World Cup έπαθλα* εδώ ↩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
World Cup έπαθλα* εδώ ↩
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελειώνει η πρώτη αγωνιστική των ομίλων με ενισχυμένες αποδόσεις! (17/6)

Posted by BetPicks
BetPicks
| Date: 17 Ιουνίου, 2026
Date: 17 Ιουνίου, 2026
novibet deltia.jpg

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ ολοκληρώνεται με τέσσερις άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Τη δική της πρεμιέρα κάνει η Πορτογαλία, η οποία αντιμετωπίζει τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του φαβορί. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει στο τουρνουά θέλοντας να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.

Διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο και θα συναντήσει έναν αντίπαλο που γιορτάζει και μόνο με τη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Πορτογαλία – ΛΔ Κονγκό 1: 1.30 X: 3.70 2: 4.75

Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα δεν είναι άλλη από το Αγγλία – Κροατία. Σε μία αναβίωση του ημιτελικού του 2018, οι Άγγλοι ψάχνουν «εκδίκηση» για τον τότε αποκλεισμό τους.

Άλλωστε οι Άγγλοι για άλλη μία διοργάνωση πηγαίνουν με ένα και μόνο στόχο. Να φέρουν το τρόπαιο πίσω στο «σπίτι». Ο Τούχελ δέχτηκε κριτική για κάποιες από τις επιλογές του και μένει να φανεί ποιος θα δικαιωθεί στο τέλος.

Η Κροατία από την άλλη έχει δύο σερί παρουσίες στην 4αδα, οπότε οι στόχοι είναι και πάλι υψηλοί. Η εμπειρία στο ρόστερ παραμένει αλλά ο Ντάλιτς τη συνδύασε και με κάποια «φρέσκα» πρόσωπα.

Αγγλία – Κροατία 1: 1.75 X: 3.70 2: 4.75

Λίγο αργότερα η Γκάνα και ο Παναμάς ντεμπουτάρουν στο Τορόντο έχοντας ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

☆☆☆☆☆
★★★★★
Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 15€ Wolt & 10€ Paysafe & ακόμα 1000 δώρα*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «Μαύρα Αστέρια» μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Παναμάς δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος.

Ήδη υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις στις πρεμιέρες οπότε όλα είναι δυνατά σε κάθε ματς.

Γκάνα – Παναμάς 1: 2.25 X: 3.35 2: 3.25

Το τελευταίο ματς της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, είναι αυτό ανάμεσα στο Ουζμπεκιστάν και την Κολομβία.

Οι Ουζμπέκοι βρίσκονται για πρώτη φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και με τον Καναβάρο στον πάγκο θέλουν να πετύχουν κάποια έκπληξη.

Η Κολομβία, με ηγέτες τους Λουίς Ντίας και Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να περάσει αρχικά τη φάση των ομίλων και στη συνέχεια να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα.

Ουζμπεκιστάν – Κολομβία 1: 8.80 X: 4.45 2: 1.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS 
Βρέθηκε στοιχηματική με:
gift-hpw-blue-250x250.png
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ BETPICKS 
  • check-pamestoixima.svg
    Εύκολη εγγραφή
  • check-pamestoixima.svg
    Άμεση ταυτοποίηση
  • check-pamestoixima.svg
    Γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift-hpw-blue-60x60.png moving-circle-text-svg-xoris-katathesi-edo.svg