Τα στατιστικά της ημέρας 31/7

by Konstantinos Spyropoulos | 31 Ιουλίου 2018 07:15

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

ΧΑΠΟΕΛ ΜΠΕΡ ΣΕΒΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι ήρθε 5-0 υπέρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Χαποέλ Μπερ Σεβά έχει φέρει 5 g/g στις 6 τελευταίες της αναμετρήσεις και έχει σκοράρει πρώτη στα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κρατάει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων.

ΑΓΙΑΚΟΥΤΣΟ – ΣΠΟΡΤ ΡΟΣΑΡΙΟ: 1-05 η μεταξύ τους προϊστορία, με την Σπορτ Ροσάριο να έχει σκοράρει πρώτη στα 5 από τα 6 τελευταία και να έχει βγει νικήτρια πρώτου ημιχρόνου στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα. Το Αγιακούτσο είναι εδώ και 7 σερί ματς χωρίς νίκη και έχει φέρει 5 φορές το g/g στα 6 τελευταία της παιχνίδια, ενώ επίσης έχει δεχθεί πρώτη γκολ στα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα. Η Σπορτ Ροσάριο κρατάει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων και μετράει 4 συνεχόμενες νίκες.

ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΦΟΡΣ: 4-1-1 η προϊστορία των δύο ομάδων. Η Χάλμσταντ έχει δεχθεί γκολ στα 8 τελευταία ματς, φέρνοντάς τα και g/g. Δεν έχει πετύχει νίκη εδώ και 4 σερί αγώνες, έχει φέρει 7 over στα 9 πιο πρόσφατα και 4 g/g στα 5 τελευταία της ματς. Η Ντέγκεφορς δέχεται εδώ και 5 αγώνες τέρμα, φέρνοντας επίσης και g/g, ενώ έχει σκοράρει πρώτη στα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ: Η Ντεφένσα Χουστίσια νίκησε στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με σκορ 2-0. Η Ελ Νασιονάλ στους 9 τελευταίους της αγώνες, δεν έχει πετύχει νίκη, έχει δεχθεί σε όλους γκολ και το έχει δεχθεί πρώτη στους 8 από αυτούς. Η Ντεφένσα Χουστίσια μετράει 3 σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα σε καμία από αυτές.

ΧΟΡΧΕ ΒΙΛΣΤΕΡΜΑΝ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΟΥΕΝΚΑ: Ισοπαλία με σκορ 2-2 ήρθε η πρώτη μεταξύ τους συνάντηση. Η Χόρχε Βίλστερμαν δεν έχει νικήσει στα 3 τελευταία της ματς, ενώ στα 6 τελευταία της παιχνίδια έχει φέρει 5 over και 5 g/g. Η Ντεπορτίβο Κουένκα κρατάει ένα αήττητο σερί 7 αγώνων, έχοντας σκοράρει πρώτη σε όλους και έχοντας δεχθεί γκολ στους 3 τελευταίους από αυτούς.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
Winmasters.gr[1]
Παίξε νόμιμα[2]
Παρουσίαση[3]
Μία πραγματικά μεγάλη στοιχηματική εταιρία ήρθε στην Ελλάδα και λειτουργεί νόμιμα. Η Winmasters φτιαγμένη 100% από Ελληνες, πλέον μετά την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, και άλλες ευρωπαικές αγορές, λειτουργεί νόμιμα και στην ελληνική αγορά! Πάρα πολλές εκπλήξεις στους εγγεγραμένους παίκτες που θυμίζουν παλιές εποχές, και πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη!
www.winmasters.gr[4]
Endnotes:
  1. [Image]: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  2. Παίξε νόμιμα: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  3. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/winmasters/
  4. www.winmasters.gr: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-31-7/