ΔΩΡΟ* ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΨΑΡΑΔΕΣ» ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΔΩΡΟ* ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΨΑΡΑΔΕΣ»
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet of the Day (2/5): Περνάει» το «τριφύλλι»

Τέταρτο ματς σήμερα το βράδυ στις 20:30 για τη σειρά της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη. 

Τέταρτο ματς σήμερα το βράδυ στις 20:30 για τη σειρά της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη. 

Posted by Bet of the Day
Bet of the Day
| Date: 02 Μαΐου, 2025
Date: 02 Μαΐου, 2025
betpicks-generic.jpg

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε αυτό που ήθελε την Τετάρτη το βράδυ, επικρατώντας με 81-77 της Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και παίρνοντας ξανά το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον, προηγείται με 2-1 της σειράς και επιζητά άλλη μια νίκη για να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ του Άμπου Ντάμπι.

Το πιο σημαντικό, πάντως, από την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι πως «ξύπνησε» ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός MVP της φετινής διοργάνωσης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και αν συνεχίσει έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Πολύ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του απίθανου Ντίνου Μήτογλου, ο οποίος έκανε επιτέλους μία εμφάνιση αντάξια της αξίας του, σημειώνοντας 18 πόντους με 4/5 τρίποντο και μαζεύοντας 6 ριμπάουντ. Έτσι, πλέον, οι Τούρκοι πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερους παίκτες, πέραν των γνωστών και αυτό διευκολύνει το έργο των «πράσινων».

«Χθες κάναμε hustle παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση γιατί ξέραμε πως ήταν ματς "κλειδί" για εμάς, για την σειρά. Για τρεις περιόδους παίξαμε τέλειο μπάσκετ, αλλά ξανά στην τέταρτη κάναμε πολλά λάθη και ρισκάραμε στο ματς να γίνει ό,τι στο δεύτερο στην Αθήνα. Με τους Μήτογλου, Σλούκα και Ναν βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε το παιχνίδι.

☆☆☆☆☆
★★★★★
Υποβρύχια προσφορά* χωρίς κατάθεση & 3 Playstation 5 Pro
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι μόνο 2-1, είδαμε ότι η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, παίζει επιθετικό μπάσκετ με double-team, τριπλή άμυνα πάνω στον Ναν, τον Σλούκα. Πρέπει να βρούμε σκορ από άλλους παίκτες, όπως βρήκαμε χθες με τον Μήτογλου. Πρέπει να σκοράρουν καλύτερα οι παίκτες στην περίμετρο.

Θα είναι δύσκολο, η σειρά συνεχίζεται, τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πήραμε το πλεονέκτημα, θα είναι δύσκολο ματς, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Κάθε ματς είναι δύσκολο απέναντί τους», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν σε χθεσινές του δηλώσεις και πρόσθεσε, αναφερόμενος στον Κέντρικ Ναν:

«Στο ματς της Τετάρτης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ έξυπνος, βρήκε πολλές φορές τον ελεύθερο παίκτη και αυτό είναι καλό. Όταν βρίσκεις τον ελεύθερο παίκτη, ανοίγουν την άμυνα και τότε βρήκε το παιχνίδι του ο Ναν.

Του είπα να μην συγκεντρωθεί στην άμυνα, απλά να κάνει το παιχνίδι του, να προσπαθήσει να σκοράρει αλλά να είναι έξυπνος και αν τον μαρκάρουν να δώσει την μπάλα και να την πάρει ξανά μετά».

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
02/05
20:30
Αναντολού Εφές
- Παναθηναϊκός
2 20.00
2.00
-

Πάμε, τώρα, στο ζουμί της υπόθεσης. Η Αναντολού Εφές βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να κερδίσει, αλλιώς πάει σπίτι της. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο χαλαρός ψυχολογικά και με τον Κέντρικ Ναν ηγέτη του μπορεί να κάνει ξανά τη ζημιά. Το «διπλό» σε τιμές αουτσάιντερ είναι εξαιρετικό.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OPEN
02/05 - 20:30
Αναντολού Εφές
- Παναθηναϊκός
Πρόταση
2
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
20.00
-

Πάμε, τώρα, στο ζουμί της υπόθεσης. Η Αναντολού Εφές βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να κερδίσει, αλλιώς πάει σπίτι της. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ πιο χαλαρός ψυχολογικά και με τον Κέντρικ Ναν ηγέτη του μπορεί να κάνει ξανά τη ζημιά. Το «διπλό» σε τιμές αουτσάιντερ είναι εξαιρετικό.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Netbet
Winmasters
Betsson