Τα στατιστικά της ημέρας 19/11

by Giorgos Tsiokos | 18 Νοεμβρίου 2020 23:32

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

Ακολουθήστε μας: σε Facebook[1] και Twitter[2]

ΤΕΛΣΤΑΡ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ: Παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Ολλανδίας. 9-3-5 τα μεταξύ τους ματς από το 2011, με τα 5 από τα 6 τελευταία να έχουν έρθει over και την Τέλσταρ να έχει κερδίσει στα 3 πιο πρόσφατα. Η Τέλσταρ, μετράει 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει φέρει 5 under στα 7 τελευταία της, ενώ η Ντόρντρεχτ έρχεται από 5 συνεχόμενες ήττες.

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ ΛΙΜΑ – ΚΑΧΑΜΑΡΚΑ: Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του Κλαουσούρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν Περού. 4-9-6 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2014, με τη Σαν Μαρτίν Λίμα να μην έχει ηττηθεί στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς και τα 5 τελευταία να έχουν έρθει under. Η Σαν Μαρτίν, έχει φέρει 5 under στους 6 τελευταίους της αγώνες και έχει σκοράρει πρώτη στους 6 από τους 8 πιο πρόσφατους που έχει δώσει. Η Καχαμάρκα, έχει φέρει 4 g/g στα 5 τελευταία της ματς.

ΑΝΤΟΦΑΓΚΑΣΤΑ – ΕΒΕΡΤΟΝ ΒΙΝΙΑ: Παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. 3-3-7 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες από το 2008, με τα 5 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους ματς να έχουν έρθει under και την Έβερτον ντε Βίνια να μην έχει ηττηθεί στα 4 πιο πρόσφατα. Η Αντοφαγκάστα, έχει δεχθεί γκολ στα 4 τελευταία της ματς, ενώ η Έβερτον ντε Βίνια, έχει φέρει 6 g/g στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει δώσει.

ΚΟΛΟ ΚΟΛΟ – ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ: Αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. 14-1-4 τα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2012, με τα 4 από τα 5 τελευταία να έχουν έρθει g/g και τα 6 από τα 7 πιο πρόσφατα να έχουν έρθει over. Η Κόλο Κόλο, έχει φέρει 4 under στις 5 τελευταίες της αναμετρήσεις, ενώ η Άουνταξ Ιταλιάνο από την άλλη πλευρά, έχει φέρει 7 over και 6 g/g στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.


Διαβάστε επίσης:

Η διαχείριση συναισθημάτων στο στοίχημα

Αλλαγές αποδόσεων: Οι λόγοι που αλλάζουν οι αποδόσεις στο στοίχημα

Ο τζίρος των στοιχηματικών site στην Ελλάδα

Endnotes:
  1. Facebook: https://www.facebook.com/betpicks.gr/
  2. Twitter: https://twitter.com/betpicksgr

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-19-11-3/