Τα στατιστικά της ημέρας 29/6

by Giorgos Tsiokos | 29 Ιουνίου 2020 07:53

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

Ακολουθήστε μας: σε Facebook[1] και Twitter[2]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ: 7-5-2 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς να έχουν έρθει under και τον Ατρόμητο να μην έχει ηττηθεί σε κανένα από αυτά. Ο ίδιος, μετράει 3 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και έχει φέρει 8 under στα 9 πιο πρόσφατα που έχει δώσει, ενώ η Λάρισα έχει φέρει 5 over στις 6 τελευταίες της αναμετρήσεις.

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 9-6-4 η προϊστορία μεταξύ των δύο συλλόγων από τη σεζόν 06/07, όπου στα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έφεραν 5 over και 6 g/g. Η Χετάφε, έρχεται από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και έχει φέρει 5 under στα 6 τελευταία της ματς, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετράει 3 συνεχόμενες ήττες και έχει φέρει 6 under στους 8 πιο πρόσφατους αγώνες που έχει δώσει.

Διαβάστε ακόμα: Το ΕURO ήρθε στα Virtuals της Stoiximan![3]

ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 2-1-16 η πρόσφατη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τα 7 από τα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς να έχουν έρθει over και την Μπενφίκα να μην έχει ηττηθεί στα 6 πιο πρόσφατα μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες. Η Μαρίτιμο, έχει δεχθεί πρώτη γκολ στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ η Μπενφίκα έχει φέρει 6 g/g στα 7 τελευταία της ματς.

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΣΤΕΑΟΥΑ: 6-1-11 η παράδοση των δύο συλλόγων από το 2016, με τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια να έχουν έρθει under. Η Άστρα, έχει φέρει 5 over και 5 g/g στις 7 τελευταία της αναμετρήσεις και έχει δεχθεί πρώτη γκολ στις 6 από τις 8 πιο πρόσφατες που έχει δώσει. Η Στεάουα από την άλλη, έχει φέρει 6 over στα 8 τελευταία της ματς αλλά και 5 over στα 6 πιο πρόσφατα.


Διαβάστε επίσης:

Roi και Yield γιατί μας ενδιαφέρουν στο στοίχημα

Υπεύθυνο παιχνίδι στο διαδίκτυο

Η γκανιότα στο στοίχημα

Endnotes:
  1. Facebook: https://www.facebook.com/betpicks.gr/
  2. Twitter: https://twitter.com/betpicksgr
  3. Διαβάστε ακόμα: Το ΕURO ήρθε στα Virtuals της Stoiximan!: https://www.betpicks.gr/to-euro-irthe-sta-virtuals-tis-stoiximan/

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-29-6-2/