Τα στατιστικά της ημέρας 14/6

by Giorgos Tsiokos | 14 Ιουνίου 2019 10:23

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ – ΓΚΟΥΑΝΤΖΟΥ ΕΒΕΡΓΚΡΑΝΤΕ: 5-5-6 τα μεταξύ τους παιχνίδια, με τα 8 τελευταία να έχουν έρθει over, τα 7 από αυτά να έχουν έρθει g/g και την Σανγκάη να έχει νικήσει τα 3 πιο πρόσφατα. Η ίδια, κρατάει ένα αήττητο σερί 14 αγώνων μετρώντας 6 συνεχόμενες νίκες και έχει φέρει 6 over στα 7 τελευταία της παιχνίδια. Η Γκουανγκτζού, κρατάει ένα αήττητο σερί 6 αγώνων, μετράει 5 συνεχόμενες νίκες και έχει σκοράρει πρώτη στα 5 από τα 6 τελευταία της ματς.

ΚΑΣΙΜΑ ΑΝΤΛΕΡΣ – ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ: 13-0-5 η μεταξύ τους προϊστορία, με τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους να έχουν έρθει under και την Κασίμα να μετράει 3 σερί νίκες χωρίς να έχει σε γκολ. Η ίδια, δέχεται τέρμα εδώ και 3 συνεχόμενους αγώνες, ενώ η Τσερέζο Οσάκα, έχει πετύχει 3 σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, έχει φέρει 8 under στα 10 τελευταία της ματς και έχει σκοράρει πρώτη στα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα που έχει δώσει.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΒΟΛΙΒΙΑ: 3-3-1 η σύγχρονη προϊστορία τους, με την Βραζιλία να μην έχει χάσει στα 3 τελευταία παιχνίδια και να μην έχει δεχθεί γκολ. Η ίδια, παραμένει αήττητη για 10 σερί ματς, μετράει 3 συνεχόμενες νίκες και έχει φέρει 6 under στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Βολιβία, μετράει 7 σερί ματς χωρίς νίκη, έχει γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες χωρίς να έχει σκοράρει και έχει φέρει 5 under στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.

ΣΙΡΙΑΝΣΚΑ – ΓΙΟΝΚΕΠΙΝΓΚΣ: 3-1-4 η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Γιόνκεπινγκς να μην έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία του ματς έχοντας σκοράρει. Η Σιριάνσκα, έχει φέρει 4 under στους 5 πιο πρόσφατους αγώνες της, ενώ η Γιόνκεπινγκς, έχει φέρει 7 συνεχόμενα under και έχει σκοράρει πρώτη στα 8 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
Winmasters.gr[1]
Παίξε νόμιμα[2]
Παρουσίαση[3]
Μία πραγματικά μεγάλη στοιχηματική εταιρία ήρθε στην Ελλάδα και λειτουργεί νόμιμα. Η Winmasters φτιαγμένη 100% από Ελληνες, πλέον μετά την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, και άλλες ευρωπαικές αγορές, λειτουργεί νόμιμα και στην ελληνική αγορά! Πάρα πολλές εκπλήξεις στους εγγεγραμένους παίκτες που θυμίζουν παλιές εποχές, και πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη!
www.winmasters.gr[4]
Endnotes:
  1. [Image]: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  2. Παίξε νόμιμα: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  3. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/winmasters/
  4. www.winmasters.gr: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-14-6/