Στρατηγική στο στοίχημα

Δείτε περισσότερα

Combo bets: Τι είναι; Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα combo bets είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων. Αυξάνουν το ρίσκο αλλά ταυτόχρονα ανεβάζουν την απόδοση μαζί με την αδρεναλίνη.

Στοίχημα σε μία λίγκα: Πώς να κάνετε την επιλογή σας

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για να επιτύχετε παίζοντας στοίχημα είναι η γνώση. Μείνει σε μία λίγκα και μάθε τα πάντα γι’ αυτήν και τις ομάδες της

Παρολί στο στοίχημα

Αν και είναι από τις πλέον κλασικές επιλογές, οι παίκτες δεν έχουν βαρεθεί το παρολί στο στοίχημα. Μικρό ποντάρισμα με μεγάλες προσδοκίες κέρδους.

Νέες στοιχηματικές πλατφόρμες: Τι να προσέξετε; Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Με τη νομιμοποίηση του online betting στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια, οι νέες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν δεδομένα αξιοπιστία και ασφάλεια

Στοίχημα τένις

Από τα πιο συναρπαστικά και δημοφιλή σπορ…

Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα: Η εξέλιξη

Το online betting στην Ελλάδα βρίσκεται σε χρονιά ενηλικίωσης. Ήταν το 2000 που άρχισαν να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους οι πρώτες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Ταυτοποίηση

Η ταυτοποίηση των πελατών είναι ένας πολύ…

Επιλογή tipster: Ποιος είναι ο κατάλληλος;

Ο άνθρωπος ως ύπαρξη αναζητά πάντα τον ταγό, αυτόν που θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτόν που θα πάρει την ευθύνη. Στο στοίχημα είναι ο tipster

Ευρωπαϊκό χάντικαπ

Μία από τις αγορές που κερδίζουν συνεχώς έδαφος είναι τα χάντικαπ. Αυτά διαχωρίζονται σε ευρωπαϊκό και ασιατικό. Εδώ θα ασχοληθούμε με το ευρωπαϊκό χάντικαπ

Η αλλαγή των αποδόσεων

Πέφτει η τάδε απόδοση, ανέβηκε το δείνα σημείο. Πόσες φορές δεν το συναντάτε αυτό στο στοίχημα; Πάρα πολλές. Η αλλαγή των αποδόσεων στο μικροσκόπιο

Στοίχημα με σκόρερ

Θα μιλήσουμε για λίγο πιο ειδικές καταστάσεις σε αυτόν τον οδηγό. Πρόκειται για στοίχημα πάνω σε παίκτες και στο ενδεχόμενο να βρούνε δίχτυα.

Ποντάρισμα στην ισοπαλία

Η ισοπαλία, το «χηνάρι» όπως αναφέρεται στη γλώσσα του στοιχήματος τραβάει πάνω του αρκετό ενδιαφέρον και σοβαρά πονταρίσματα

Στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Αν θέλετε να παίξετε σοβαρά online, τότε το στοίχημα με ηλεκτρονικό πορτοφόλι πρέπει να μπει στη ζωή σας και να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

ROI και Yield και γιατί μας ενδιαφέρουν;

ROI και Yield: Δύο λέξεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις στοιχηματικές κουβέντες. Δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα από διαφορετική γωνία θέασης.


Τελικός Europa League: H Λίβερπουλ το φαβορί, η Σεβίλλη την παράδοση

Τελικός Europa League: H Λίβερπουλ το φαβορί, η Σεβίλλη την παράδοση

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Europa League έφτασε, με τη Λίβερπουλ και την Σεβίλλη να αναμετρώνται απόψε στο “St. Jakob-Park” της Βασιλείας, με σκοπό να γράψουν την δική τους ιστορία , με φόντο μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Αναμφίβολα, η Σεβίλλη θεωρείται η πολυνίκης του θεσμού, καθώς σε 4 τελικούς έχει ισάριθμες κατακτήσεις (2006, 2007, 2014, 2015) και είναι πρώτη στην σχετική λίστα, με την Λίβερπουλ να την ακολουθεί με 3 (1973, 1976, 2001). Η ισπανική ομάδα, ύστερα από την πρόκρισή της επί της Σαχτάρ, έγινε η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται σε τρεις διαδοχικούς τελικούς σε UEFA και Europa League. Απέναντι της, θα συναντήσει τους κόκκινους του Μέρσεσαΐντ, οι οποίοι έπειτα από 9 χρόνια βρίσκονται ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό, τον 12ο συνολικά στην ιστορία τους. Παίκτες και προπονητικό τιμ και από τις δύο πλευρές δηλώνουν έτοιμοι να για την αναμέτρηση και το ποδοσφαιρικό κοινό ανυπομονεί για έναν μοναδικό αγώνα με έντονες συγκινήσεις.

Στιγμές του 2001 θέλει να ξαναζήσει η Λίβερπουλ

Όσον αφορά στην προϊστορία, από την μία πλευρά η Λίβερπουλ απαριθμεί 3 τρόπαια σε ισάριθμους τελικούς, με την τελευταία κατάκτηση ωστόσο να συμβαίνει 15 χρόνια πριν, και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2000-2001. Σε εκείνον τον συγκλονιστικό αγώνα, ο οποίος θεωρείται ως έναν από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς στην ιστορία της διοργάνωσης, η Λίβερπουλ υπό της οδηγίες του Ζεράρ Ουγιέ επικράτησε με σκορ 5-4 στην παράταση επί της “πρωτάρας” Αλαβές. Με τον Γιούργκεν Κλοπ πλέον στο τιμόνι, η ομάδα του Μέρσεσαΐντ σκοπεύει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να σηκώσει ύστερα από καιρό το τρόπαιο, κλείνοντας τη χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.

Sevilla…League

Στο αντίπαλο στρατόπεδο βρίσκεται η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία επιδεικνύει σε όλους πως το Europa League είναι ο αγαπημένο της θεσμός, αποσκοπώντας απόψε να φτάσει στην τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου και πέμπτη συνολικά σε μία 10ετία.Το μεγάλο όπλο των Σεβιγιάνων είναι ο πρώτος τους σκόρερ, Κέβιν Γκαμεϊρό, ο οποίος έχει σημειώσει 7 γκολ στην Ευρώπη και 16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις. Σε ελκυστική απόδοση το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Γάλλος στραίκερ στον τελικό, ο οποίος μάλιστα έχει σκοράρει στους τελευταίους 5 αγώνες που αγωνίστηκε με την φανέλα της Σεβίλλης.

Τόσο οι “κόκκινοι” του Μέρσεσαΐντ, όσο και οι Σεβιγιάνοι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ σε τελικό Europa League, με την συγκεκριμένη παράδοση να αναμένεται να “σπάσει” στην σημερινή συνάντηση. Θα είναι οι παίκτες του Κλοπ εκείνοι που θα κατακτήσουν το 4ο τρόπαιο στην ιστορία τους, φτάνοντας έτσι την Σεβίλλη στην κορυφή των κατακτήσεων του θεσμού ή η θα καταφέρει η ομάδα της Ανδαλουσίας να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στην 3η σερί κατάκτηση του τίτλου; Οι απαντήσεις απόψε στο χορτάρι του “St. Jakob-Park”.

Ο μεγάλος τελικός του Europa League προσφέρεται από το Stoiximan.gr με 0% γκανιότα και με 178 επιπλέον ειδικά στοιχήματα

Αναλυτικές πληροφορίες για το Stoiximan.gr και το 100% μπόνους εγγραφής μπορείτε να διαβάσετε εδώ



Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα στοιχήματος 25/12

Επίσης φτωχό βρίσκουμε και το πρόγραμμα των Χριστουγέννων, στο οποίο έχουμε παιχνίδια από Ισραήλ και Σαουδική Αραβία. Ας ρίξουμε μια ματιά.

Ρεν – Λιλ

Μετά από 40 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Ρεν έχει 11 νίκες, επτά περισσότερες (18) έχει η Λιλ, ενώ 11 είναι και τα ισόπαλα αποτελέσματα στο εν λόγω ζευγάρι.

Τουρνουά «Novibet Special – Athens to Vegas»: In the money η Day 2, τα έπαθλα & η δομή!

Αντίστροφη μέτρηση για την Day 1a της Θεσσαλονίκης για το Novibet Special – Athens to Vegas, το οποίο ξεκινάει στο Vergina Theatro στις 31/05/2023, στις 15:00!

Alexa.com