Stoiximan και Ασιατικά: Συνάντηση κορυφής

by betpicks | 28 Φεβρουαρίου 2020 17:41

Ένας από τους κορυφαίους νόμιμους online bookmakers, ο stoiximan καλωσορίζει στην πλατφόρμα του τα ασιατικά στοιχήματα[1]. Πρόκειται για μία συνάντηση κορυφής, αφού τα ασιατικά είναι ίσως η καλύτερη αγορά στοιχήματος, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις αποδόσεις. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις stoiximan αποδόσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες, ο συνειρμός γίνεται αυτόματα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τα stoiximan ασιατικά.

Τι είναι τα ασιατικά στοιχήματα

Θα τα έχετε ακούσει αρκετές φορές, αλλά ενδεχομένως να μην έχετε παίξει σε αυτά ή ακόμη πιο πέρα… να έχετε ποντάρει και να μην το γνωρίζετε. Αυτό είναι και το πιθανότερο, καθώς σαν μία πρώτη σύσταση να σας πούμε ότι ασιατικό στοίχημα στο 0.5 είναι το over/under στα γκολ ποδοσφαίρου ή η διαφορά νίκης στο μπάσκετ και πολλά άλλα. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η αγορά των ασιατικών έχει εξαιρετικές αποδόσεις, διότι η γκανιότα* πέφτει πολύ χαμηλά. Έχει τις ρίζες του φυσικά στην Ασία. Από εκεί πήρε το όνομά της η συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος. Θα τη βρείτε με το όνομα Hang Chang.

Stoiximan Ασιατικά παραδείγματα

Για να πάρετε μία πρώτη γεύση θα κάνουμε μία σύντομη αναφορά στα πλέον δημοφιλή ασιατικά bets ξεκινώντας από το μικρότερο στο μεγαλύτερο (από αριθμητικής άποψης).

Ασιατικό στο μηδέν

Δεν είναι τίποτα άλλο από το Ισοπαλία Όχι Στοίχημα, κατά το κοινώς λεγόμενο draw no bet. Εδώ ποντάρετε σε όποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κερδίσει. Αν αυτό επιβεβαιωθεί παίρνετε όλη την απόδοση. Αν χάσει η ομάδα την οποία εμπιστευτήκατε, το στοίχημα είναι χαμένο. Αν πάλει έρθει ισοπαλία εκεί υπάρχει επιστροφή πονταρίσματος.

Ασιατικό στο μισό

Πρόκειται για το 0.5 που αναφέρθηκε στον πρόλογο σαν μία πρώτη γνωριμία με την κατηγορία stoiximan ασιατικά.

Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα ματς μπάσκετ. Παίζετε στο -8.5 στη γηπεδούχο. Αυτό σημαίνει πως ξεκινά χάνοντας 0-8.5 από τον αντίπαλό της. Αν κερδίσει με 9 ή περισσότερους πόντους διαφορά, τότε το στοίχημά σας είναι κερδισμένο. Αν όμως δεν γίνει αυτό τότε χάνετε.

Ασιατικό στη μονάδα (1)

Κι εδώ τα πράγματα είναι απλά. Το ασιατικό +/-1 διαφέρει από το ευρωπαϊκό στο ότι δεν υπάρχει ισοπαλία. Δεν θα βρείτε ποτέ ισοπαλία στα ασιατικά γενικότερα και φυσικά ούτε στα stoiximan ασιατικά. Οπότε αν το ματς κάτσει ακριβώς στο ένα γκολ διαφορά, τότε θεωρείται ισόπαλο αποτέλεσμα και χάνετε.

Stoiximan ασιατικά +/-0.25

Εδώ μπαίνουμε σε κάπως πιο εξειδικευμένες καταστάσεις, αλλά μη σας τρομάζει, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Κάπως έτσι λοιπόν ας πούμε ότι ποντάρετε στο -0.25 σε νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 2.00.

Αν το ματς έρθει διπλό, τότε κερδίζετε. Αν έρθει ισόπαλο παίρνετε πίσω το μισό σας ποντάρισμα. Αν έρθει άσος χάνετε. Προσφέρει δηλαδή μία ασφάλεια στην ισοπαλία.

Αν παίξετε σε νίκη των γηπεδούχων με +0,25 και οι έρθει άσος, τότε έχετε κέρδος όλη την απόδοση. Αν το ματς έρθει «Χ», τότε πάλι παίρνετε πίσω το μισό ποντάρισμα, αλλά πληρώνεστε και το άλλο μισό με την απόδοση, ενώ σε περίπτωση διπλού χάνετε.

Stoiximan ασιατικά +/-0.75

Περνάμε και στο άλλο δεκαδικό όριο, από το 0.25 δηλαδή στο 0.75.

Ας πούμε λοιπόν ότι παίζετε άσο στο -0.75. Τότε αν κερδίσει η γηπεδούχος με ένα γκολ, έχετε επιστροφή το μισό ποντάρισμα και το άλλο μισό το πληρώνεστε επί την απόδοση. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά παίρνετε όλη την απόδοση, αν έρθει ισοπαλία ή χάσει, τότε χάνετε κι εσείς το κεφάλαιό σας.

Σε περίπτωση που παίξετε διπλό με +0,75 και δεν χάσουν οι φιλοξενούμενοι, τότε παίρνετε όλο το κέρδος. Αν χάσουν με ένα γκολ όμως παίρνετε επιστροφή το 50% του κεφαλαίου και το άλλο μισό το χάνετε. Αν πάλι ηττηθούν με δύο ή περισσότερα γκολ, τότε χάνετε όλο το ποντάρισμα.

Stoiximan Ασιατικά: Η νέα λατρεία ξεκίνησε

Ο Stoiximan δικαιώνει τις προσδοκίες αυτών που τον εμπιστεύονται και έφερε στην πλατφόρμα του και τα ασιατικά στοιχήματα. Εξαιρετικές αποδόσεις, ποικίλα όρια και σημαντικές ευκαιρίες σε μία επιπλέον παροχή του μπουκ προς τους παίκτες του στοιχήματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
stoiximan[2]
Παίξε νόμιμα[3]
Παρουσίαση[4]
Η στοιχηματική που κάνει τη διαφορά στην ελληνική αγορά. 100% ελληνική. Αξιοπιστία, ασφάλεια, σιγουριά, εξαιρετικές αποδόσεις, ενώ προσφέρει τα περισσότερα ειδκά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα. Εξαιρετική πλατφόρμα, πολλές και καθημερινές προσφορές*, πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών, εξαιρετικό mobile. και το βασικότερο οι πιο γρήγορες πληρωμές από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Cash out* live streaming* μεταδόσεις και πολλές ακόμη υπηρεσίες προς τους εγγεγραμμένους πελάτες της (*Ισχύουν Οροι και Προυποθέσεις)
www.stoiximan.gr[5]
Endnotes:
  1. ασιατικά στοιχήματα: https://www.betpicks.gr/ti-einai-to-asiatiko-chantikap/
  2. [Image]: https://wlstoiximan.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_34b_65c_&affid=34&siteid=34&adid=65&c=
  3. Παίξε νόμιμα: https://wlstoiximan.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_34b_65c_&affid=34&siteid=34&adid=65&c=
  4. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/stoiximan/
  5. www.stoiximan.gr: https://wlstoiximan.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_34b_65c_&affid=34&siteid=34&adid=65&c=

Source URL: https://www.betpicks.gr/stoiximan-kai-asiatika-stoiximata/