Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Betshop.gr πληροφορίες για τη νόμιμη στοιχηματική Betshop.gr

Betshop.gr_680x300

Betshop.gr : Γενικές πληροφορίες

 

Η ιστορία του Betshop ξεκινάει το 1997, όταν μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πάθος αποφάσισε να δημιουργήσει μια Στοιχηματική που θα προσέφερε πρωτοποριακές υπηρεσίες στοιχηματισμού με επίκεντρο τις ανερχόμενες αγορές της Ευρώπης.

 

Το Betshop ιδρύθηκε το 1998 και επεκτάθηκε με γρήγορους ρυθμούς μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών εγχειρημάτων. Το 2005 είχε γίνει μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές στοιχηματικές, έχοντας άδεια στην Ιταλία και διατηρώντας ένα δίκτυο με περισσότερα από 600 σημεία πώλησης.

 

Σήμερα, το Betshop.gr λειτουργεί υπό την αιγίδα της B2B Gaming Services χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της, έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών. Μέσω της B2B Gaming Services, το Betshop.gr επεκτείνεται στην ελληνική αγορά νόμιμα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία τυχερών παιχνιδιών.

 

Στοίχημα στο betshop.gr

 

Το Betshop.gr προσφέρει ένα σύστημα στοιχημάτων με προκαθορισμένες αποδόσεις για όλα τα αθλητικά γεγονότα, από Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέχρι Αμερικάνικο ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Χόκεϊ, Γκολφ, Τένις, Φόρμουλα 1, Σκι και μια ολόκληρη γκάμα άλλων αθλητικών και μη γεγονότων, π.χ. διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Κόσμος ή κυβερνητικές εκλογές.

 

Όλες οι δυνατότητες και οι διαδικασίες στοιχηματισμού είναι εύκολες και απλές, καθώς το Betshop θέλει όλοι οι πελάτες της να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της χωρίς να αντιμετωπίζουν καμία δυσκολία. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, όλες οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και η διαδικασία του στοιχηματισμού είναι απλή

 

Μετά από πολυετή παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία στον τομέα του στοιχηματισμού μέσω Ίντερνετ το Betshop.gr πλέον λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με το  Α.Φ.Μ της B2B Gaming Services Ltd

 

H διοίκηση του Betshop συνίσταται από μία ομάδα επαγγελματιών με υψηλά κίνητρα και ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών. Τα διοικητικά και τεχνικά γραφεία της βρίσκονται στο Λονδίνο. Έχει άδεια λειτουργίας από τις βρετανικές αρχές που της επιτρέπει να δέχεται στοιχήματα μέσω διαδικτύου από όλο τον κόσμο.

 

Η θέση του Betshop ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Ίντερνετ ενισχύεται από ένα μοναδικό αριθμό χαρακτηριστικών: πάνω από 3000 αθλητικά γεγονότα κάθε εβδομάδα, πάνω από 550+ δυνατότητες στοιχήματος για κάθε αγώνα, ταχύτατο σύστημα λήψης στοιχημάτων διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, ζωντανά αποτελέσματα όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων, άμεση επιβεβαίωση κερδισμένων στοιχημάτων και γρήγορες πληρωμές.

 

Οι περισσότεροι πελάτες της έχουν πρόσβαση μέσω του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή και του ίντερνετ ή χρησιμοποιώντας τα “Σημεία Ίντερνετ” που έχει το Betshop στην Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο και Ρουμανία.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

 

Η ιστοσελίδα του Betshop έχει βραβευθεί με το πιστοποιητικό Verisign, το οποίο και αποτελεί την πλέον αναγνωρισμένη εγγύηση ασφάλειας στο ίντερνετ σήμερα.

 

ΑΠΛΟΤΗΤΑ

 

Το Betshop.gr θέλει όλοι οι πελάτες τους, καινούργιοι και παλαιοί, να μπορούν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα της έτσι ώστε να στοιχηματίζουν χωρίς καμία δυσκολία. Θα βρείτε πως όλες οι πληροφορίες είναι σαφείς και η διαδικασία των στοιχημάτων απλή και ξεκάθαρη.

 

Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της άψογη εξυπηρέτηση από την αρχή της στοιχηματικής τους εμπειρίας ως το τέλος: από την αρχική πληροφόρηση και τις αποδόσεις, τα ζωντανά αποτελέσματα, την εκκαθάριση στοιχημάτων και κερδών, μέχρι και την τελική πληρωμή του πελάτη.

 

EGAMING AWARDS

 

Το Σεπτέμβριο 2007, το Betshop προτάθηκε για το Land-links Partnerships Operator of the Year από την Egaming Review. Το Betshop οφείλει το δικαίωμα αυτής της υποψηφιότητας στη γρήγορη ανάπτυξη των franchise σημείων πώλησης στοιχημάτων στην Ευρώπη. Λειτουργώντας σε 8 γλώσσες, το Betshop παρέχει στα σημεία πώλησης υπηρεσίες αθλητικών στοιχημάτων, καζίνο και πόκερ.

 

Το 2022 το Betshop.gr έλαβε δύο νέες διακρίσεις στο  Greek Bookmaker Awards 2022 για τις κατηγορίες ‘’Καλύτερες Αποδόσεις στο άθλημα του ποδοσφαίρου’’ και για τις ‘’Περισσότερες αγορές ανά παιχνίδι’’.

 

Το Betshop παρέχει νόμιμα τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα (αρ.50§12 Ν.4002/2011)

 

Προσφερόμενα αθλήματα


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΕΝΙΣ, ΒΟΛΕΪ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΜΕΡ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΟΤΟ GP, ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΓΚΟΛΦ, ΧΟΚΕΪ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ, ΡΑΓΚΜΠΙ, ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

 

Προσφερόμενα στοιχήματα


1Χ2, ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, UNDER/OVER, GOAL/NO GOAL, ΧΑΝΤΙΚΑΠ, ΗΜ/ΤΕΛ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ, ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ, 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΜΟΝΑ/ΖΥΓΑ, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΚΟΛ, ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ / ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ΛΕΠΤΟ ΠΡΩΤΟΥ ΓΚΟΛ, COMBO, COMBO HT, DRAW NO BET,COMBO HT GG/NG, WIN TO NIL, ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΠ (Live) Και πολλά ακόμα στοιχήματα σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα.

 

Ποσοστό γκανιότας

 

3% και 4% στις μεγάλες κατηγορίες ποδοσφαίρου.

 

Ελάχιστο στοίχημα σε παρολί και συστήματα


0.10 € είναι το ελάχιστο στοίχημα που μπορείτε να τοποθετήσετε στο Bethsop

 

Μέγιστα κέρδη


Το μέγιστο κέρδος ανά δελτίο στοιχήματος που περιλαμβάνει ποδοσφαιρικούς αγώνες από τις κατηγορίες Premier League Αγγλίας, Premier League Σκωτίας, Primera Division Ισπανίας, League1 Γαλλίας, Serie A Ιταλίας και Bundesliga1 Γερμανίας είναι πενήντα χιλιάδες ευρώ (€50.000).

 

Το μέγιστο ημερήσιο κέρδος είναι εκατό χιλιάδες ευρώ (€100.000).

 

Το μέγιστο εβδομαδιαίο κέρδος (7 ημερολογιακές μέρες) είναι διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (€250.000).

 

Το μέγιστο κέρδος ανά δελτίο στοιχήματος που περιλαμβάνει οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός (εκτός αυτών που αναφέρονται παραπάνω) είναι δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ (€15.000).

 

Το μέγιστο ημερήσιο κέρδος είναι είκοσι πέντε χιλιάδες ευρώ (€25.000).

 

Το μέγιστο εβδομαδιαίο κέρδος (7 ημερολογιακές μέρες) είναι εκατό χιλιάδες ευρώ (€100.000).

 

Όπου έχει τοποθετηθεί πολλαπλό στοίχημα που εμπεριέχει γεγονότα με διαφορετικά μέγιστα όρια κέρδους τότε θα ισχύει το χαμηλότερο όριο.

 

Επικονωνία

 

E-mail: cex@betshop.gr
Live chat
Τηλέφωνο: 2160028000

 

Μέθοδοι κατάθεσης:

 

Αμεση τραπεζική μεταφορά, Skrill, Neteller, Paysafe, Τραπεζική Μεταφορά, Unistream, WorldPay (Visa-Mastercard), Unistream Money Transfers.

 

Μέθοδοι ανάληψης:

 

Αμεση τραπεζική μεταφορά, Skrill, PaySafe, Neteller, Τραπεζική Μεταφορά, Unistream Money Transfers.

 

Mobile bet

 

Το Betshop.gr προσφέρει πλέον μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα για κινητά και τάμπλετ και μπορείτε να στοιχηματίσετε άπ’ όπου και αν βρίσκεστε

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

Νόμιμο στοίχημα στο Betshop.gr

Παράκληση σβήνετε τα cookies από τον υπολογιστή σας πριν από κάθε εγγραφή. Μπορείτε να σβήσετε τα cookies πατώντας CTRL + SHIFT + DELETE. Ετσι μας βοηθάτε ώστε να σας παρέχουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε περιεχόμενο.

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και με χαρά θα σας βοηθήσουμε! Το Betpicks.gr παραμένει από την 1η μέρα λειτουργίας του δίπλα στον παίκτη του στοιχήματος!

To Betpicks παραμένει πρωτοπώρο και προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ενημερωθούν μόνο για τις αξιόπιστες εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα..

Πληροφορίες

Ιστοσελίδα

Πρόσβαση

Στη Betshop.gr μπορείτε να έχετε πρόσβαση από όλες τις συσκευές, υπολογιστές, τάμπλετ, κινητά, καθώς πλέον προσφέρει τη νέα πλατφόρμα για κινητά και τάμπλετ.

Προιόντα

Στοίχημα, live στοίχημα, καζίνο, live casino, παιχνίδια, virtual παιχνίδια.

Νόμιμη λειτουργία

Η Betshop.gr λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα με την άδεια της B2B Gaming Services Ltd

Live streaming

H Betshop.gr προσφέρει μεταδόσεις live streaming

Μέθοδοι συναλλαγών

moneysafevisamastercardvisa-elctronskrillnetellerbankpaysafe

Ελάχιστη κατάθεση

1€

Ελάχιστη ανάληψη

10€

Εξυπηρέτηση πελατών  – Ελληνικά

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Betshop.gr με e-mail ή τηλεφωνικά

Live chat

Η υπηρεσία Live chat είναι διαθέσιμη στο Betshop.gr

Τηλέφωνο

Αριθμός τηλεφώνου: 8012224141

E-mail

cex@betshop.gr

Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών

8 το πρωί με 12 το βράδυ

Χρησιμοποιούμε cookies για γίνει ο ιστότοπος πιο λειτουργικός και να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. <br />Αν θέλετε να συνεχίσετε συμφωνείτε με την χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Alexa.com