Η winmasters σκοράρει στο παρκέ του Final Four της Euroleague, προσφέροντας τις καλύτερες αποδόσεις! (23/5)

Η ώρα που περίμεναν οι απανταχού μπασκετόφιλοι έφτασε!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν έναν «αιώνιο» τελικό, στο Final Four της Euroleague.
Ωστόσο, εμπόδιο στον δρόμο για κάτι τέτοιο, η Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους για τους «πράσινους» και η Μονακό του Βασίλη Σπανούλη για τους «ερυθρόλευκους».
55 Δώρα* στo Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός
Πρώτο στον «χορό» των ημιτελικών ρίχνεται το «τριφύλλι» (18:00), το οποίο είναι το φαβορί στη winmasters, στην κόντρα με τη Φενέρ. Η νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν προσφέρεται στο 1.71, ενώ το ενδεχόμενο να περάσει η Φενέρμπαχτσε δίνεται στο 2.20.
Για εσάς που σας αρέσουν τα χάντικαπ, το -3,5 του Παναθηναϊκού το βρίσκουμε στο 2.05, ενώ το +2,5 της Φενέρ στο 1.90. Το line των πόντων τοποθετείται στο 159,5, με το Over να είναι στο 1.88 και το Under στο 1.93.
Bet builder & top match με μοναδικά δώρα* και πλούσιες επιβραβεύσεις* από τη winmasters!
55 Δώρα* στo Ολυμπιακός – Μονακό
Με την ελπίδα ο ένας συμμετέχοντας του τελικού να είναι ελληνικής απόχρωσης, στις 21:00 ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονακό.
Το σενάριο να τα καταφέρει ανέρχεται στο 1.58, σε τιμή δηλαδή ξεκάθαρου φαβορί στη winmasters. Αντίθετα, η νίκη των Μονεγάσκων τοποθετείται στο 2.44.
Πιο ψηλά εδώ το line των πόντων, στο 162,5, με το Over και το Under να έχουν επί της ουσίας την ίδια τιμή (1.91-1.90). Το χάντικαπ -4,5 υπέρ των Πειραιωτών είναι στο 1.98, με το +2,5 των Γάλλων να το συναντάμε στο 2.09.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 1114 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις