Ξεκίνημα από τη Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής, όπου είμαστε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του Κλαουσούρα. Από το αποψινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής, ξεχώρισα το Ράσινγκ Κλουμπ - Ντεφένσα Χουστίσια, που λαμβάνει μέρος στο «Πρεσιντέντε Περόν» της Αβεγιανέδα.
Σε κακό μομέντουμ βρίσκουμε τους γηπεδούχους, που έρχονται από ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Σέντραλ Κόρδοβα, ενώ νωρίτερα είχαν αποκλειστεί από τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τώρα το σύνολο του κόουτς Κόστας, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αναφορικά με τη μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Κλαουσούρα και καλείται να ψάξει αποκλειστικά το τρίποντο απόψε.
Στην άλλη μεριά η Ντεφένσα, βγάζει αστάθεια το τελευταίο διάστημα και έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες. Βρίσκεται εξίσου σε δύσκολη θέση για τη μάχη της πρώτης 8άδας του ομίλου (τελική φάση), ωστόσο δεν έχει πετύχει ακόμη διπλό φέτος (0-3-3), ενώ κόντρα στη Ράσινγκ Κλουμπ, μετράει επτά διαδοχικές συναντήσεις χωρίς νίκη (2-5-0).
Περιμένω λοιπόν από τους γηπεδούχους, να έχουν το πάνω χέρι απόψε, στο κατάμεστο γήπεδό τους. Είναι σαφώς ανώτερη ομάδα, ενώ έχει πιο υψηλές βλέψεις για φέτος, σε αντίθεση με τη μέτρια ποιοτικά, Ντεφένσα. Βρίσκω αξία στον άσο λοιπόν, σε απόδοση 1.95 στη Stoiximan.
Ολοκληρώνω τις επιλογές μου από το Ελ Σαλβαδόρ και το Απερτούρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπου ξεχώρισα το Φίρπο - ΦΑΣ, για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Δε θα σταθώ πολύ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Πρόκειται για δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και ξεχωρίζουν για το άκρως επιθετικό στιλ παιχνιδιού τους. Αμφότερες βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι-οφ, με τη Φίρπο να έχει 46 βαθμούς και τη ΦΑΣ να έχει 41 βαθμούς. Μάλιστα, διαθέτουν με διαφορά τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία, με 43 γκολ ενεργητικό για τη Φίρπο και 44 τέρματα για τη ΦΑΣ.
Αμφότερες δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και περιμένω να ψάξουν στα ίσα τους τρεις βαθμούς, όπως άλλωστε συνηθίζουν. Έτσι λοιπόν, σε συνδυασμό με τις παραγωγικές τους επιθέσεις, περιμένω να βρουν δίχτυα. Σε τιμή 1.67 το γκολ/γκολ στη Novibet.