Τα στατιστικά της ημέρας 1/10

by Konstantinos Spyropoulos | 1 Οκτωβρίου 2018 07:15

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1-4-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τα 4 από τα 5 τελευταία να έχουν έρθει g/g και την Κρίσταλ Πάλας να μην έχει χάσει στα 4 τελευταία. Η Μπόρνμουθ, δέχεται εδώ και 5 σερί αγώνες τέρμα, ενώ η Κρίσταλ Πάλας μετράει 3 σερί ματς χωρίς ήττα και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ και έχει φέρει 4 under στα 5 τελευταία της παιχνίδια.

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 3-7-3 η προϊστορία των δύο ομάδων, με τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα να έχουν έρθει g/g και την Ίνγκολσταντ να έχει δεχθεί γκολ στα 12 τελευταία. Η ίδια, δεν έχει νικήσει στα 4 τελευταία της ματς, μετρώντας 3 σερί ήττες, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα 9 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, εκ των οποίων τα 7 ήρθαν g/g. H Ουνιόν Βερολίνου κρατάει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και έχει φέρει 7 g/g στους 9 τελευταίους της αγώνες.

ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΣΟΥ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ: 0-2-6 η μεταξύ τους προϊστορία, με τα 4 από τα 5 τελευταία να έχουν έρθει over και την Αντάλιασπορ να μετράει 3 συνεχόμενες νίκες. Η Ανκαραγκουτσού μετράει 3 σερί νίκες, ενώ η Αντάλιασπορ δέχεται γκολ για 7 σερί ματς και μετράει 6 σερί over στα οποία τα 5 ήρθαν g/g.

ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ: 3-2-6 οι μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τα 3 τελευταία να έχουν έρθει g/g, την Χάμαρμπι να μην έχει ηττηθεί στα 5 πιο πρόσφατα και την Γκέτεμποργκ να έχει σκοράρει πρώτη στα 5 από τα 7 τελευταία. Η Χάμαρμπι δέχεται γκολ εδώ και 5 σερί ματς και δεν έχει νικήσει στα 5 τελευταία. Η Γκέτεμποργκ στα 5 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει δεν έχει νικήσει και έχει φέρει 4 g/g, ενώ έχει φέρει επίσης 8 over στα 10 πιο πρόσφατα.

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ: 0-1-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια. Η Σαν Μαρτίν στα 6 τελευταία ματς της έχει φέρει σε όλα το under, χωρίς να έχει πετύχει και μετρώντας 3 σερί ήττες. Η Μπάνφιλντ δεν έχει νικήσει στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει, έχοντας δεχθεί γκολ και στα 3, ενώ έχει φέρει επίσης 9 under στα 10 τελευταία.

ΣτοιχηματικήΠροσφορά
betshop.gr[1]
Παίξε νόμιμα[2]
Παρουσίαση[3]
Έχει μπει δυναμικά στο χώρο του ελληνικού στοιχήματος, ανακοινώνοντας συνεχώς βελτιώσεις στις υπηρεσίες της. Νόμιμη λειτουργία, συνδυάζει ανταγωνιστικές αποδόσεις και εξαιρετικά combo στοιχήματα! Νέα πλατφόρμα στο Live Στοίχημα, περισσότερες Live Streaming μεταδόσεις, αλλά και προσφορές* σε sportsbook και Casino! Κάθε μέρα που περνά «μεγαλώνει» και κερδίζει τις προτιμήσεις των παικτών. (Ισχύουν όροι και προυποθέσεις)
www.betshop.gr[4]
Endnotes:
  1. [Image]: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/
  2. Παίξε νόμιμα: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/
  3. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/betshop/
  4. www.betshop.gr: https://record.affiliates.betshop.gr/_eqrAewu903m2bnhOaaLAUmNd7ZgqdRLk/1/

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-1-10/