Τα στατιστικά της ημέρας 8/11

by Giorgos Tsiokos | 8 Νοεμβρίου 2019 02:08

Τα στατιστικά στοιχεία των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού κουπονιού της ημέρας.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 5-6-7 η μεταξύ τους παράδοση από τη σεζόν 08/09, με τα 4 από τα 5 τελευταία τους ματς να έχουν έρθει g/g και με τη Χοφενχάιμ να μην έχει ηττηθεί στα 4 πιο πρόσφατα. Η Κολωνία, έχει γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες και έχει φέρει 4 over στα 5 τελευταία της παιχνίδια, ενώ η Χοφενχάιμ, έχει πετύχει 5 συνεχόμενες νίκες έχοντας σκοράρει πρώτη.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: 3-3-6 τα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2013, με τη Μπολόνια να μην έχει ηττηθεί στα 7 πιο πρόσφατα, έχοντας σκοράρει πρώτη. Η Σασουόλο, έχει φέρει 4 over και 4 g/g στους 5 τελευταίους της αγώνες, ενώ η Μπολόνια, έχει φέρει 5 συνεχόμενα over και g/g και έχει σκοράρει πρώτη στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει.

Διαβάστε επίσης: Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες, τι να προσέξετε[1]

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: 13-2-2 η παράδοση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, με τα 4 από τα 5 τελευταία τους ματς να έχουν έρθει over και την ΑΕΚ Λάρνακας να μην έχει ηττηθεί στα 13 πιο πρόσφατα μετρώντας 4 συνεχόμενες νίκες. Η ίδια, κρατάει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων, έχει φέρει 5 g/g στους 7 τελευταίους της και έχει φέρει 3 σερί ισοπαλίες. Η Δόξα Κατωκοπιάς από την άλλη, μετράει 9 σερί ματς χωρίς νίκη, έχοντας φέρει 7 under σε αυτά.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ: 14-2-2 η μεταξύ τους προϊστορία, με τα 6 από τα 7 τελευταία τους ματς να έχουν έρθει over και g/g και με τη Φενέρμπαχτσε να μην έχει ηττηθεί στα 13 πιο πρόσφατα. Η ίδια, έχει δεχθεί τέρμα στους 5 τελευταίους της αγώνες, ενώ η Κασίμπασα, έχει φέρει 5 συνεχόμενα g/g και έχει σκοράρει πρώτη στα 7 από τα 8 τελευταία της παιχνίδια.

ΣτοιχηματικήΠληροφορίες
Winmasters.gr[2]
Παίξε νόμιμα[3]
Παρουσίαση[4]
Μία πραγματικά μεγάλη στοιχηματική εταιρία ήρθε στην Ελλάδα και λειτουργεί νόμιμα. Η Winmasters φτιαγμένη 100% από Ελληνες, πλέον μετά την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, και άλλες ευρωπαικές αγορές, λειτουργεί νόμιμα και στην ελληνική αγορά! Πάρα πολλές εκπλήξεις στους εγγεγραμένους παίκτες που θυμίζουν παλιές εποχές, και πραγματικά διαδέχονται η μία την άλλη!
www.winmasters.gr[5]
Endnotes:
  1. Διαβάστε επίσης: Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες, τι να προσέξετε: https://www.betpicks.gr/nees-stoichimatikes-platformes-ti-na-prosexete-pleonektimata-kai-meionektimata/
  2. [Image]: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  3. Παίξε νόμιμα: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776
  4. Παρουσίαση: https://www.betpicks.gr/stoichimatikes/winmasters/
  5. www.winmasters.gr: https://affiliatesys.winmasters.com/redirect.aspx?pid=4465&bid=2776

Source URL: https://www.betpicks.gr/ta-statistika-tis-imeras-8-11-2/