Pick&Win: Χωρίς άγχος στο Σαντιάγο
Posted by editor
| Date: 02 Νοεμβρίου, 2024
Date: 02 Νοεμβρίου, 2024

Έχουμε ξεκίνημα στην τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής απόψε. Μία η επιλογή που ξεχώρισα από το πρόγραμμα.
Στροφή στο «Εστάδιο Μπισεντενάριο» του Σαντιάγο, όπου η Άουνταξ Ιταλιάνο υποδέχεται την Ντεπόρτες Κοπιαπό, για την τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν Χιλής. Σημαντικό πως καμία από τις δύο ομάδες δεν πέτυχε τους στόχους της για τη φετινή σεζόν. Η Άουνταξ Ιταλιάνο, αν και ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να πάρει το διασυλλογικό εισιτήριο (πρώτη 7άδα), δεν τα κατάφερε και μάλιστα οριακά μπόρεσε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στην άλλη πλευρά η Ντεπόρτες Κοπιαπό, παρά το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε φέτος, αμυντικά έβγαλε πολλές αδυναμίες, οι οποίες της στοίχισαν. Έτσι, δεν κατάφερε να «σώσει» την κατηγορία και την περασμένη αγωνιστική, υποβιβάστηκε και μαθηματικά, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα απέναντι στην Έβερτον ντε Βίνια, με σκορ 3-5. Έτσι, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν δίχως βαθμολογικό άγχος απόψε, καθώς δεν κυνηγούν κάτι, με την Άουνταξ να έχει εξασφαλίσει την παραμονή και την Κοπιαπό να έχει ήδη υποβιβαστεί. Επομένως, εκτιμώ πως θα παίξουν δίχως σκοπιμότητες απόψε και θα ψάξουν στα ίσα τους τρεις βαθμούς. Στρέφομαι λοιπόν στο over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.75 στο PameStoixima.gr23:00 ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ-ΚΟΠΙΑΠΟ Over 2.5 1.75 (PameStoixima.gr)
«21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |»