Στοίχημα με σκόρερ

by betpicks | 14 Ιουνίου 2019 22:29

stoixima-me-scorer-intext-betpicksΘα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα. Είναι μία αγορά με αρκετά ελκυστικές αποδόσεις, δύσκολη προς επιβεβαίωση (αφού οι εταιρείες δεν χαρίζουν χρήματα) και ιδιαίτερα δημοφιλής στις μεγάλες διοργανώσεις και στα σπουδαία ντέρμπι. Τα πράγματα είναι απλά όσον αφορά την επεξήγηση της αγοράς -γενικότερα- και δεν θα μπερδευτείτε. Ποντάρετε ποιος παίκτης θα βάλει γκολ[1] στο παιχνίδι το οποίο έχετε διαλέξει και αν αυτός τα καταφέρει, τότε θα πληρωθείτε.

Αγορές σε Σκόρερ

Όπως σε κάθε στοιχηματική -και όχι μόνο- αγορά, έτσι και στο στοίχημα με σκόρερ ισχύει ο νόμος της προσφοράς και τη ζήτησης. Στην αρχή οι εταιρείες προσέφεραν κυρίως ποιος παίκτης θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Το ενδιαφέρον όμως των παικτών προσέθεσε και άλλες κατηγορίες. Ας τις δούμε όλες λοιπόν πριν προχωρήσουμε για να ξέρουμε πάνω σε τι μιλάμε και πως μπορούμε να παίξουμε στη συγκεκριμένη αγορά.

Πρώτο γκολ στον αγώνα: Εδώ ποντάρετε στον παίκτη που έχετε επιλέξει και θα πληρωθείτε αν πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Είναι η πιο κλασική αγορά.

Τελευταίο γκολ στον αγώνα: Σε αυτήν την περίπτωση ως κερδισμένο θεωρείται το στοίχημα, στο οποίο έχει παιχτεί ο παίκτης που θα σκοράρει το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή: Είναι η αγορά, η οποία κερδίζει διαρκώς έδαφος και τείνει να ξεπεράσει την πρώτη, αν δεν το έχει ήδη κάνει. Επιλέγετε τον παίκτη της αρεσκείας σας και πληρώνεστε αν βρει δίχτυα σε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα. Σε αυτήν την περίπτωση μειώνεται αισθητά η απόδοση, αφού η επιβεβαίωση γίνεται λιγότερο δύσκολη, αλλά υπάρχουν σαφώς και περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης.

Να σκοράρει 2+ γκολ: Αυτή η αγορά βγαίνει συνήθως πάνω στα «μεγάλα κανόνια» των ομάδων, όπως ο Μέσι, ο Ρονάλντο, ο Κέιν, ο Νεϊμάρ, ο Λουκάκου κ.ο.κ. Θα πληρωθείτε σε περίπτωση που ο επιλεγμένος παίκτης πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του: Σχετικά νεόκοπη αγορά, που δεν θα την βρείτε σε όλες τις εταιρείες, αλλά υπάρχει. Εδώ δεν ψάχνετε το πρώτο γκολ του αγώνα από τον παίκτη πάνω στον οποίο ποντάρατε, αλλά να πετύχει το πρώτο γκολ της δικής του ομάδας, ασχέτως αν είναι ή όχι το πρώτο γκολ του αγώνα.

Στοίχημα με σκόρερ: Χρήσιμα tips

Η απόδοση στο στοίχημα παίζει τον δικό της τεράστιο ρόλο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να θολώνει το μυαλό σας όταν βλέπετε κάτι που πληρώνει στο 5.00, στο 10.00, στο 20.00 ή στο 50.00! Γι’ αυτό ας δούμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να μπορείτε να παίξετε στοίχημα με σκόρερ.

Χρήσιμες επισημάνσεις για Στοίχημα με σκόρερ

Επειδή έχουν παρατηρηθεί κατά καιρούς αρκετές απορίες, καλό θα είναι να τις λύσουμε σε αυτόν εδώ τον οδηγό. Στις περισσότερες πλατφόρμες λοιπόν ισχύουν τα εξής αναφορικά με το στοίχημα με σκόρερ:

Το αυτογκόλ δεν μετράει ως γκολ. Δηλαδή αν ο παίκτης σας σκοράρει κατά της ομάδας του, δεν θα πληρωθείτε.

Επιστροφή στοιχήματος σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί. Αν ο επιλεγμένος παίκτης, δεν παίξει, ή περάσει στο γήπεδο αφού έχει σημειωθεί το πρώτο γκολ τότε το στοίχημα επιστρέφεται.

Χαμένο στοίχημα αν παίξει έστω και ένα δευτερόλεπτο. Μπορεί να σας φαίνεται άδικο αλλά δεν είναι. Αν έχετε ποντάρει σε κάποιον παίκτη σε κάποια από τις παραπάνω αγορές που προαναφέρθηκαν κι αυτός μπει ως αλλαγή στο τελευταίο λεπτό, τότε όλα τα στοιχήματα που έχετε παίξει είναι σε ισχύ κανονικά. Βέβαια πιθανότατα θα το χάσετε, αφού δεν υπάρχει χρόνος.

Εν κατακλείδι

Καταλήγοντας μπορούμε να πούμε ότι το στοίχημα σε σκόρερ έχει αυξημένο ρίσκο. Γι’  αυτό το λόγο εξάλλου είναι και ψηλά οι αποδόσεις. Θα σας προτείναμε να αποφύγετε τα μεγάλα πονταρίσματα. Μην ξεχνάτε ότι μία φάση μπορεί να τελειώσει το στοίχημά σας. Ένας τραυματισμός μπορεί να βγάλει τον παίκτη εκτός αγώνα. Γενικότερα ένα στοίχημα που έχει να κάνει με ένα και μόνο άτομο και όχι γενικότερα με τον αγώνα, έχει πολλές παραμέτρους που μπορούν να λειτουργήσουν εναντίον σας. Από την άλλη φυσικά, είναι αρκετά διασκεδαστικό, ανεβάζει την αδρεναλίνη και σε κάθε φάση (ιδιαίτερα αν έχετε παίξει πάνω σε κάποιον επιθετικό) υπάρχει η προσδοκία ενός σημαντικού κέρδους.

Endnotes:
  1. ποιος παίκτης θα βάλει γκολ: https://www.betpicks.gr/stoichima-sti-gonia-stoichima-korner/
  2. Ράμος: https://www.laliga.es/

Source URL: https://www.betpicks.gr/stoichima-me-skorer/