Πρόγραμμα στοιχήματος 10/6

by Giorgos Tsiokos | 10 Ιουνίου 2021 00:19

Κάπως πιο ενδιαφέρον θα βρούμε το σημερινό κουπόνι της Πέμπτης. Ας δούμε τι έχουμε για απόψε.

Ακολουθήστε μας: σε Facebook[1] και Twitter[2]

Για αρχή, την κανονική διάρκεια στην Α-Λιγκ Αυστραλίας ολοκληρώνει το Μέλμπουρν Σίτι – Νιούκαστλ Τζετς. Σε τιμή 1.70 θα βρούμε τον άσο, με την ισοπαλία να ακολουθεί στο 3.80 και το διπλό να βρίσκεται στο 5.00. Σε απόδοση 1.80 πληρώνει το over, με το under να είναι στο 2.02, ενώ αντίστοιχες είναι οι τιμές σε g/g και n/g.

Περνάμε στη Λιγκ 1 Αλγερίας, όπου έχουμε 4 παιχνίδια. Μοιρασμένες είναι οι τιμές στο Μπόρτζ Μπου Αρερίντζ – Αΐν Μλιλά, προβάδισμα κοντά στο 2.10 έχουν ο άσος για το Μπελ Αμπές – Κλεφ, όπως και το διπλό στο Ρελιζάν – ΜC Οράν, ενώ σε απόδοση 2.40 προσφέρεται το διπλό για το Παραντού – Σετίφ.

Για τη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, σε τιμή 1.45 κυμαίνονται ο άσος για το Ίντερ Τούρκου – Μάριεχαμν και το διπλό στο Χάκα – Ελσίνκι. Πιο μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις για το Λάχτι – Ίλβες, ενώ κοντά στο 2.10 προσφέρονται τα διπλά στα Κότκα – ΧΙΦΚ Ελσίνκι και Σεϊναγιόεν – Κουόπιο.

Από τα διεθνή φιλικά της ημέρας, ξεχωρίζει το Εσθονία – Λετονία, όπου ο άσος είναι στο 2.22 και το under έχει πλεονέκτημα στο 1.78. Για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν Ουρουγουάης, κοντά στο 2.30 βρίσκουμε τα διπλά στα Ράμπλα Τζούνιορς – Ράσινγκ Κλουμπ, Ρότσα – Σεντράλ Εσπανιόλα και Σέρο – Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ.

Στο Περού, για το Κόπα Μπισεντενάριο, στο 2.00 κυμαίνονται τα διπλά στα Χουάν Άουριτς – Αλιάνσα Ατλέτικο και Κομέρσιο – Αλιάνσα Ουνιβερσιδάδ, στο 1.77 προσφέρεται ο άσος για το Αγιακούτσο – Κάρλος Στέιν, ενώ μοιρασμένο είναι το σετ για το Ντεπ. Μουνισιπάλ – Καντολάο.

Για την Πριμέρα Ντιβιζιόν Βενεζουέλας, στο 1.30 είναι ο άσος για το Καράκας – Λάλα και στο 1.75 ο άσος για το Ντεπ. Λάρα – Καραμπόμπο. Τέλος, για την ημιτελική φάση της Πριμέρα Α Κολομβίας, έχουμε το Ατλέτικο Τζούνιορ – Μιγιονάριος με τον άσο και το under να βρίσκονται κοντά στο 1.55, αλλά και το Ντεπόρτες Τολίμα – Λα Εκιδάδ αργότερα, με τον άσο στο 1.85 και το under στο 1.47.


Διαβάστε επίσης:

Η διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

Αλλαγές αποδόσεων: Οι λόγοι που αλλάζουν οι αποδόσεις στο στοίχημα

Ο τζίρος των στοιχηματικών site στην Ελλάδα

Endnotes:
  1. Facebook: https://www.facebook.com/betpicks.gr/
  2. Twitter: https://twitter.com/betpicksgr

Source URL: https://www.betpicks.gr/programma-stoichimatos-10-6-3/