Μακροχρόνια στοιχήματα: Ποντάρισμα με ορίζοντα

by betpicks | 14 Ιουνίου 2019 19:52

ante-post-betpicks-intextΤο βλέπετε συχνά ως κατηγορία… Μακροχρόνια στοιχήματα. Πολλοί από εσάς δεν κλικάρετε καν πάνω σε αυτό, άλλοι, οι περισσότεροι προφανώς καταλαβαίνετε ότι αναφέρεται σε κάτι που πρόκειται να γίνει και να τρέξει σε βάθος χρόνου.

Αυτά είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα. Τα λεγόμενα antepost στην αγγλική γλώσσα.

Οι δημοφιλέστερες αγορές

Όταν κάποιος παίζει σε μακροχρόνια στοιχήματα, συνήθως ποντάρει σε κατάκτηση μίας διοργάνωσης, είτε πρόκειται για πρωτάθλημα, είτε για Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro, Κόπα Αμέρικα[1] κ.ο.κ. Είναι αγορά η οποία συγκεντρώνει πάνω της το ενδιαφέρον των παικτών, αφού ιδιαίτερα όταν δεν μιλάμε για πρωτάθλημα, σε διοργανώσεις που τελειώνουν σε λιγότερο από ένα μήνα, οι αποδόσεις στα μακροχρόνια μας οδηγούν και σε χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα των ομάδων. Η δεύτερη πιο δημοφιλής αγορά στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι ο πρώτος σκόρερ σε μία διοργάνωση ή πρωτάθλημα. Είναι μία επιλογή που τραβά έντονα το ενδιαφέρον των παικτών και συγκεντρώνει σεβαστό τζίρο.

Αντίπαλος ο χρόνος

Στο στοίχημα ο χρόνος τρέχει γρήγορα, γενικά όταν μιλάμε για τυχερά παιχνίδια, η αδρεναλίνη ανεβαίνει και συνήθως οι παίκτες αποζητούν την άμεση ανταμοιβή. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αν γίνεται με πλάνο και στρατηγική δεν είναι απαραίτητα κακό. Αρκεί βέβαια να μην ποντάρετε όπου να’ ναι και να παίζετε απλά για να παίζετε, κατά το κοινώς λεγόμενο. Οπότε η δέσμευση ενός ποσού για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους παίκτες. Οπότε σπάνια θα δούμε μεγάλα ποσά να παίζονται σε κατάκτηση πρωταθλήματος, πολύ πιο εύκολα σε Μουντιάλ, Euro, Ευρωμπάσκετ [2]και άλλες παρόμοιες διοργανώσεις, οι οποίες τελειώνουν σε λιγότερο από έναν μήνα.

Σύμμαχος το cash out

Όπως προαναφέρθηκε η δέσμευση ενός ποσού για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι κάτι που δεν ταιριάζει με τη νοοτροπία και το σκεπτικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των παικτών. Ο τζόγος θέλει ταχύτητα, για να το πούμε έξω από τα δόντια. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν την «επένδυσή» τους να αποδίδει άμεσα. Σύμμαχος λοιπόν σε κάποιον που θέλει να παίξει με μακροχρόνιο ορίζοντα, επειδή πιστεύει ότι έχει βρει κάτι που του ταιριάζει και είναι μία αγορά με στοιχηματική αξία, είναι το cash out. Από αγωνιστική σε αγωνιστική, οι αποδόσεις στα antepost bets αυξομειώνονται. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο μπορούν να προκύψουν σημαντικές διαφορές, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να κλείσετε το στοίχημά σας με cash out.

Πως να ποντάρετε στα μακροχρόνια στοιχήματα

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κινηθείτε στα antepost έχει και αυτός τα δικά του μυστικά και τις δικές του τακτικές. Ας δούμε τις σημαντικότερες εξ’ αυτών:

Παρακολουθείτε τις εξελίξεις

Δεν μπορείτε να αφήσετε ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην τύχη του και να δείτε τι έγινε όταν τελειώσει η διοργάνωση. Πρέπει να είστε από πάνω του. Αγωνιστική προς αγωνιστική. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το κάνετε αυτό καλύτερα να μην παίξετε καθόλου σε antepost bet.

Endnotes:
  1. Κόπα Αμέρικα: https://en.wikipedia.org/wiki/Copa_Am%C3%A9rica
  2. Ευρωμπάσκετ : https://www.betpicks.gr/category/pickwin/

Source URL: https://www.betpicks.gr/makrochronia-stoichimata-pontarisma-me-orizonta/