Βέλγιο - Σενεγάλη (1/7, 23:00)
Η πεντάρα (5-1) απέναντι στη Νέα Ζηλανδία βοήθησε το Βέλγιο να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου και να εξασφαλίσει την ισοβαθμία απέναντι στην Αίγυπτο.
Ωστόσο, με δύο ισοπαλίες κόντρα στους «Φαραώ» και το Ιράν, αφήνουν μία όχι και τόσο αισιόδοξη νότα ενόψει συνέχειας. Και αν αναλογιστούμε πως η Σενεγάλη είναι η κορυφαία απ’ όλες αυτές τις ομάδες, τότε το πράγμα είναι δύσκολο.
Οι Αφρικανοί, παρά τις κακές συνθήκες διαβίωσης και τα εσωτερικά τους ζητήματα, έδειξαν καλό πρόσωπο στον όμιλο. Ηττήθηκαν στο νήμα από Γαλλία και Νορβηγία, διέλυσαν το Ιράκ και εδώ είναι.
Μπορούν να προχωρήσουν στη διοργάνωση και το Βέλγιο, η αλήθεια είναι να μην τρομάζει την ομάδα του Τιαό. Στοιχηματικά έχει λογική να εμπιστευτούμε το αουτσάιντερ, επιλέγοντας το Χ2 στο 1.70.
ΗΠΑ - Βοσνία (03:00)
Μεγάλη ευκαιρία για τις ΗΠΑ να προχωρήσουν στη διοργάνωση. Οι Αμερικανοί είναι από τις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις του τουρνουά, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό «πρόσωπο».
Ταχύτητα, δύναμη, δυναμικές εκτελέσεις και πίεση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της ομάδας του Ποτσετίνο. Και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ο δρόμος προς τα προημιτελικά είναι ανοιχτός.
Διότι, αν θεωρήσουμε ότι θα προκριθούν από τους καλούς μεν, ανεπαρκείς δε Βόσνιους, τότε στην επόμενη φάση θα περιμένει μία εκ των Βοσνίας ή Σενεγάλης.
Οι Βαλκάνιοι θα ακολουθήσουν μία εντόνως αμυντικογενή προσέγγιση, αλλά η επιθετικότητα των Αμερικανών είναι ικανή να επιβεβαιώσει τον άσο, συνδυασμένο με το Over 2,5.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ