Ολοκληρώνεται απόψε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής για το Απερτούρα της Λίγκα Προφεσιονάλ της Αργεντινής και μεγάλο ενδιαφέρον πέφτει στο «Μας Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες, όπου η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται την Μπάνφιλντ.
Ιστορικό το αποψινό παιχνίδι για τη Ρίβερ Πλέιτ. Η ομάδα της πρωτεύουσας, ερχόμενη από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις και μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα της Βέλες Σάρσφιλντ την περασμένη αγωνιστική, ανακοίνωσε μέσω των social media την απομάκρυνση του προπονητή της, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.
Ο μεγάλος κόουτς των «μιγιονάριος», που έχει γράψει ιστορία στον σύλλογο, αποφάσισε να παραιτηθεί και με δική του ομιλία ανακοίνωσε και επισήμως, πως το παιχνίδι με την Μπάνφιλντ, θα είναι και το τελευταίο. Έτσι, η ατμόσφαιρα απόψε θα είναι αρκετά ιδιαίτερη, με τους φιλάθλους της ομάδας να θέλουν να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγαπημένο τους, Γκαγιάρδο.
Καλή ευκαιρία είναι μάλιστα για τον ίδιο να φύγει και με ψηλά το κεφάλι, αφού τελευταίο του εμπόδιο, είναι αυτό της υποδεέστερης ποιοτικά, Μπάνφιλντ. Δέχεται αποδοκιμασίες εδώ και καιρό, η ομάδα είναι σε κρίση και θεωρώ πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία για τους παίκτες του να ξεσπάσουν και να πανηγυρίσουν μία εύκολη νίκη, που θα δώσει ψυχολογία για τις αλλαγές που θα έρθουν στο εσωτερικό της.
Σωστά βρίσκουμε σε τιμές καθαρού φαβορί τους γηπεδούχους και περιμένοντας πως θα πάρουν εύκολα τους τρεις βαθμούς απόψε, θα πάω στον άσο με -1 γκολ ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ-ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ 1 (-1 ΑΣΙΑΤΙΚΟ) 1.90