο (στόπερ, 5/0), Άλεξ (μ, 9/0), Φρέιτας (μ, 10/0), Ζόρζε Ενρίκε (ε, 8/0). Η Σαπεκοένσε αντέδρασε ύστερα από δύο σερί ήττες. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά εκτός έδρας αποδυναμώνεται δραματικά. Τραυματίες οι Ράφαελ Λίμα (α, 14/0), Καμίλο (μ, 11/1), Τζιλ (μ-ε, 9/1), Κλέμπερ Σαντάνα (αμ. χαφ, 8/0), Έντμιλσον (ε, 7/0), γυρίζει ο Ρότζερ (ε, 6/1).

414. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΑΒΑΪ

Η Τζόινβιλ άλλαξε προπονητή, καθώς ο Άντιλσον Μπατίστα απολύθηκε και τη θέση του πήρε ο 53χρονος «γυρολόγος» Πάουλο Σέζαρ Γκουσμάο. Η αποστολή του είναι αρκετά δύσκολη. Απόντες οι Μάριο Σέρτζιο (αμ. χαφ, 7/0), Νάλντο (αμ. χαφ, 11/0), Ανσέλμο (αρ. χαφ, 14/0), Φαμπρίσιο (μ, 6/0), έχει φύγει ο Αουγκούστο Σέζαρ (αμ. χαφ, 7/0). Η Αβαΐ βρίσκεται σε πτώση. Πρέπει ν’ αντιδράσει, απέναντι σε μια ισάξια αντίπαλο. Λογικά, θα παίξει με αντεπιθέσεις. Τραυματίες οι Μαρκίνιος (μ, 6/1), Άντερσον Λόπες (ε, 11/3), Γουίλιαμ (ε, 6/1), σε καραντίνα ο Ούγκο (ε, 5/2).

415. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Η Φιγκεϊρένσε βρίσκεται σε πτώση και πρέπει ν’ αντιδράσει. Έχει καλή παράδοση απέναντι στην Πόντε Πρέτα, που είναι στα μέτρα της. Τραυματίες οι Τιάγκο Ελένο (στόπερ, 6/0), Ελιάς (ε, 5/0), τιμωρημένος ο Γιάγκο (μ, 12/0). Γυρίζει ο Κλέιτον (ε, 9/1), ίσως κι ο Κάρλος Αλμπέρτο (μ, 3/2). Η Πόντε Πρέτα έφτασε τα 7 επίσημα ματς χωρίς νίκη. Το κλίμα στις τάξεις της είναι πολύ άσχημο. Απόντες οι Γκίλσον (αρ. μπακ, 14/0), Μπίρο (ε, 15/6), Ντιέγκο Ολιβέιρα (ε, 14/2). Γυρίζουν οι Ρενάτο Τσάβες (στόπερ, 8/0), Σεσίνια (ε, 9/0).

416. ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Η Φλαμένγκο είναι ανεβασμένη. Ξεκινάει ως φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξει τις επιστροφές της. Απόντες οι Σαμίρ (στόπερ, 6/0), Ζόνας (μ, 10/0). Γυρίζουν οι Μπρεσάν (στόπερ, 4/0), Έμερσον Σέικ (ε, 6/1), μάλλον κι ο Πάολο Βίκτορ (τερμ., 7 συμμ.), έφυγε ο Αρτούρ Μαΐα (μ, 5/0). Η Σάντος με τον Ντοριβάλ Ζούνιορ μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα επίσημα ματς. Θα παίξει προσεκτικά. Απόντες οι Μπραζ (στόπερ, 13/1), Τσικίνιο (μ, 5/0), Λούκας Λίμα (μ, 13/1), Γκαμπριέλ (ε, 14/3), γυρίζουν οι Ρικάρντο Ολιβέιρα (ε, 14/8), Νέτο (ε, 6/0).

422. ΑΤΛ.ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΠΡΑΟΥΝ

Η Ατλέτικο Τουκουμάν συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας της Παρανά εντός έδρας. Σημείωσε την 3η συνεχόμενη νίκη της και 4η στα τελευταία 5 ματς και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -5 από την κορυφή. Εντός έδρας έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η Γκιγιέρμο Μπράουν γνώρισε την ήττα από τη Βίγια Νταλμίν εντός έδρας. Ήταν το 4ο συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη και παρέμεινε κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός έδρας μετρά τέσσερις ισοπαλίες στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της.

424. ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το Σαν Χοσέ δεν κατάφερε να κοντράρει το Βανκούβερ και γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα του. Είναι σταθερά προτελευταίο στη Δυτική Περιφέρεια, ενώ δυσκολεύεται πολύ στο σκοράρισμα. Τραυματίες ο αμυντικός Γκούντσον (17/1) και οι επιθετικοί Φουσίτο (2/0), Εμεγκάρα (7/1). Το Πόρτλαντ γνώρισε τη συντριβή στο Ντάλας συνεχίζοντας τις κακές εμφανίσεις, εκτός έδρας. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια, μακριά από το γήπεδο του, έχει ισάριθμες ήττες, με τέρματα 1-12. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι δεν έχει σημαντικές απουσίες.

426. ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Η Μπόκα Τζούνιορς νίκησε την Μπελγράνο και παρέμεινε μόνη πρώτη. Μεσοβδόμαδα νίκησε την Μπάνφιλντ 3-0 και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Κολάσο (11/0) και ο μέσος Λοδέιρο (12/1). Ο αμυντικός Περούτσι (12/0) και ο μέσος Πέρεζ (12/1) είναι τιμωρημένοι. Η Ουνιόν Σάντα Φε έμεινε στην ισοπαλία απέναντι στην Μπάνφιλντ. Παρέμεινε για 3ο ματς αήττητη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην πρώτη εξάδα. Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Λέο Σάντσες (16/1) και ο μέσος Ματίας Σάντσες (6/0).

427. ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Η Σπορτ Ρεσίφε αν δεν συνέλθει άμεσα, κινδυνεύει να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Εντός έδρας είναι μαχητική, αλλά πρέπει να προσέξει τις επιστροφές της. Τραυματίες οι Μαγκράο (τερμ., 2 συμμ.), Μαϊκόν Λεϊτέ (ε, 9/3), γυρίζει ο Ρενέ (αρ. μπακ, 14/0). Η Κρουζέιρο έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αν και τώρα ίσως μείνει ικανοποιημένη και με το βαθμό. Θα παίξει συντηρητικά. Απόντες οι Φαμπρίσιο (αρ. μπακ, 8/0), Μπρούνο Ροντρίγκο (στόπερ, 9/0), Άλισον (μ, 4/0), Ζοέλ (ε, 10/1), γυρίζει ο Γιουρίκο (μ, 3/0).

429. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Η Γουαδαλαχάρα έχει πολύ νωρίς το πρώτο της ντέρμπι. Στο γήπεδό της είναι δυνατή, αλλά η πίεση του κόσμου είναι μεγάλη και δεν την ευνοεί. Ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν και δεν θα βοηθήσει για να αποβάλει το άγχος. Ο Περέιρα (α) είναι τραυματίας. Η Κρουζ Αζούλ δέχτηκε και πάλι «χαστούκι» και μοιάζει να μην μπορεί να… γυρίσει σελίδα ούτε μετά την αλλαγή προπονητή. Ο Σέρχιο Μπουένο πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να δουλέψει στον τομέα της ψυχολογίας. Οι Χιμένες (ε), Φλόρες (α) είναι τραυματίες.

430. ΣΙΚΑΓΟ – ΝΤΑΛΑΣ

Το Σικάγο είχε την υπεροχή απέναντι στη Νιου Ίνγκλαντ αλλά δεν ήταν αποτελεσματικό. Έχει μόνο μία νίκη στους 9 τελευταίους αγώνες και σταθερά είναι στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Τραυματίες ο αμυντικός Λαρέντοβιτς (15/4) και ο επιθετικός Ματζί (5/0). Το Ντάλας είναι σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 5 σερί νίκες. Τα τέσσερα παιχνίδια πάντως ήταν στην πανίσχυρη έδρα του, αφού εκτός δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό. Σημαντικό είναι και ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

432. ΚΡ. ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Η Κρουσέρο ντελ Νόρτε γνώρισε την ήττα από την Χιμνάσια Λα Πλάτα εκτός έδρας. Ήταν η 3η συνεχόμενη στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Προβληματισμένος με την αμυντική λειτουργία ο προπονητής, Ράμπερτ. Αμφίβολος ο επιθετικός Άλβαρες (16/2). Η Ουρακάν επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς επικρατώντας της Εστουδιάντες εντός έδρας. Το τρίποντο έφερε ηρεμία, αλλά και μείωσε την πίεση προς τον προπονητή, Απούτσο, που διέψευσε τις φήμες ότι σκεφτόταν να παραιτηθεί. Δύσκολα θα προλάβουν ο αμυντικός Ετσεβερί


Σχετικά άρθρα

Τσιώκος: Combo και εμπιστοσύνη στους φιλοξενούμενους

Eπιτυχημένο το κείμενο της Τετάρτης, με τη στήλη να κάνει το 2/2 και να πληρώνει 2.45 και 1.78 απόδοση. Το κουπόνι του Σαββάτου (11/04), περιλαμβάνει δραστηριότητα σε Λευκορωσία και Νικαράγουα.

Μίλγουολ – Πιτέρμπορο

Συνολικά 12 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο σύλλογοι. Πέντε νίκες για τη Μίλγουολ, τέσσερις οι ισοπαλίες, ενώ τρία θετικά αποτελέσματα έχει πάρει η Πιτέρμπορο.

Πρόγραμμα στοιχήματος 10/7

Περιορισμένο είναι το σημερινό κουπόνι της Τρίτης, έχοντας τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ να ξεχωρίζει και το υπόλοιπο πρόγραμμα να καλύπτουν τα προκριματικά…

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com